QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 06:14) |
fasolka..bufete visai kitoks sushi skonis.......ten saldytus attirpdina ar kas.......geriau apsilankyk janopu restoranuose...ten sushi ![]() |
nu gal tikrai ten tie sushi sh...s, nes atsaldyta zuvis yra be-e-e-e-ka, bet man butent ta bufeta isgyre, tipo ijeimas 30 baksu, ir labai geras, bet nebuvau ten. O tu buvai, Izabele? bet sushi man ne visi patinka, buna visai nekokie, as dabar zuvu pavadinimu neprisimenu, bet kai kurie mna netinka, nor ir labai sviezi.
O as cia pastovoao lasisa perku ir pati sudiju, tai amerikonai irgi sushi sushi. Skaku kokie sushi

nu ir rasau as, klaidu milijionas

fasolka......china town bufete nebuvau......sushi valgau tik japonu restoranouse.....nes viena karta sushi prisivalgiau bufete.....tai i stualeto neisejau kelias dienas
.....nuo tada ir pasibaige bufetuose suchi valgymas........

QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 06:30) |
fasolka......china town bufete nebuvau...... |
Ne chin atown, o DOWN TOWN man sake
Laukiam,Laukiam-mes sveteliu laukia!!!
down town'e......nu buvau keliuose......bet pasakysiu suburb'uose didesnis pasirinkymas maisto.........
tu apsilankys i siaure...ten yra toks zuvies bufetas......kur sampanas dykai......prisivalgai zuvies....ir prisigeri......uz 30 baksu lygtais.......
tu apsilankys i siaure...ten yra toks zuvies bufetas......kur sampanas dykai......prisivalgai zuvies....ir prisigeri......uz 30 baksu lygtais.......
haaa, ir sampanas nahaliavu!!!!!!!!! oi nu tada mane is to bufeto isnes:girtas , nes labai megstu ir zuvi ir sampa

merginos , jeigu kurios is jusu nescios tai suhsi valgyti negalima
.

ir aplamai per daug zuvies nesciai per daug negalima valgyti...nes zuvis turi daug fosforo......
o del susi tai namanau kad keli gabaliukai pakenk.....nes sushi daug neprisivalgysi.....sushi ne maistas o uzkankis......
o del susi tai namanau kad keli gabaliukai pakenk.....nes sushi daug neprisivalgysi.....sushi ne maistas o uzkankis......
QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 19:23) |
ir aplamai per daug zuvies nesciai per daug negalima valgyti...nes zuvis turi daug fosforo...... o del susi tai namanau kad keli gabaliukai pakenk.....nes sushi daug neprisivalgysi.....sushi ne maistas o uzkankis...... |
fosforas kenkia nesciai ???

QUOTE (maya @ 2004 05 27, 19:18) |
merginos , jeigu kurios is jusu nescios tai suhsi valgyti negalima ![]() ![]() |
sushi valgyti negalima, nes zalia zuvis

As tai megstu sushi, bet mano vyras nea
Tai taip ir gaunasi, kad niekada neinam i japonu restoranus
Jis negali pakesti zalios zuvies kvapo
Bet nesciajai, kiek zinau, reikia vengti zuvies, tuo labiau visokiu sushi - kas ten zino, ta pati peili ar lenta panaudos ir zaliai zuviai, ir krevetems
O man per visa nestuma tik zuvies ir norejosi

Bet nesciajai, kiek zinau, reikia vengti zuvies, tuo labiau visokiu sushi - kas ten zino, ta pati peili ar lenta panaudos ir zaliai zuviai, ir krevetems

QUOTE (TauRe @ 2004 05 27, 11:26) |
girdejau, kad ne fosforas kenkia, o kazkoks merkuris, nezinau kaip rasosi taisyklingai ![]() |
"Kazkoks merkuris" yra gyvsidabris esantis zuvyse del "protingos" zmonijos veiklos vandenynuose