Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaro būdo vyras/draugas

g.gif O kodėl uždari vyrai priskirti prie ydų ? doh.gif
Čia kaip tik mano galva labiau pliusas, negu minusas lotuliukas.gif
Gal kam keisti tie uždari vyrai, bet man asmeniškai po kelių vyrų "lakūnų" (čia nuo žodžio "lakstyti"), šitas tai tikras cacukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Blogai tuom, kad nesišneka apie mūsų problemas, kurių būna (nors jam atrodo, kad jų ir nėra). Kad nesišnekam apie tai, ką jaučiam (nors čia irgi nėra stiprioji vyrų pusė) ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 08 23, 19:40)
Blogai tuom, kad nesišneka apie mūsų problemas, kurių būna (nors jam  atrodo, kad jų ir nėra). Kad  nesišnekam apie tai, ką jaučiam (nors čia irgi nėra stiprioji vyrų pusė) ir pan.  ax.gif

Problemas reikia spręsti, o ne kalbėt apie jas.
Turėjau aš tokį vieną atvirą, tai iškarto po "labas, kaip sekas?" ir prasidėdavo jo problemų aptarimas doh.gif doh.gif doh.gif Nu košmaras kažkoks, nieko pats išspręsti be mano pritarimo negalėjo, tai pavargau aš nerealiai.
Dabartinis uždaruolis, tai savo problemas išsprendžia ir manęs dėl to nenervina, juk žino, kad pergyvensiu, tai jei tai ne gyvybės ir mirties klausimai tai ir sprenžiasi pats. Už tai jam esu labai dėkinga, neapsikraunu bereikalingais rūpesčiais.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 25, 11:25)
Problemas reikia spręsti, o ne kalbėt apie jas.
Turėjau aš tokį vieną atvirą, tai iškarto po "labas, kaip sekas?" ir prasidėdavo jo problemų aptarimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif 

Blogai, kai nesprendžia bendrų problemų. O apie atskiras problemas tai irgi nėra blogai pakalbėti, gal antroji pusė duos kokį gerą patarimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anabelė: 25 rugpjūčio 2006 - 11:56
QUOTE(MAUPA @ 2006 01 27, 14:53)
na gerai tave suprantu, bet manau kad tame nera nieko blogo, svarbu žinoti, kad esi mylima... aš irgi kartais traukiu už liežuvio kad ką nors pasakytų, bet yra kaip yra. myliu jį tokį. pažiūrėk iš kitos pusės - neplepus, tai nesusuks kitoms moterims mirksiukas.gif  galvos

Labas,Maupa
esu tik nuo sios dienos prisijungus, bet mane labai paveike tavo zodziai:"neplepus, tai nesusuks kitoms moterims". As irgi turiu toki pati vyra, neplepu. Mylejau, myliu ir dar ilga laika mylesiu. Kitos, jei zinotu, ko jis man yra pridares per savo neplepuma, nes bijo man savo mintis ir dvejones ispasakot, palaikytu mane kvaile, kad dar ji toki myliu. Bet jis neblogas zmogus, zinau, kad jis visa tai padare is nevilties. Del to atleidau, nes atleist yra sunkiau, nei laikyti pykti savyje. Dabar nutarem gyvent atskirai, nes ilgai laika, per savo neplepuma pagaliauprisirpo ir pasake, kad manes daugiau nebemyli ir nenori daugiau skaudinti. O kad greiciau ant jo uzpykciau ir pamirsciau, pagaliau atsivere, kaip ilgai nepakiles i virsu saltinis.
Ilgai taip masciau, kaip tu, kad bus visada tik mano vienintelis, bet, deja, taip nera. Protas sako paleisk, o sirdis plysta. Pirmom dienom verkiau, liejau krokodilo asaras, maldavau, kad atsipeiketu (dar nezinojau tuo metu visu idomybiu!!!). Taciau, kai pamate, kad neatstoju, issipasakojo... Man akys atsivere. Nutariau, likti stipria, nerodyt, kad man baisiai skauda. Pradejau dar labiau grazintis, bet sirdyje verkiu. Gaila man visu tu metu... Taciau dziaugiuos, kad kraustysiuos i kita buta, kur galesiu viena apie viska apmastyt. Gyvenimas juk nesibaigia... As dar jauna...
Tad bukit visos labai atsargios su neplepiais vyrais, nes skaudziai, oi skaudziai pasimokiau.
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2006 09 03, 17:37)
Labas,Maupa
esu tik nuo sios dienos prisijungus, bet mane labai paveike tavo zodziai:"neplepus, tai nesusuks kitoms moterims". As irgi turiu toki pati vyra, neplepu. Mylejau, myliu ir dar ilga laika mylesiu. Kitos, jei zinotu, ko jis man yra pridares per savo neplepuma, nes bijo man savo mintis ir dvejones ispasakot, palaikytu mane kvaile, kad dar ji toki myliu. Bet jis neblogas zmogus, zinau, kad jis visa tai padare is nevilties. Del to atleidau, nes atleist yra sunkiau, nei laikyti pykti savyje. Dabar nutarem gyvent atskirai, nes ilgai laika, per savo neplepuma pagaliauprisirpo ir pasake, kad manes daugiau nebemyli ir nenori daugiau skaudinti. O kad greiciau ant jo uzpykciau ir pamirsciau, pagaliau atsivere, kaip ilgai nepakiles i virsu saltinis.
Ilgai taip masciau, kaip tu, kad bus visada tik mano vienintelis, bet, deja, taip nera. Protas sako paleisk, o sirdis plysta. Pirmom dienom verkiau, liejau krokodilo asaras, maldavau, kad atsipeiketu (dar nezinojau tuo metu visu idomybiu!!!). Taciau, kai pamate, kad neatstoju, issipasakojo... Man akys atsivere. Nutariau, likti stipria, nerodyt, kad man baisiai skauda. Pradejau dar labiau grazintis, bet sirdyje verkiu. Gaila man visu tu metu... Taciau dziaugiuos, kad kraustysiuos i kita buta, kur galesiu viena apie viska apmastyt. Gyvenimas juk nesibaigia... As dar jauna...
Tad bukit visos labai atsargios su neplepiais vyrais, nes skaudziai, oi skaudziai pasimokiau.

