Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaro būdo vyras/draugas

QUOTE(RVB @ 2006 09 06, 16:49)
tipo nori laikas nuo laiko turet ka nors, pas ka gali nueit reikalui prispyrus, ta prasme pasidulkint: tipo ir tau palengves ir man?

Turiu ir aš tokį. "Turiu" tai ta prasme, kad jis nori ateiti kai jam "reikia". Tik aš jo nepriimu. Bjauru klausyt būna, kai jis skundžiasi kaip jam blogai vienam. Fuj. O kai kiauliškai su manim elgėsi, tai jau neatsimena. Jei išsiskiri su vyru, tai jau geriau visom prasmėm išsiskirti ir nepalaikyti jokių santykių, nei draugiškų, nei nedraugiškų.
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 09 08, 11:53)
Turiu ir aš tokį. "Turiu" tai ta prasme, kad jis nori ateiti kai jam "reikia". Tik aš jo nepriimu. Bjauru klausyt būna, kai jis skundžiasi kaip jam blogai vienam. Fuj. O kai kiauliškai su manim elgėsi, tai jau neatsimena. Jei išsiskiri su vyru, tai jau geriau visom prasmėm išsiskirti ir nepalaikyti jokių santykių, nei draugiškų, nei nedraugiškų.

Va va, paskui zinok, kad diedo nesuviliojai, dar prikaisios,kad man tipo norejo padeti skausma nuramint ( o ne del saves daro) blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Linxma @ 2006 01 27, 12:07)
Būtų labai įdomu išgirsti nuomonę tų, kurios jau ilgiau bendrauja, gyvena su tokiais vyrais, kuriems nėra poreikio dalintis viskuo, apie ką galvoja, kas vyksta. Ar ilgainiui tai labai ima varginti? Viena vertus, vyrams lyg ir nepriklauso tiek į save gilintis, kiek mums  smile.gif , bet man kartais norėtųsi, kad maniškis daugiau pasakotų apie save, galiausiai apie tokius dalykus, kaip jo vaikystė, kas negero įvyko per dieną, etc.

Patirties turiu, galiu pasakyti vienu žodžių-SUNKU........
Su metais išvis nustoja kalbeti namie (gilioj jaunystej netikejau, kad taip būna kai moteriškės paskodavo), tokie turi kur išsišneketi- (bet tai jau kita tema), tai prasmės gyventi tylint.................... kaip ir nebelieka.......
Atsakyti
maniskis uzdaro budo. kai pradzioje susipazinom, buvo labai sunku, ypac kai as plepe, o jis uzdaras. taciau dabar ledai jau pralauzti, paprasciausiai sakydavau, kad pasakotu man, kad kalbetu su manimi, aiskindavau, kad noriu ji suprasti ir t.t. jeigu zmogu myli, stengiesi del jo.maniskis stengesi ir jam pavyko,todel as esu laiminga, nors netapo plepys, bet jau atviresnis smile.gif man ir to uztenka smile.gif
Atsakyti
maniskis toli grazu ne pleputis. siaip, pradzioj tai labai sunku buvo. jei jam kazkas blogai - jis nutyla ir viskas... o as galvodavau ir zliumdavau i pagalve isikniaubus, kad cia as del ko nors kalta... dabar tiesiog zinau, jei jis nenori kalebti - nekalbinu. uzsinores - pakalbins pats blush2.gif
Atsakyti
Tik va pastebėjau vieną nemažą minusą verysad.gif , kad būna sunku, kai supyksta. Maniškis retai kada sako dėl ko pyksta ir apskritai, yra toks principingas, kad kartais jam tai pakiša koją, o ir man būna nemalonu.
Bet apskritai tai džiaugiuosi, kad esu tas žmogus, kuriuo labai pasitikima ir kad dar 20 aplinkinių žmonių, prisiklausę jo pliurpalų, nežino apie mūsų bendus džiaugsmus ir bėdas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2007 01 01, 16:53)
Tik va pastebėjau vieną nemažą minusą  verysad.gif , kad būna sunku, kai supyksta. Maniškis retai kada sako dėl ko pyksta ir apskritai, yra toks principingas, kad kartais jam tai pakiša koją, o ir man būna nemalonu.
Bet apskritai tai džiaugiuosi, kad esu tas žmogus, kuriuo labai pasitikima ir kad dar 20 aplinkinių žmonių, prisiklausę jo pliurpalų, nežino apie mūsų bendus džiaugsmus ir bėdas  lotuliukas.gif

Taciau buna labai sunku, kai salia esntis ir mylimas zmogus neatveria tau savo problemu, o problemos neissisprendzia savaime. Nesakau, kad jam reiketu su kitais apie jas kalbetis, bet butu manlonu, jei jis su sau brangiu zmogum galetu pasikalbeti, kas sirdyje negera...
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 01 02, 17:22)
Taciau buna labai sunku, kai salia esntis ir mylimas zmogus neatveria tau savo problemu, o problemos neissisprendzia savaime. Nesakau, kad jam reiketu su kitais apie jas kalbetis, bet butu manlonu, jei jis su sau brangiu zmogum galetu pasikalbeti, kas sirdyje negera...

