Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (TauRe @ 2004 05 25, 23:15)
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 26, 04:16)
tai sakau, kad ilgai verda laugh.gif

na, as jau pirmais metais bandziau virti ir viriau kieta. visi pagalvojo, kad norejau minksto, nes isjungiau uz kokiu 8 minuciu. tai nejaugi niekas nepastebejo sio fakto??? kiek darau balta misraine, visada verdu ilgiau...

o tu pastatyk tuos kiausinius virti, o pati eik i foruma. garantuoju, kad kai grysi jie bus laaaabai kieti laugh.gif

as taip viena puoda "suviriau" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 05 26, 05:16)
QUOTE (TauRe @ 2004 05 25, 23:15)
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 26, 04:16)
tai sakau, kad ilgai verda laugh.gif

na, as jau pirmais metais bandziau virti ir viriau kieta. visi pagalvojo, kad norejau minksto, nes isjungiau uz kokiu 8 minuciu. tai nejaugi niekas nepastebejo sio fakto??? kiek darau balta misraine, visada verdu ilgiau...

o tu pastatyk tuos kiausinius virti, o pati eik i foruma. garantuoju, kad kai grysi jie bus laaaabai kieti laugh.gif

as taip viena puoda "suviriau" unsure.gif

o as pientrauki isvyriau nebepataisomai blink.gif
Atsakyti
sushi as megstu visokius, o kas per Klaifornija stylius?
Atsakyti
Jus cia apie kokius sushi???
Sushi yra netik japonisku???
Dar kokiu tai yra???
As tai kaip tundra,klausimu pilna....
Atsakyti
ne turbut visgi japoniski sushi, tik as ir nezinau, kas per Kalifornija style, gal kepti biggrin.gif biggrin.gif ? amerikonai visko sugalvoja
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 26, 05:21)
o as pientrauki isvyriau nebepataisomai blink.gif

o man kai dave ligonineje pientrauki, PASAKE: mamania, nevyrinti jokiu budu, plauti labai karstu vandeniu su antibakteriniu muilu smartass.gif,
Atsakyti
Turbut nelabai japoniski,jeigu su avokadu.
Siaip tai sushi: ryziai ir ant virsaus zalia zuvis.
Atsakyti
nu as gi sakau, visko sugalvoja. O zinai kiap cia kotletai kai kur vadinasi - europian hamburger:). Musu geruciai, mielieji kotleciukai.- hamburger mad.gif . Man atrodo keliutoju klube nuklistam i tema apie maista biggrin.gif
Atsakyti
paskaiciau apie visas gerybes cia ir prisiminiau, kaip pries gera pusmeti lietuviskus surelius su sokoladu rusu parduotuveje pirkau. sad.gif . Nuejom su vyru i parduotuve as kai pamaciau kad lietuviski tai vos ne visus is saldytuvo susigriebiau(tokiai gobsai turbut taip ir reikejo). nespejau nueiti i masina as ji greitai isvyniojau ir neziuredama atsikandau mad.gif mad.gif mad.gif ..... mano vyras nespejo net surikti ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif jis toks visas zalias ,praruges mad.gif mad.gif mad.gif . mes tuos visus surelius is maiso atgal i parduotuve. pardaveja tokia priejo nepatenkinta kaip sovietiniais laikais, atseit ji man paslauga daro ,ir klausia "cio za problema?" . mano vyras kaip jos tautietis tai labai jau "grazioje" formoje jai atsake tuos surelius paciai valgyti o mums pinigus grazinti. mad.gif
Dabar visada labai atsargiai international marketuose renku produktus ir visas gerybes, i galiojimo data visada du kartus paziuriu, neaisku ka ten perki nors ir lietuvisko wink.gif wink.gif
Atsakyti
As idedu su visais buteliukais i spec. inda ir garinu mikrobangej. Jei daznai naudojat - verta isigyti thumbup.gif

p.s. pasidare 'maisto skyrelis leliukams' laugh.gif
CIA BUVO APIE PIENTRAUKI wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 26 gegužės 2004 - 06:18
Tai kad ne mes abi pradejaom apie maista.
As pamaciau,kad kalba apie sushi,tai ir susidomejau.
Atsakyti
california style sushi tai zalia lasisa....ryziai.....avokado.....suktinukas toks...........manau kad tai japonu.......aisku pavadinima sugalvojo amerikoniska...nes japonisku pavadinimu nelabai kas istartu.... biggrin.gif
Atsakyti