Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Tiesa, kai kas tai patinka. Mudu su vyru (o dabar ir Paulius po truputi ragauja kai ka) labai megstam visokius etninius patiekalus. Ypac indu, vietnamieciu, tailandieciu, etiopieciu... O cia ju tikrai daugiau nei kokioj Lietuvoj. Tiesa sakant, vietnamieciu virtuve tai Kanadoj pirmasyk ir isbandziau, o ne kur nors kitur.
Atsakyti
QUOTE (jovitaeva @ 2004 02 13, 03:08)
Na kas jauciate nostalgija lietuviskiems produktams, kvieciu i Phila, i rusu parduotuves. Cia gana nemazas lietuvisku maisto prekiu pasirinkimas: Konservuotos rugstynes, grybai , uogienes, saldainiai, duona, suriai (3 ar 4rusiu), kecupas, majonezas, blynu tesla, gira, silke (visko ir neatsimenu). O ir rusikos mesytes ir desros gana neprastos. PAdariau reklama essen.gif

pas mus irgi viso to gerio yra, tik Brooklyne, o as gyvenu Manhattane. anksciau draugelis uzpirkdavo ir i darba atnesdavo man, o dabar gi nebedirbu sad.gif tai tenka svajot, nes toloka vaziuot unsure.gif
beje, praitais metais Brooklyne veike lietuviskas restoranas, deja bankrutavo sad.gif
Atsakyti
As irgi kai pasiilgstu LT maisto nuvarau i Ukrainieciu parde. Jie turi gana gausu pasirinkima Latvijos produktu. Rukytos zuvies gana nemazas pasirinkimas. O kai pasiilgstu silkutes tai varau i Vokieciu parde, ten jie prekiauja ta silkute marinuota grietineje. Man ji pati skaniausia, nors mano internacionaline seiminele biggrin.gif nesupranta to delikateso skonio ohmy.gif .
Atsakyti
As Kanadoje tik 2 menesiai ir jau 7 saviates nescia. Tai maistas man yra problema nr.1. Tik is ryto atsibudus, kol dar nepradejo pykinti, jau pradedu galvoti, ka as valgysiu. Kuo ilgiau galvoju, tuo daugiau bloga darosi ir suvokiu, kad as nieko cia nenoriu. Tada pradedu svajoti apie varske ir sokoladinius surelius, apie lietuviska kumpi, mamos obuoliene ir kitus gardesius.

Delfine paminejo rusiska parduotuve. Idomu, ar tokiu yra Edmontone?
Atsakyti
mano sirdis soka, kau draugeska is to pacio Brooklyno duonytes lietuviskos partysia clap_1.gif tada iskarto darau balta mirstaine ir megaujuos megauos, niam niam laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 02 14, 06:11)
Delfine paminejo rusiska parduotuve. Idomu, ar tokiu yra Edmontone?

Pabandyk pasiieskoti per "Geltonuosius puslapius". Gal ir rasi ka.
Atsakyti
QUOTE (danguolet @ 2004 02 14, 06:07)
mano internacionaline seiminele biggrin.gif nesupranta to delikateso skonio ohmy.gif .

biggrin.gif Radau cia tokio pusetino skonio kefyro, tai vis daznokai nusiperku ir geriu. O mano vyras net i ta puse paziureti negali - jam kefyras smirda ir apskritai yr sugedes produktas. Nors, pavyzdziui, rugscia grietine tai kazkodel visai valgo.
Atsakyti
Nesikankinu, kaip jus, nes niekada nebuvau lietuviskos virtuves gerbeja. Galima sakyti, megstu tik tingini ir balta misraine - tuos netingiu pasidaryti laugh.gif (I tingini labai skanu pritirpdyti "kisses") O duona prie misraines keiciu visur randama "rye" zydiska. Kepti jos neiseina, bet prie misraines visai sueina wink.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 02 14, 06:37)
Pabandyk pasiieskoti per "Geltonuosius puslapius". Gal ir rasi ka.

Dekui, Delfine, butinai pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanet: 14 vasario 2004 - 07:42
o mes ka tik su dukra koldunu pasidarem - daug, daug.... clap.gif Tuoj eisim valgyti, vanduo jau verda....Iki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 14, 22:45)
o mes ka tik su dukra koldunu pasidarem - daug, daug.... clap.gif Tuoj eisim valgyti, vanduo jau verda....Iki biggrin.gif

as karta dariau, bet zinant mano gabumus miltu srityje, jauciu isivaizduoji kas gavosi laugh.gif
Atsakyti
Prie manes yra didele "hispanicu" parduotuve: ju miltiniai patiekalai - akurat lietuviski rolleyes.gif Nereikia nieko gamint!

Na bet as nelabai tu miltu megstu unsure.gif
Atsakyti