Tas tai taip, bet su laiku vis tiek atsiranda pasitikėjimas ir pradeda pasakoti savo išgyvenimus. Jei tai tik pati santykių pradžia su tokiu žmogum, tada taip, sudėtinga...
Atsakyti
Na, turiu as drauga tyleni. Ir kaip SoJa, dziaugiuosi si jo savybe: jokiu jo problemu negirdziu, o savo visas jam "sukraut" galiu blush2.gif
As pati extrovertiska, tai man intorvertiski vyrukai labai labai patinka...
Randu as su juo bendra kalba, reikalu ir jis nepamirsta priminti, kaip mane myli...
Taigi, esu savo bendru gyvenimu su tyleniu laaabai patenkinta ir jo negrauziu, kad man daug ko nepasakoja. Megstu as pati laisve ir poleki, tad dekinga jam, kad jis manes nevarzo ir as jo laisviu nevarzau: gerbiame kiekvienas savo privacias erdves ir atrodo, mylime viens kita vis stipriau.
O ar tylenis ar komunikabilus, bet kuris gali "kiaule" pakisti. g.gif
Papildyta:
Nenustygstu vietoj 4u.gif
Atrodo, kad mano atveju Tylenis-tai pliusas, o ne yda. As galeciau tiek daug pliusu Tylenio atzvilgiu isvardinti. Bet manau, kad tai irgi labai individualu. Mes esame skirtingos, tyleniai buna skirtingi...
Vnz, as tik uz drauga, vyra Tyleni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 23, 15:33)
g.gif O kodėl uždari vyrai priskirti prie ydų ?  doh.gif
Čia kaip tik mano galva labiau pliusas, negu minusas  lotuliukas.gif
Gal kam keisti tie uždari vyrai, bet man asmeniškai po kelių vyrų "lakūnų" (čia nuo žodžio "lakstyti"), šitas tai tikras cacukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Uzdaras vyras nera "lakūno" antonimas schmoll.gif
ir uzdaras gali lakstyt ir atviras gali nelakstyt, nepainiokim smile.gif
Išvis neįsivaizduoju vyro su kuriuo apie viską pasikalbet negaletum. Juk grauztu grauztu apie ka jis galvoja, ka masto. ne ne ne. as tik uz atviruma, man su uzdarais nepakeliui.

QUOTE(SoJa @ 2006 08 25, 11:25)
Problemas reikia spręsti, o ne kalbėt apie jas.
Turėjau aš tokį vieną atvirą, tai iškarto po "labas, kaip sekas?" ir prasidėdavo jo problemų aptarimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu košmaras kažkoks, nieko pats išspręsti be mano pritarimo negalėjo, tai pavargau aš nerealiai.
Dabartinis uždaruolis, tai savo problemas išsprendžia ir manęs dėl to nenervina, juk žino, kad pergyvensiu, tai jei tai ne gyvybės ir mirties klausimai tai ir sprenžiasi pats. Už tai jam esu labai dėkinga, neapsikraunu bereikalingais rūpesčiais.

Oi jojoi biggrin.gif
Abiejų problemas reikia sprest abiems, taigi kaip jas spresti neaptarus? g.gif O gal kitas ne nezino, kad tai yra problema? biggrin.gif
Kaip tu gali suprast, kad jam kazkas nepatinka, arba man kazkas nepatinka, jei nesikalbesim? Jei jis man nieko nesakys, vadinasi problemu nera smile.gif O jei paklausiu ar yra problemu, o jis tyli, na ir kaip cia ka sprest? biggrin.gif

Rūpesčiai vėl kitas dalykas. Mano atviruolis, jeigu ką, irgi asmeninius rūpesčius išsiprendzia pats, bet kadangi jis apie tai man uzsimena, man smagu padeti mirksiukas.gif

keistas bendravimas kaip atskiru zmoniu, na, gal jums to reik (bet gal tu ne nezinai? biggrin.gif )

QUOTE(SoJa @ 2006 09 04, 12:15)
O aš tame ir šiokių tokių teigiamų dalykų matau.
Pragyvenot juk kelis metus ramybėje. Negi geriau būtų buvę jei kokius 3 metus nuolat bartumėtės, muštumėtės, pasikalbėję taikytumėtės , o paskui vėl viskas iš naujo kol vis tiek galų gale tektų išsiskirt?

Ginčuose gimsta tiesa. (banalu bet teisinga, ir ne tik is mano patirties)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 03 sausio 2007 - 23:58
QUOTE(Rutuliuke @ 2007 01 02, 18:37)
Tas tai taip, bet su laiku vis tiek atsiranda pasitikėjimas ir pradeda pasakoti savo išgyvenimus. Jei tai tik pati santykių pradžia su tokiu žmogum, tada taip, sudėtinga...

Ne, esam jau devyni metai kartu ir iki siol negaliu pralauzti siu ledu. Jis nenori nieko apkrauti problemomis, geriau vienam viska kaip nors isnarpliot. Tokiu dalyku, kaip kalbetis ir tartis jis nepazista, neprates nuo vaikystes. Visada buvo vienas, drauga irgi tik viena turejo, kuris ji irgi isdave...
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 01 06, 03:14)
Ne, esam jau devyni metai kartu ir iki siol negaliu pralauzti siu ledu. Jis nenori nieko apkrauti problemomis, geriau vienam viska kaip nors isnarpliot. Tokiu dalyku, kaip kalbetis  ir tartis jis nepazista, neprates nuo vaikystes. Visada buvo vienas, drauga irgi tik viena turejo, kuris ji irgi isdave...

Tai tada čia jau problema g.gif Ir jeigu jums abiem dėl to negerai, reiktų kažkaip ją spręsti. Matyt, nekokia patirtis labai prisidėjo...
Bet jeigu tai trukdo gyventi, gal psichologo konsultacija ar pan. padėtų?
Atsakyti