o kam ta kitokia rozete? Gi galima nusipirkt ta "adaptoriu", ir galesi naudot be jokiu problemu!
QUOTE (agnema @ 2004 10 01, 04:50) |
Mamytes ziuriu cia vis snekos sukasi apie cepelinus, o kaip tarkuojat bulves? Jau taip pasiilgau cepuku, bet kai pagalvoju, kad su rankom tarkuoti tai tikras vargas ![]() |
galima nusipirkti tokia pacia tarka kaip lietuvoje tik pritaikyta naudojimui cia...jei kam reikia info..rasykit i az...duosiu telefona..pernai su mama nusipirkom ir dalinames..nes juk nedarom cepelinu kas diena..kaina tarkos apie $70-$80..galima atgaileti...juk ne vienai dienai..

QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 01, 10:05) |
o kam ta kitokia rozete? Gi galima nusipirkt ta "adaptoriu", ir galesi naudot be jokiu problemu! |
Turiu omeny, kad jei name nera razetes 220. O jei turi omeny adaptoriu, kuris pervercia srove, tai jis netinka, neuztenka galingumo. Masina tik uzia, bet netarkuoja. (Kazkas ten neatitinka, nesu elektrike neatsimenu kas

sveiki,
manau, neverta pirkti atvezamu bulviu tarkavimo masinu, juolab kaina irgi nemaza
. as bulves puikiausiai tarkuoju su maisto procesoriumi (Black & Decker, yra ir visokiu kitokiu firmu), kaina apie 25 - 30$. galima rasti net WalMart'uose.
be to galima naudoti ne tik bulviu tarkavimui, bet ir kitokiam darzoviu smulkinimui.
manau, neverta pirkti atvezamu bulviu tarkavimo masinu, juolab kaina irgi nemaza

be to galima naudoti ne tik bulviu tarkavimui, bet ir kitokiam darzoviu smulkinimui.
QUOTE |
..kaina tarkos apie $70-$80..galima atgaileti...juk ne vienai dienai.. |

Rankines tarkos Londone kaina: 3-4 svarai......
O jeigu grizti prie temos, tai vyrui as gaminu indiska virtuve... del to tarkos neprireikia.......

QUOTE (SIDDIQA @ 2004 10 01, 16:42) | ||
![]() Rankines tarkos Londone kaina: 3-4 svarai...... O jeigu grizti prie temos, tai vyrui as gaminu indiska virtuve... del to tarkos neprireikia....... ![]() |
Cia kalba apie elektrine tarka

o as va aplamai negaminu vyrui valgyti
Vyras pats dideli malonuma turi gamindamas seimynai. O ir virejas nuostabus yra.
Zinoma man po to tenka garbe viska sutvarkyti, nes betvarke
nemaza padaro.

Vyras pats dideli malonuma turi gamindamas seimynai. O ir virejas nuostabus yra.

Zinoma man po to tenka garbe viska sutvarkyti, nes betvarke

Siddiqa,turiu klausimeli,tik prasau neisizeisti!
Musu kaimynai is Indijos,labai geri ir draugiski zmones,bet kai pietus gamina as visus langus uzdarau,kad neprieitu i kambarius to kvapo???? Nuo ko tas kvapas???? Sako ten kazkokie aliejai????Nekalbu apie smilkalus,klausiu butent apie valgi!
O del sios temos,tai ir as su Itukra galiu pasidziaugti!Maniskis megsta pavalgyti,bet ir valgio gaminimui neissemiama fantazija turi,mano taisomi valgiai pries jo sugebejimus labai nublanksta

Musu kaimynai is Indijos,labai geri ir draugiski zmones,bet kai pietus gamina as visus langus uzdarau,kad neprieitu i kambarius to kvapo???? Nuo ko tas kvapas???? Sako ten kazkokie aliejai????Nekalbu apie smilkalus,klausiu butent apie valgi!

O del sios temos,tai ir as su Itukra galiu pasidziaugti!Maniskis megsta pavalgyti,bet ir valgio gaminimui neissemiama fantazija turi,mano taisomi valgiai pries jo sugebejimus labai nublanksta

va va ir mane tas klausymas liecia, turiu kaimynus Indus. Baisu praverti duris. Is ko ir kaip jie ten ta maisteli gamina?
Paskaiciau apie silkes ir papasakosiu savo liudna patirti
Cia kur as dabar gyvenu pagrindinis zmonius uzsiemimas yra omaru gaudymas, o ju masalas... silke.
kai vyras pirma kart atvaziavo Lietuvon, vaiksciojom po gimines ir visur stalai aisku luzta nuo silkiu. Visi tik siulo: imk su grybais, imk su morkom, o sita su garstyciom labai idomi. O jis net dreba i ja paziurejus.
Kaip paskui paaiskino jam valgyt silke, tas pats kas man koki kirmina ar apsiuva.
Cia tarp kitko

Cia kur as dabar gyvenu pagrindinis zmonius uzsiemimas yra omaru gaudymas, o ju masalas... silke.
kai vyras pirma kart atvaziavo Lietuvon, vaiksciojom po gimines ir visur stalai aisku luzta nuo silkiu. Visi tik siulo: imk su grybais, imk su morkom, o sita su garstyciom labai idomi. O jis net dreba i ja paziurejus.
Kaip paskui paaiskino jam valgyt silke, tas pats kas man koki kirmina ar apsiuva.
Cia tarp kitko

QUOTE (mamaLina @ 2004 10 01, 21:48) |
Paskaiciau apie silkes ir papasakosiu savo liudna patirti ![]() Cia kur as dabar gyvenu pagrindinis zmonius uzsiemimas yra omaru gaudymas, o ju masalas... silke. kai vyras pirma kart atvaziavo Lietuvon, vaiksciojom po gimines ir visur stalai aisku luzta nuo silkiu. Visi tik siulo: imk su grybais, imk su morkom, o sita su garstyciom labai idomi. O jis net dreba i ja paziurejus. Kaip paskui paaiskino jam valgyt silke, tas pats kas man koki kirmina ar apsiuva. Cia tarp kitko ![]() |
vargsas vyras, galvoja ir kuo gi tie vargsai maitinasi

QUOTE (mamaLina @ 2004 10 01, 14:48) |
Paskaiciau apie silkes ir papasakosiu savo liudna patirti ![]() Cia kur as dabar gyvenu pagrindinis zmonius uzsiemimas yra omaru gaudymas, o ju masalas... silke. kai vyras pirma kart atvaziavo Lietuvon, vaiksciojom po gimines ir visur stalai aisku luzta nuo silkiu. Visi tik siulo: imk su grybais, imk su morkom, o sita su garstyciom labai idomi. O jis net dreba i ja paziurejus. Kaip paskui paaiskino jam valgyt silke, tas pats kas man koki kirmina ar apsiuva. Cia tarp kitko ![]() |

na, cia jau kas kaip iprate