QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 15, 03:38) |
Prie manes yra didele "hispanicu" parduotuve: ju miltiniai patiekalai - akurat lietuviski ![]() Na bet as nelabai tu miltu megstu ![]() |
as perku jau gatava tesla, net iskociota ir suvormuota vienodo dydzio blynukais. tai kepu cheburekus, verdu didziulius koldunus, jegele ir skanumelis

QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 15, 05:56) |
palauk palauk, po metu ir Greta savo gabumus miltu srityje bandys - bus laaabai faina, ir daug "sniego" virtuvej ![]() |

Mamikes, o ar daznai gaminat namuose valgyti, taip sakant, nuo scratch? O gal dazniau naudojat vienokius ar kitokius pusfabrikacius?
QUOTE (delfinas @ 2004 02 19, 02:24) |
Mamikes, o ar daznai gaminat namuose valgyti, taip sakant, nuo scratch? O gal dazniau naudojat vienokius ar kitokius pusfabrikacius? |
Gaminam beveik kasdien. Abu su vyru nemegstam pusfabrikaciu

QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 19, 05:02) |
Gaminam beveik kasdien. Abu su vyru nemegstam pusfabrikaciu ![]() ![]() ![]() |
Toli esi, vienok... Be to, as laukiu kanadietisko paso (dar neaplikavau, bet jau tuoj aplikuosiu, o paskui dar reiks lukteleti geroka gabaliuka), bo visai nenoriu i Valstijas su viza trenktis. Mano vyrelis labai nori mane nuvezt i San Francisco ir i New England. Tai gal ir iki Taves tada

Siaip tai mes birzelio men. busim Kanados vietose ten nelabai toli Jusu... Bet laiko turesim tik savaite

QUOTE (delfinas @ 2004 02 19, 00:24) |
Mamikes, o ar daznai gaminat namuose valgyti, taip sakant, nuo scratch? O gal dazniau naudojat vienokius ar kitokius pusfabrikacius? |
Gaminam kasdien ... Kazkaip skaniau arba iprate esam

QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 19, 05:45) |
O kur jus lankysites Naujojoj Anglijoj? Kur konkreciau? Padarysim nauju tacu ![]() O i Kanada ir mes labai norim... Tik vasara zadu pasa keistis, tad net ir su maze neiseis is salies pasprukt ![]() Delfine, o ka tu gamini? Ar negamini? |
Naujoji Anglija yra dar gan abstraktus ateities planai, todel tikrai sunku pasakyti... Jau kai zinosiu - informuosiu, "uzsisakysim" Tavo tacos

O kur Tu noretum Kanadoj pavazinet?

QUOTE (delfinas @ 2004 02 18, 19:24) |
Siandien gaminau nuo scratch

O pas mane vyras daugiausiai tokiais shedevrais uzsiima

QUOTE (delfinas @ 2004 02 19, 06:28) |
O kur Tu noretum Kanadoj pavazinet? ********** Mes mesos, matai, nevalgom. |
Ikisiol lankemes tik Montrealyje. Noreciau pavaziuot iki Kvebeko, i koki jauku namini viesbutuka

Beje, as ir mesos+zuvies nevalgiau 5 metus (mesos tai 7, bet per du valgiau paukstiena). Mesos ir dabar nesu megeja. Net nemoku gerai jos gamint

Na ka, mamos, gal pasidalinam receptukais svetur siame skyrelyje?

o as gaminu beveik kasdien...ir man visai patinka.! Kazkaip anksciau ir vyras tuo uzsiimdavo (matyt norejo suzaveti
) o dabar tai pritingi, tipo nebemoka
O tarpkitko ta jusu tacu noreciau paragauti
kazkaip jau labai viliojanciai skamba

O tarpkitko ta jusu tacu noreciau paragauti