Tiesa pasakius, tas teiginys "neplepus, tai nesusuks kitoms moterims" ir mane ziauriai paveike. Turejau ir as labai jau neplepu vyriski, daug metu buvom kartu, jau kazkur rasiau, niekada nemaniau, kad tas neplepusis sitaip mane isduos..Taip, as ji myliu iki siol.. blink.gif nors pati saves uz tai nekenciu, kaip galima myleti toki...pyp pyp bash.gif Taip kad teisingai sakoma: tyli kaiule gilia sakni knisa, oj gilia gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2006 09 04, 10:41)
Tiesa pasakius, tas teiginys "neplepus, tai nesusuks kitoms moterims" ir mane ziauriai paveike. Turejau ir as labai jau neplepu vyriski, daug metu buvom kartu, jau kazkur rasiau, niekada nemaniau, kad tas neplepusis sitaip mane isduos..Taip, as ji myliu iki siol.. blink.gif nors pati saves uz tai nekenciu, kaip galima myleti toki...pyp pyp bash.gif  Taip kad teisingai sakoma: tyli kaiule gilia sakni knisa, oj gilia gun_bandana.gif

Zinai, man irgi skauda, nors dar neseniai apie tai suzinojau, bet mane pribloske tai, kad ilgus metus turbut buvau uzmerkus akis, pries visa tai, o dabar negaliu sau to atleist doh.gif !!! Gal but tau irgi taip buvo, kad jautei, jog kazkas ne taip, bet stumi, vis klausi, kas yra, kas ne taip, o jis tyli arba viskas tvarkoj, o dabar se tau. Baisiai skauda. Sunkiausia, kad dar turiu kuri laika turiu su juo kartu gyvent, kol galesiu kitur kraustytis, nes vis tiek matais, bandai kalbetis, bet jokiu rezultatu ir tai siutina gun_bandana.gif !!! Noriu ramybes, bet kol kas nerandu, nes matau ji ir tikiuos vis, kad viskas pageres, kad tai tik buvo blogas ilgas sapnas. O tolesne istorija apie save vakar "trumpai" aprasiau skyrelyje "Atleidau, bet vis tiek skauda".
Atsakyti
O aš tame ir šiokių tokių teigiamų dalykų matau.
Pragyvenot juk kelis metus ramybėje. Negi geriau būtų buvę jei kokius 3 metus nuolat bartumėtės, muštumėtės, pasikalbėję taikytumėtės , o paskui vėl viskas iš naujo kol vis tiek galų gale tektų išsiskirt?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 09 04, 14:15)
O aš tame ir šiokių tokių teigiamų dalykų matau.
Pragyvenot juk kelis metus ramybėje. Negi geriau būtų buvę jei kokius 3 metus nuolat bartumėtės, muštumėtės, pasikalbėję taikytumėtės , o paskui vėl viskas iš naujo kol vis tiek galų gale tektų išsiskirt?

Taciau, kai matai, kad daug dalyku tarpusavy netvarkoj ir nezinai kaip juos sprest, nei pokalbiais, nei veiksmais, tai irgi nera jau toks geras gyvenimas.
Atsakyti
Dabar galvoju, kokį būdą maniškiui priskirt. Nes, pavyzdžiui, su svetimais žmonėm ar menkai pažįstamais jis yra uždaras g.gif , su jam artimais žmonėm (t.y., ir manimi bigsmile.gif ) - atviras. Bet jis ne pleputis, problemas sprendžia daugiau veiksmais, o ne žodžiais, nors apie jas ir kalbamės. Ir tai man patinka. O kad su mažai pažįstamais uždaras, tai netgi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2006 09 05, 21:56)
Dabar galvoju, kokį būdą maniškiui priskirt. Nes, pavyzdžiui, su svetimais žmonėm ar menkai pažįstamais jis yra uždaras  g.gif , su jam artimais žmonėm (t.y., ir manimi  bigsmile.gif ) - atviras. Bet jis ne pleputis, problemas sprendžia daugiau veiksmais, o ne žodžiais, nors apie jas ir kalbamės. Ir tai man patinka. O kad su mažai pažįstamais uždaras, tai netgi gerai  thumbup.gif

O mano vyras atvirksiai, su manim uzdaras, nepasakys ilga laika, jei jam kas ne taip, atseit nenori per daug ir per anksti jaudint, o su kitais svetimais zmonemis gali is dusios kalbet, nes zino, kad ju daugiau gyvenime nesutiks.
Atsakyti
O ka reiskia jusu manymu, kai tave palikes vyras praso, kad liktum jam be pykcio ir ateity geriausia drauge g.gif . Kaip visa tai suprast, nes maniskis tai nuolatos kartoja, kadangi nori draugiskus santykius su manim turet unsure.gif . tipo nori laikas nuo laiko turet ka nors, pas ka gali nueit reikalui prispyrus, ta prasme pasidulkint: tipo ir tau palengves ir man?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVB: 06 rugsėjo 2006 - 16:51