QUOTE(SoJa @ 2006 08 23, 15:33)
Uzdaras vyras nera "lakūno" antonimas
ir uzdaras gali lakstyt ir atviras gali nelakstyt, nepainiokim

Išvis neįsivaizduoju vyro su kuriuo apie viską pasikalbet negaletum. Juk grauztu grauztu apie ka jis galvoja, ka masto. ne ne ne. as tik uz atviruma, man su uzdarais nepakeliui.
QUOTE(SoJa @ 2006 08 25, 11:25)
Problemas reikia spręsti, o ne kalbėt apie jas.
Turėjau aš tokį vieną atvirą, tai iškarto po "labas, kaip sekas?" ir prasidėdavo jo problemų aptarimas

Nu košmaras kažkoks, nieko pats išspręsti be mano pritarimo negalėjo, tai pavargau aš nerealiai.
Dabartinis uždaruolis, tai savo problemas išsprendžia ir manęs dėl to nenervina, juk žino, kad pergyvensiu, tai jei tai ne gyvybės ir mirties klausimai tai ir sprenžiasi pats. Už tai jam esu labai dėkinga, neapsikraunu bereikalingais rūpesčiais.
Oi jojoi

Abiejų problemas reikia sprest abiems, taigi kaip jas spresti neaptarus?

O gal kitas ne nezino, kad tai yra
problema?
Kaip tu gali suprast, kad jam kazkas nepatinka, arba man kazkas nepatinka, jei nesikalbesim? Jei jis man nieko nesakys, vadinasi problemu nera

O jei paklausiu ar yra problemu, o jis tyli, na ir kaip cia ka sprest?
Rūpesčiai vėl kitas dalykas. Mano atviruolis, jeigu ką, irgi asmeninius rūpesčius išsiprendzia pats, bet kadangi jis apie tai man uzsimena, man smagu padeti
keistas bendravimas kaip atskiru zmoniu, na, gal jums to reik (
bet gal tu ne nezinai?

)
QUOTE(SoJa @ 2006 09 04, 12:15)
O aš tame ir šiokių tokių teigiamų dalykų matau.
Pragyvenot juk kelis metus ramybėje. Negi geriau būtų buvę jei kokius 3 metus nuolat bartumėtės, muštumėtės, pasikalbėję taikytumėtės , o paskui vėl viskas iš naujo kol vis tiek galų gale tektų išsiskirt?
Ginčuose gimsta tiesa. (banalu bet teisinga, ir ne tik is mano patirties)