ateinati pirmadieni pirma karta paliksiu savo Auxeli auklei... baisoka juodai, nznau net kaip jausiuosi, nes anais extriniais atvejais maziuka priziuredavo tai mama, tai drauges, kuriomis visiskai pasitikejau... na, pasiskaiciau patarimu, ideju, gal ka pritaikysiu...

Padekit!Gal kas turit paskolinti diktofona ar koki kita "aukles sekimo prietaisa"?
Aukle pas mus dirba jau metai,bet pries keleta dienu vyresnelis tarp kitko prasitare,kad aukle ji ir broli musa.
Daugiau man nieko is jo nepavyko ispesti,tad tiesiai paklausiau apie tai aukles.Ji labai pasimete ir pasake,kad tai buvo isimtis,o ne taisykle(atseit isvede ja is pusiausvyros ir pan.).
Sivakar paklausiau sunaus,ar aukle siandien jo nemuse,tai pasake,kad ne,bet labai sauke.Taip ir nesupratau,ar maniskis manimi manipuliuoja,ar tai,ka jis sako-tiesa.Jam 4m,broliui-2m.
Kazkaip labai man neramu,noreciau pasekti aukle.Padekit!
Aukle pas mus dirba jau metai,bet pries keleta dienu vyresnelis tarp kitko prasitare,kad aukle ji ir broli musa.

Sivakar paklausiau sunaus,ar aukle siandien jo nemuse,tai pasake,kad ne,bet labai sauke.Taip ir nesupratau,ar maniskis manimi manipuliuoja,ar tai,ka jis sako-tiesa.Jam 4m,broliui-2m.
Kazkaip labai man neramu,noreciau pasekti aukle.Padekit!
Gaila neturiu diktofono,negaliu paskolinti. O is siulytu auksciau budu nieks netinka?
QUOTE (Aferiste @ 2004 02 21, 01:31) |
ateinati pirmadieni pirma karta paliksiu savo Auxeli auklei... baisoka juodai, nznau net kaip jausiuosi, nes anais extriniais atvejais maziuka priziuredavo tai mama, tai drauges, kuriomis visiskai pasitikejau... na, pasiskaiciau patarimu, ideju, gal ka pritaikysiu... ![]() |
Ir kaip sekesi palikti pacia pirmaja diena su aukle?
QUOTE (Aist @ 2004 02 23, 23:11) |
Padekit!Gal kas turit paskolinti diktofona ar koki kita "aukles sekimo prietaisa"? |
o tai kompas su internetu namie yra?
ir dar reiketu mikrofono pvz kad ir is maximos. Siaip "juoduju akliu sarase" daugiau esam su vyru prirase apie techninius dalykelius.
Jei kompas su internetu namie yra ir darbe dirbi su kompu, galetumem pakonsultuoti kaip ten ka nustatyti.
Sekmes!
Kompas tai yra namie ir darbe,bet problema-prie jo negalima prijungti mikrofono,yra tik linijinis iejimas(line-in).Be to jis nesiojamas,ir mes ji isijungiam tik vakarais,kai vaikai suminga(labai jau jie lipa ant jo).ababa,gal turi kitu ideju?O gal zinai technines subtilybes,kaip apeiti ta sumauta line-in.
Siaip iki siol mes buvom lyg ir patenkinti sita aukle-darbsti,tvarkinga,bet...pastaruoju metu neramu man.O dar paskaiciau juodaji aukliu sarasa ir visai supanikavau.Pasiryzau rimtai patikrinti ja.Tik technine puse?

Siaip iki siol mes buvom lyg ir patenkinti sita aukle-darbsti,tvarkinga,bet...pastaruoju metu neramu man.O dar paskaiciau juodaji aukliu sarasa ir visai supanikavau.Pasiryzau rimtai patikrinti ja.Tik technine puse?

