Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 06:14)
fasolka..bufete visai kitoks sushi skonis.......ten saldytus attirpdina ar kas.......geriau apsilankyk janopu restoranuose...ten sushi thumbup.gif

nu gal tikrai ten tie sushi sh...s, nes atsaldyta zuvis yra be-e-e-e-ka, bet man butent ta bufeta isgyre, tipo ijeimas 30 baksu, ir labai geras, bet nebuvau ten. O tu buvai, Izabele? bet sushi man ne visi patinka, buna visai nekokie, as dabar zuvu pavadinimu neprisimenu, bet kai kurie mna netinka, nor ir labai sviezi.
O as cia pastovoao lasisa perku ir pati sudiju, tai amerikonai irgi sushi sushi. Skaku kokie sushi doh.gif , cia sudyta lasisa, o ne sushi, o jie vistiek sushi.. tai tokia cia Amerikoje sushi, nor japonijoje nebuvai nei karo, sushi valgia Prancuzijoje ir Vokietojoje, bet gal isris nuvaryti i Japonija, tai uzsuksi pas Tave Oksanita biggrin.gif

nu ir rasau as, klaidu milijionas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 27 gegužės 2004 - 06:25
fasolka......china town bufete nebuvau......sushi valgau tik japonu restoranouse.....nes viena karta sushi prisivalgiau bufete.....tai i stualeto neisejau kelias dienas biggrin.gif .....nuo tada ir pasibaige bufetuose suchi valgymas........
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 06:30)
fasolka......china town bufete nebuvau......

Ne chin atown, o DOWN TOWN man sake
Atsakyti
Laukiam,Laukiam-mes sveteliu laukia!!!
Atsakyti
down town'e......nu buvau keliuose......bet pasakysiu suburb'uose didesnis pasirinkymas maisto.........

tu apsilankys i siaure...ten yra toks zuvies bufetas......kur sampanas dykai......prisivalgai zuvies....ir prisigeri......uz 30 baksu lygtais.......
Atsakyti
haaa, ir sampanas nahaliavu!!!!!!!!! oi nu tada mane is to bufeto isnes:girtas , nes labai megstu ir zuvi ir sampa alc.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
merginos , jeigu kurios is jusu nescios tai suhsi valgyti negalima sad.gif sad.gif .
Atsakyti
ir aplamai per daug zuvies nesciai per daug negalima valgyti...nes zuvis turi daug fosforo......

o del susi tai namanau kad keli gabaliukai pakenk.....nes sushi daug neprisivalgysi.....sushi ne maistas o uzkankis......
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 19:23)
ir aplamai per daug zuvies nesciai per daug negalima valgyti...nes zuvis turi daug fosforo......

o del susi tai namanau kad keli gabaliukai pakenk.....nes sushi daug neprisivalgysi.....sushi ne maistas o uzkankis......

fosforas kenkia nesciai ??? blink.gif as girdejau, kad ne fosforas kenkia, o kazkoks merkuris, nezinau kaip rasosi taisyklingai g.gif
Atsakyti
QUOTE (maya @ 2004 05 27, 19:18)
merginos , jeigu kurios is jusu nescios tai suhsi valgyti negalima sad.gif sad.gif .

sushi valgyti negalima, nes zalia zuvis unsure.gif o ten visokie california rolai, po to su krevetem ir tt. galima rolleyes.gif
Atsakyti
As tai megstu sushi, bet mano vyras nea unsure.gif Tai taip ir gaunasi, kad niekada neinam i japonu restoranus huh.gif Jis negali pakesti zalios zuvies kvapo sad.gif

Bet nesciajai, kiek zinau, reikia vengti zuvies, tuo labiau visokiu sushi - kas ten zino, ta pati peili ar lenta panaudos ir zaliai zuviai, ir krevetems blink.gif O man per visa nestuma tik zuvies ir norejosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 27, 11:26)
girdejau, kad ne fosforas kenkia, o kazkoks merkuris, nezinau kaip rasosi taisyklingai g.gif

"Kazkoks merkuris" yra gyvsidabris esantis zuvyse del "protingos" zmonijos veiklos vandenynuose sad.gif.
Atsakyti