Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(Ulė @ 2010 12 02, 09:52)
gal galima recepta 4u.gif

nu proporcju tai nepasakysiu, nes darau is akies ir is tiek buna permazai lotuliukas.gif

sviesta istirpinu, kiausinius (kokius 3) ismaisau su cukrumi (nedaug jo dedu), pasildau siek tiek piena (iu 600 ml puodeli), pasikildinu mieles. visa tai sumaisau ir dedu miltu, jei matau, kad amzai teslos ipilu pieno ir dar idedu miltu. tesla turi buti isminkius minkstutele, tai itakoja pieno kiekis. tada pakildinu tesla ir darau slizikus.
Atsakyti
biskociai su pistacijom ir spanguolem

RECEPTAS:inde plakti mikseriu 2 didelius kiausinius su 135g cukraus,kol pasidarys balta,pusi mase (apie 5min),o pakelus mikseri nuo plaktuvu kris juostelemis.iplakti 1sauksteli vaniles esencijos.atskirame inde sumaisyti 245g miltu,ziupsnel......i druskos ir 1 sauksteli kepimo milteliu. imaisyti i kaiusiniu mase.sumaisius miltu ssudeti apie 60g skaldytu pistaciju riesutu ir apie 70g dziovintu spanguoliu.ismaisyti.ant kepimo skardos tiesti kepimo popieriu,ant jo iskresti tesla i pailga forma ir sudrekintomis rankomis suformuoti "malka"- 30cm ilgio,9cm plocio..nu mazdaug kad butu smile.gif kepti 25min 175laipsniu ikaitintoje orkaiteje ar kol palietus ranka jauciasi,jog kietas.isemus palikti 10minuciu vesti.sumazinti temperatura iki 160 laipsniu,supjaustyti iskepta "bulka" centimetro storio riekemis,suguldyti ant skardos padnegtos kepimo popieriumi ir kepti apie 10 min ar kolsvelniai pagels,apversti ir kita puse taip pat 10 min ar kol pagels.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(woodoo doll @ 2010 12 02, 19:44)
noreciau paklausti kai sutarkuoji ir sauni i orkaite tuos trupinius jie nesulimpa? ka daryt kad nesuliptu? ir kai jau veliau juos maisai su rududu ir riesutais tai rududu reikia but pavirus ar tiesiog tiesiai is indelio? jei pavirus kiek pavirus? jei ne tai ar nebuna tie kankoreziai labai lipnus? 4u.gif aciu uz ats

Aš dariau tokius savaitgalį. Tešla sulimpa, bet kai iškepa, tarp pirštu labai lengvai susitrupina mažais gabaliukais. Rududu jau yra išvirtas. Nebent jo nerastum, tada galima nusipirkti kondensuotą pieną ir išsivirti pačiai. Gal valandą g.gif Aš pagaminus palaikiau šaltoje patalpoje, tai jie gavosi visai nelipnūs.
Atsakyti
QUOTE(woodoo doll @ 2010 12 02, 18:44)
noreciau paklausti kai sutarkuoji ir sauni i orkaite tuos trupinius jie nesulimpa? ka daryt kad nesuliptu? ir kai jau veliau juos maisai su rududu ir riesutais tai rududu reikia but pavirus ar tiesiog tiesiai is indelio? jei pavirus kiek pavirus? jei ne tai ar nebuna tie kankoreziai labai lipnus? 4u.gif aciu uz ats

Na kaip..nesulimpa, jei jau taip atsitiktų galima su rankomis patrupinti ax.gif
O dėl rududu tai nesupratau klausimo blush2.gif Rududu tai ir yra virtas sutirštintas pienas,jo jau virti nereikia,na gal kiek pašildyti kad geriau išmaišytusi 4u.gif
Ir kaip suprasti lipnus?Na aišku biški lipnus nes pats rududu toks lipnus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(woodoo doll @ 2010 12 02, 18:44)

Tesla tikrai sulimpa. As tai tesla netarkuoju per burokine tarka, labai jau didelis vargas kai jinai susalusi, as tiesiog sumalu tesla per mesmale, ir trupiniai gaunasi ne ka prastesni nei burokine tarka biggrin.gif Kai iskepa trupiniai jie labai gerai subyra tarp ranku rolleyes.gif As visada naudoju tik pacios virta sutirstinta kondensuota piena, nes tas rududu man tai nea schmoll.gif
Atsakyti
[quote=dolly`,2010 12 02, 20:55]

Labai grazus thumbup.gif . Manau ir skanus, prisiruosiu ir kepsiu butinai smile.gif
Atsakyti
[quote=Fioneta,2010 12 01, 23:39]

Ir kiek sausu mieliu atitiktu tu kitu

7g.sausu=21g.svieziu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=dolly`,2010 12 02, 19:55]

Jus man neismanelei blush2.gif cool.gif pasakykit,kas per skonis siu biskociu? unsure.gif , cia kaip dziuveseliai ? ax.gif 4u.gif .Niekada nedariusi esu,vis mastau kad pasidaryti,bet nezinau kas cia per daiktas biggrin.gif ir tai sulaiko
Atsakyti
Gali paimti bet koki pyraga,supjaustyti riekelemis ir pakepti kokiu 10-15 min. orkaitej, stai tau ir biskociai smile.gif Mano seima megsta moliuginius thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(dolly` @ 2010 12 02, 19:55)
Jus man neismanelei  blush2.gif  cool.gif  pasakykit,kas per skonis siu biskociu?  unsure.gif , cia kaip dziuveseliai ?  ax.gif  4u.gif .Niekada nedariusi esu,vis mastau kad pasidaryti,bet nezinau kas cia per daiktas  biggrin.gif  ir tai sulaiko

Jo, cia pagerinti dziuvesiai bigsmile.gif
Butinai bandysiu, nes perku italiskus migdolinius tai skonis nerealus bigsmile.gif wub.gif
tik gal gerinsiu biski receptura, pabandysiu maza dali miltu maltais migdolais pakeist blush2.gif

QUOTE(eliss @ 2010 12 03, 20:50)
Gali paimti bet koki pyraga,supjaustyti riekelemis ir pakepti kokiu 10-15 min. orkaitej, stai tau ir biskociai smile.gif Mano seima megsta moliuginius thumbup.gif

man biskociai tai ne betkos pyragas padziovintas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 03 gruodžio 2010 - 21:32
Savo kepti daug skaniau wub.gif Tie pirktiniai tiek prikvepinti buna, negaliu pakesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2010 12 01, 21:39)
Gal gali parasyt darymo eiga, nes niekad nesu darius nieko su mielem   blush2.gif
Ir kiek sausu mieliu atitiktu tu kitu   4u.gif

Aguonele,ir mane domintu pats gaminimo procesas, nes niekad nesu kepus blush2.gif
O jie gaunasi minksti, ar kieti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 04 gruodžio 2010 - 11:09