Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2010 10 26, 08:56)

kokį betoną pylei, paprastą ar išlyginamį sluoksnį? Jeigu paprastą, jo stiprumo įgavimo laikas 28 d. Noriu pasakyti, kad žmonės specialiai drėkina išlietą betoną, kad kokybiškesnis būtų, o tu nori džiovinti. Jeigu buvo piltas išlyginamasis sluoksnis, t.y. mišinys, reikėtų paskaityti etiketę. Esu skaičiusi, kad po išlyginamojo reikia per savaitę uždėti grindų dangą...

paprasta mirksiukas.gif ir labai storai doh.gif zodziu zut but reikia isdziovint, del stiprumo nepergyvenu - nemanau kad 'ilus' ar dar kas atsitiks. noriu kuo greiciau baigt visa sita reikala - leksim tuoj ieskot sildytuvo unsure.gif
Atsakyti
[quote=femme_fatale,2010 10 25, 16:32]

http://www.efaucets....he/38830001.jpg

labai patogus, dabar toki turiu

Sveiki,

Femme, sitas man tiktu. Visaip galvojau, bet niekaip neapsisprendziu del virtuves plautuves - man plienine graziau, bet akmens mases, jauciu, geriau eksploatuojama - maziau vandens nusitaskymai matosi g.gif

Aulina,

Ardena nuolaidu kortele sidabrine man ,,israse", ir nuplaidele jau siam pirkimui 5 proc. padare. Aciu uz info dar karta apie kainas 4u.gif

Paziurejau saskaita - be PVM kistukinis lizdas kainuoja 5,37, su PVM - 6,50. O visa kita - ten atskirai mechanizmai jungikliui, klavisai, apdailos... bendroje sumoje nezinau kiek cia tas jungiklis gaunasi ax.gif
Bet nusprendziau negaisti laiko - cia kazi kiek dar nesutaupysi, ypac po tavo info koks kainu skirtumas moki-vezi...

Snekuosi su Stiklita del klijuojamu veidrodziu voniose. Gal kas pas juos daretes? ar problemu neturejote?Dekui is anksto uz info.

Atsakyti
DOVIS, matau esi -junk skype reik troliu reikalais pakalbet smile.gif

issinuomavau sildytuva is ramirento. paziurejau buvom plytka priklijave viena is naujo thumbup.gif prilipo niekaip neina nuplesti - sildem radijatoriu paprastu tepaliniu. valioooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pojo: 26 spalio 2010 - 11:35
QUOTE(Beržė @ 2010 10 25, 15:41)

Patarkit kokia virtuvei plautuve rinktis? Ir krana? Akmens mases?

Uzmesk aki i mano virtuve. Pas mus Plados sviesi kriaukle ir kranas, tu paciu spalvu. Dabar gal rinkciaus kitos brangesnes firmos, nes sake tipo ne taip dazosi. O maniske tenka pasveisti. Vaikai violetinius dazus ispyle, tai dugnas, kaip uogienes ragaves smile.gif Bet niekada nebesirinkciau metalines kriaukles ir krano. Nepakesciau nuolatinio blizginimo. Vel Aulina sakys,kad nemegstu tvarkytis tongue.gif As tiesiog nemegstu tarnauti daikatms, tegul man jie pasitarnauja biggrin.gif
aulina, Tavo mozaikai ner ligiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2010 10 25, 16:12)
Be rankeneliu, du stalciai i viena. Jei kas nors aisku nuo tokio mano paaiskinimo lotuliukas.gif

Aisku aisku, pas mane toks variantas biggrin.gif Tik nedaryk tu metaliniu rankenu, na kur turi su pirstu galais uzkabinti,kad atidarytum stalciu. paskutine nesamone. anyta sake,kad pas dukra rankas nusibraize smile.gif as dariau be ju ir kuo puikiausiai naudojuosi, nagu nenusilauziau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 25, 21:42)
kur dar nuomoja irankisu isskyrus cramo??? ax.gif man reik sildytuva issinuomot doh.gif