QUOTE (Aist @ 2004 02 24, 22:49) |
Kompas tai yra namie ir darbe,bet problema-prie jo negalima prijungti mikrofono,yra tik linijinis iejimas(line-in).Be to jis nesiojamas,ir mes ji isijungiam tik vakarais,kai vaikai suminga(labai jau jie lipa ant jo).ababa,gal turi kitu ideju?O gal zinai technines subtilybes,kaip apeiti ta sumauta line-in. ![]() Siaip iki siol mes buvom lyg ir patenkinti sita aukle-darbsti,tvarkinga,bet...pastaruoju metu neramu man.O dar paskaiciau juodaji aukliu sarasa ir visai supanikavau.Pasiryzau rimtai patikrinti ja.Tik technine puse? ![]() |
Line-in tai kiek suprantu modemas ar kazkas panashaus. Turiu omenyje jog visa para interneto negalite laikyti ijungto. Kas liechia neshiojama - pas mus irgi toks. O mikrofonui vistiek turetu buti "lizdas" toks pat kaip ausinems. Nanebent laaaaabai jau senas kompas. O pavyzdzhiui mp3 failus gali klausyti per savo kompa? Jei taip tai "garso plokste" tikrai yra ir manau mikrofona tikrai galima prijungt. Apziurek ish visu pusiu ta kompa, kazkur turi but, kaip sakiau "lizdas" toks pat kaip ausinems.
Parasyk jei ka rasi. Ir parasyk ar galite interneta laikyti visa para (t.y. kol bunat darbe)
tada bandysim ka nors sumastyt.
ababa,yra ten kistukas kaip ausinem,bet jis skirtas ne mikrofonui, ijungus i ji mikrofona,jis neveikia.Kaip man aiskino,jis reikalingas prijungimui pvz.magnetolos ar pan..Ai,susirasiu koki kompiuterasta,gal ka patars.Kompas tai naujas.
Bet,kaip supratau ,nepritaikytas Lietuvos mamu auklems sekti.
Jis turi kruva jungciu,bet sitos ,kur man reikia,nera.O gal mano ziniu truksta(ne ta specialybe pasirinkau,velnias,nelabai suprantu apie kompus).

QUOTE (Aist @ 2004 02 25, 22:40) |
ababa,yra ten kistukas kaip ausinem,bet jis skirtas ne mikrofonui, ijungus i ji mikrofona,jis neveikia.Kaip man aiskino,jis reikalingas prijungimui pvz.magnetolos ar pan..Ai,susirasiu koki kompiuterasta,gal ka patars.Kompas tai naujas. ![]() ![]() |
aaaaaaa tu apie shita line-in, nera skirtumo tai beveik tas pat kas ir mikrofono lizdas, tik tada reik pirkt "aktyvu" mikrofona. Bet manau papraschiausia butu tau susirast pasiskolint koki diktofona ir padet ant lentynos. O siaip kur tu gyveni? jei kur justiniskese tai galiu kada pakeliui uzsukt ir pabandysim kartu.
[COLOR=blue]Na va.Siandien palikau ijungta vaizdo kamera.Tiesa,be vaizdo,o kad irasinetu tik garsa.Kadangi prie video neprijungiau,tai irasinejo 1,5val.(kiek tilpo i kasete).Na bet man uzteko.Ka tik perklausiau.
Tobula aukle-
su abiem vaikais zaidzia,aiskina maziui,kas yra apskritimas,kvadratas,trikampis,didysis dainuoja su ja dainas(nors su manim nedainuoja).Vaikai linksmi,o as dar labiau.
Ka gi-bijau daryti isvadas,bet palengvejo ziauriai.Vadinasi,gal ir yra kepstelejus kada kuriam vaikui per siknyte,bet tikrai ne piktybiskai.[COLOR=blue]

su abiem vaikais zaidzia,aiskina maziui,kas yra apskritimas,kvadratas,trikampis,didysis dainuoja su ja dainas(nors su manim nedainuoja).Vaikai linksmi,o as dar labiau.

Ka gi-bijau daryti isvadas,bet palengvejo ziauriai.Vadinasi,gal ir yra kepstelejus kada kuriam vaikui per siknyte,bet tikrai ne piktybiskai.[COLOR=blue]