Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (Gitulka @ 2004 02 19, 11:45)
O tarpkitko ta jusu tacu noreciau paragauti essen.gif kazkaip jau labai viliojanciai skamba smile.gif

Tai pranesk lektuvo reiso numeri - mes greitai laugh.gif Beje, ar Londone yra taco prieskoniu? (Turbut juokingas klausimas, bet visur jie - skirtingo skonio.)
Atsakyti
Mes taco irgi megstam, man tikrai patinka meksikietiska virtuve.Bet dabar su vyru nusprendem sveikai maitintis, tai pradejom darzoviu daug valgyti ir mesa neriebia, vaisius. Ziuresim kaip seksis wink.gif
Atsakyti
Kotryna28, o kodel meksikietiska virtuve - nesveika? Juk ir ten pilna darzoviu rolleyes.gif Turbut priklauso nuo to, koki patiekala ir kaip gamini essen.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 19, 15:56)
Kotryna28, o kodel meksikietiska virtuve - nesveika? Juk ir ten pilna darzoviu rolleyes.gif  Turbut priklauso nuo to, koki patiekala ir kaip gamini essen.gif

biggrin.gif et, apie meksikieciu virtuve diskutuojat, o man seile varva.... Sveika ,sveika biggrin.gif Pas mus salia esantis meksikieciu restoranelis tokias geras margaritas daro thumbup.gif tongue.gif , bet dar teks palaukti su tuo gerimeliu dry.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 19, 13:49)
Tai pranesk lektuvo reiso numeri - mes greitai laugh.gif Beje, ar Londone yra taco prieskoniu? (Turbut juokingas klausimas, bet visur jie - skirtingo skonio.)

tai kad geda net pasakyti...bet pirma karta apie ta patiekala girdziu biggrin.gif O meksikietiskos virtuves visai neteko ragauti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 02 19, 02:24)
Mamikes, o ar daznai gaminat namuose valgyti, taip sakant, nuo scratch? O gal dazniau naudojat vienokius ar kitokius pusfabrikacius?

as megstu tik namini maista. pusfabrikaciu paragaujam tik jei visiskai aptingsu blink.gif taip buna retai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T @ 2004 02 19, 06:39)
Siandien gaminau nuo scratch rolleyes.gif thumbup.gif Ir taip skanu buvo rolleyes.gif

O pas mane vyras daugiausiai tokiais shedevrais uzsiima thumbup.gif As ji vis erzinu, kad tik del to ir tekejau wub.gif Jis labai nori restorana atidaryti... Sake, kaip i pensija isheis, tai tada jau bus clap.gif Negaliu sulaukti clap_1.gif

maniskis irgi apie restorano atidaryma kliedi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 19, 18:31)
biggrin.gif et, apie meksikieciu virtuve diskutuojat, o man seile varva.... Sveika ,sveika biggrin.gif Pas mus salia esantis meksikieciu restoranelis tokias geras margaritas daro thumbup.gif tongue.gif , bet dar teks palaukti su tuo gerimeliu dry.gif

sakai meksikietiska ... margarita ... parodysi man ta vietele laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1077215129[/mergetime]
siandien kepsiu cheburiekus essen.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 19, 11:31)

thumbup.gif ir man dar teks palaukti rolleyes.gif thumbup.gif

Man asmeniskai tai meksikieciu virtuve super skanu, bet super-nesveika - po to skrandzio remuo eda nezmoniskai blink.gif Per astru sad.gif

O va kai namie darom, tada jau niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 02 19, 18:17)
sakai meksikietiska ... margarita ... parodysi man ta vietele laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1077215129[[b]*rikitikitaki rgetime] [/b]
siandien kepsiu cheburiekus essen.gif

niu jo, tai as turesiu ziureti kaip Tu ta margarita gurksnoji? Echhh. mad.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 19, 21:35)
QUOTE (TauRe @ 2004 02 19, 18:17)
sakai meksikietiska ... margarita ... parodysi man ta vietele  laugh.gif 
Papildyta @ [mergetime]1077215129[[b]*rikitikitaki rgetime] [/b]
siandien kepsiu cheburiekus  essen.gif

niu jo, tai as turesiu ziureti kaip Tu ta margarita gurksnoji? Echhh. mad.gif

as irgi persistengt negaliu wink.gif o tu galesi pauostyti laugh.gif
Atsakyti
Ar kuri nors apsipirkineja azijieciu (kinieciu, korejieciu) parduotuvese? Siandien nuejau, tai pasijutau kaip is tundros ph34r.gif, nezinociau kaip puses produktu paruost rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balionas: 21 vasario 2004 - 00:21