Ne pigiau nusipirkti? ne vienai dienai to gerio reikes. Pasiskaiciuok.
Atsakyti
Aulina, clap.gif vauuuu
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 10 26, 12:59)
Uzmesk aki i mano virtuve. Pas mus Plados sviesi kriaukle ir kranas, tu paciu spalvu.  Dabar gal rinkciaus kitos brangesnes firmos, nes sake tipo ne taip dazosi. O maniske tenka pasveisti. Vaikai violetinius dazus ispyle, tai dugnas, kaip uogienes ragaves smile.gif Bet niekada nebesirinkciau metalines kriaukles ir krano. Nepakesciau nuolatinio blizginimo. Vel Aulina sakys,kad nemegstu tvarkytis  tongue.gif As tiesiog nemegstu tarnauti daikatms, tegul man jie pasitarnauja biggrin.gif
aulina, Tavo mozaikai ner ligiu thumbup.gif
Papildyta:

Aisku aisku, pas mane toks variantas biggrin.gif Tik nedaryk tu metaliniu rankenu, na kur turi su pirstu galais uzkabinti,kad atidarytum stalciu. paskutine nesamone. anyta sake,kad pas dukra rankas nusibraize smile.gif as dariau be ju ir kuo puikiausiai naudojuosi, nagu nenusilauziau biggrin.gif
Papildyta:

Aciu, Dovis,

apziurejau tavo virtuve. Nu neblogai ir ta akmens mases kriaukle ziuris g.gif
Minejai, kad pasidazo - ar pasveitus issiplauna?
Nezinau tiesiog del tos plautuves - man vizualiai vis tiek labiau prie sirdie metaline. Bet ji nusitasko. Tiksliau, jei ini ,,rifliuotu" pavirsium - pati kriaukle tai nieko, bet va kranas tai tikrai nuo vandens buna demetas. Ji vis reik pavalyt. *****, kokia as neapsisprendus lotuliukas.gif

O del rankenu - tai tik igilinimus isfrezuos ir viskas mirksiukas.gif

Tiesa, dar uzmaciau, kad isiketel, kai dar nebuvo visu ileidziamu sviestuvu. Ar nereikejo po ju montavimo dar paspakliuoti/padazyti? Ar buvo sioje vietoje problema?

O tai as bijau, kad man gali veluoti pagrindiniai svetaines ileidziami sviestuvai doh.gif

Tiesa, nusprendziau vietoje planuotu dienos sviesos lempu i lubu nisas deti led juostas. Kas turite? Ar jos perdega?
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 10 26, 14:41)

Nezinau tiesiog del tos plautuves - man vizualiai vis tiek labiau prie sirdie metaline. Bet ji nusitasko. Tiksliau, jei ini ,,rifliuotu" pavirsium - pati kriaukle tai nieko, bet va kranas tai tikrai nuo vandens buna demetas. Ji vis reik pavalyt. *****, kokia as neapsisprendus lotuliukas.gif

man gražiau akmens masės, tačiau girdėjau, kad lengviau dūžta indai joje.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 10 26, 14:41)

Tiesa, nusprendziau vietoje planuotu dienos sviesos lempu i lubu nisas deti led juostas. Kas turite? Ar jos perdega?

mes desime led juostas ,jau turiu ...tai ir tu manau parsiusk is uk ,nes kaina gerokai skiriasi nuo pas mus cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 10 26, 12:33)
DOVIS,  matau esi -junk skype reik troliu reikalais pakalbet smile.gif

Kaip matau ir tu sergi troliomanija hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 26, 20:12)
Kaip matau ir tu sergi troliomanija hihihi.gif  thumbup.gif

Sergu cool.gif Dovis irgi su savo didziaja 4u.gif tu irgi? ar stipriai? g.gif
Atsakyti
pie kokias pupas cia kalbat? g.gif Kas per troliomanijos?
Atsakyti
sveiki-sveikos mirksiukas.gif
aulina, matau zaliuzes susidejot.dejot ant visu pirmo auksto langu??????patenkinta???
Atsakyti