Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

California sushi,japonojoje tikrai nera. Sushi: tai tik ryziai ir ivairi zalia zuvis. Cia amerikonai jau bando paivairinti sushi.
O siaip ar megstat sushi,japoniska???
Papildyta @ [mergetime]1085630182[/mergetime]
Jai kas galit,tai pasakykit kiek pas jus dabar valandu,nes as viai nesiorentuoju.Tik zinau ,kad lietuvoje dabar 5 ryto - o japonijoje 1 dienos.
Atsakyti
keliautoju temoje merginos rutulioja tema apie sushi ... oi kaip as sushi megstu essen.gif taip pat ir california rolai visai nieko . nescia kai buvau i savaite karta arba du uzkirsdavom ju tongue.gif ai va dar, kiek ragavau tai pacius skanisusius sushi ir rolus daro viena japone moteryte. ten net ne restoranas, o tiesiog ji turi savo kamputi kavinukeje, ten ir gamina. oi skanumelis mmmmmm
Atsakyti
Lietuvisku produktu cia niekur merandu.
Bet sugebu ir taip lietuvisko maisto pagaminti.
Va siandiena verdu visa puoda balandeliu,vyras alpsta del ju. Pas mus jau prasidejo karsciai- tai rytoi bus saltibarsciai su svieziom bulvytem.
Lietuvisko maisto man ir cia netruksta,prisigalvoju kaip ji pagaminti .Aisku isskyrus rukytas mesytes ir gero sokolado,sito tik lietuvoje yra.
Papildyta @ [mergetime]1085629845[/mergetime]
Tikrai,sushi tema reikia perkelti cia.
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 27, 05:38)
keliautoju temoje merginos rutulioja tema apie sushi ... oi kaip as sushi megstu essen.gif taip pat ir california rolai visai nieko . nescia kai buvau i savaite karta arba du uzkirsdavom ju tongue.gif ai va dar, kiek ragavau tai pacius skanisusius sushi ir rolus daro viena japone moteryte. ten net ne restoranas, o tiesiog ji turi savo kamputi kavinukeje, ten ir gamina. oi skanumelis mmmmmm

jauciu NY, ane, nes as sushi LABAAAAAAAi megstu, zinau Chikagoje yra sushi buffet Down twne, reieks nuvaryti kada
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 05 27, 05:50)
jauciu NY, ane, nes as sushi LABAAAAAAAi megstu, zinau Chikagoje yra sushi buffet Down twne, reieks nuvaryti kada

ehhhh net springstu berasydama laugh.gif jo NYC upper east side ta mociute dirba. uzsakius reikia laukti valanda kol pagamina, bet tikrai verta thumbup.gif dar kitoje vietoke megstu sushi su keptu unguriu ehhh prisigundziau, jauciu ryt varysiu sushintis laugh.gif
Atsakyti
fasolka..bufete visai kitoks sushi skonis.......ten saldytus attirpdina ar kas.......geriau apsilankyk janopu restoranuose...ten sushi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 06:14)
fasolka..bufete visai kitoks sushi skonis.......ten saldytus attirpdina ar kas.......geriau apsilankyk janopu restoranuose...ten sushi thumbup.gif

o kokie ten bufetai buna ? as tokiame nebuvau niekada g.gif papasakokit kaip atrodo, nes nenoriu atsildytu sushi wacko.gif
Atsakyti
taure tikrai buvai.......kinieciu bufetai......kur valgai kiek nori......
Atsakyti
Pas mane cia tikriausi,atvarykit pas mane
Tik as tai ju nelabai megeja,megstu tik su lasisa,ir su kiausiniu.
Atsakyti
taure..nezinau ar jie ten atsaldyti ar ne...bet skonis tikrai kitoks..gal pastoveja g.gif ten
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 05 27, 06:17)
taure tikrai buvai.......kinieciu bufetai......kur valgai kiek nori......

ahaaa, buvau 1 karta doh.gif drauge karta nusiveze i toki Long Islande rolleyes.gif jei rimtai, tai nevaisktau as i juos tik takart ir tebuvau g.gif
Atsakyti
oksanita.....jo japonijoje tikriausi sushi yra.........amerikoje japonai paivairina sushi.....nes reikia juk prisitaikyti prie amerikonu skonio.........ir dar man patinka japonu 'sea weed salad'.........skonis keistokas bet skanu.... thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1085631833[/mergetime]
taure.....pas mus yra viso pasaulio bufetas......yra lenku maisto.....polish sausage biggrin.gif ....yra varliu koju.......vienu zodziu visko....sumoki 15 baksu...ir valgai iki soties.......as irgi stengiuosi ten neiti....nes persivalgau nerealiai....akys visko nori...o pilvas jau pilnas.... biggrin.gif
Atsakyti