QUOTE (TauRe @ 2004 05 25, 23:15) | ||
o tu pastatyk tuos kiausinius virti, o pati eik i foruma. garantuoju, kad kai grysi jie bus laaaabai kieti ![]() |
as taip viena puoda "suviriau"

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 05 26, 05:16) | ||||
as taip viena puoda "suviriau" ![]() |
o as pientrauki isvyriau nebepataisomai

sushi as megstu visokius, o kas per Klaifornija stylius?
Jus cia apie kokius sushi???
Sushi yra netik japonisku???
Dar kokiu tai yra???
As tai kaip tundra,klausimu pilna....
Sushi yra netik japonisku???
Dar kokiu tai yra???
As tai kaip tundra,klausimu pilna....
ne turbut visgi japoniski sushi, tik as ir nezinau, kas per Kalifornija style, gal kepti
? amerikonai visko sugalvoja

QUOTE (TauRe @ 2004 05 26, 05:21) |
o as pientrauki isvyriau nebepataisomai ![]() |
o man kai dave ligonineje pientrauki, PASAKE: mamania, nevyrinti jokiu budu, plauti labai karstu vandeniu su antibakteriniu muilu

Turbut nelabai japoniski,jeigu su avokadu.
Siaip tai sushi: ryziai ir ant virsaus zalia zuvis.
Siaip tai sushi: ryziai ir ant virsaus zalia zuvis.
nu as gi sakau, visko sugalvoja. O zinai kiap cia kotletai kai kur vadinasi - europian hamburger:). Musu geruciai, mielieji kotleciukai.- hamburger
. Man atrodo keliutoju klube nuklistam i tema apie maista

paskaiciau apie visas gerybes cia ir prisiminiau, kaip pries gera pusmeti lietuviskus surelius su sokoladu rusu parduotuveje pirkau.
. Nuejom su vyru i parduotuve as kai pamaciau kad lietuviski tai vos ne visus is saldytuvo susigriebiau(tokiai gobsai turbut taip ir reikejo). nespejau nueiti i masina as ji greitai isvyniojau ir neziuredama atsikandau
..... mano vyras nespejo net surikti
jis toks visas zalias ,praruges
. mes tuos visus surelius is maiso atgal i parduotuve. pardaveja tokia priejo nepatenkinta kaip sovietiniais laikais, atseit ji man paslauga daro ,ir klausia "cio za problema?" . mano vyras kaip jos tautietis tai labai jau "grazioje" formoje jai atsake tuos surelius paciai valgyti o mums pinigus grazinti.
Dabar visada labai atsargiai international marketuose renku produktus ir visas gerybes, i galiojimo data visada du kartus paziuriu, neaisku ka ten perki nors ir lietuvisko

Dabar visada labai atsargiai international marketuose renku produktus ir visas gerybes, i galiojimo data visada du kartus paziuriu, neaisku ka ten perki nors ir lietuvisko

Tai kad ne mes abi pradejaom apie maista.
As pamaciau,kad kalba apie sushi,tai ir susidomejau.
As pamaciau,kad kalba apie sushi,tai ir susidomejau.
california style sushi tai zalia lasisa....ryziai.....avokado.....suktinukas toks...........manau kad tai japonu.......aisku pavadinima sugalvojo amerikoniska...nes japonisku pavadinimu nelabai kas istartu....