QUOTE(Kveli @ 2007 01 13, 00:58)
Na, mūsų poroje aš buvau uždara (draugas gal sakytų, kad vis dar ir esu

). Man mano tylėjimas nekėlė jokio diskomforto, o jam tai buvo nemalonu. Dėl to kildavo ir konfliktai, nesusipratimai. Nes tylėdama, jo neklausdama ir pati jam nieko nepasakodama prisigalvodavau visko. Ir jis sugalvodavo įvairių dalykų, kad kažko užpykau, kažkas negerai ir pan. Buvo netgi grėsmė dėl mano uždarumo išsiskirti. Tačiau aš norėjau būti su tuo žmogumi ir stengiausi keistis, būti atviresnė, kalbėtis. Tuo labiau, kad man pačiai uždarumas atrodo yda, o ne privalumas. Uždaras žmogus pats save įkalina.
Įdomu, ar kalbėjotės, kaip jis pats vertina savo uždarumą?
Kalbejomes ir ne karta, jis zino, kad mane tai erzina, kai nezinau, ka jis masto patyliukais, visas apsiniaukes, paskendes savo mintyse. Kalbejomes n kartu... Bet jis sako, tipo jis toks yra ir negali pasikeist (negali, vadinasi nenori). Viskas imanoma, jei zmogu myli, bet jis turbut man abejingas arba nemoku as jo prakalbint, kad galetu man issipasakot...
Papildyta:
QUOTE(Rutuliuke @ 2007 01 13, 00:28)
Tai tada čia jau problema

Ir jeigu jums abiem dėl to negerai, reiktų kažkaip ją spręsti. Matyt, nekokia patirtis labai prisidėjo...
Bet jeigu tai trukdo gyventi, gal psichologo konsultacija ar pan. padėtų?
Kaip supratau, jis priprates nuo vaikystes buti vienas (ramus vaikas buvo, nekele jokiu reikalavimu, budavo daznai paliktas vienas), tai ir iprato taip - niekam problemu nesudaryt. Viska stengesi spresti vienas visas problemas, man kartais apie tai nepasakydavo, kad nepergyvenciau, bet vis tiek yla islisdavo po kiek laiko is maiso. Nesumastau, ka su tokiu zmogum daryt ir kaip bendraut, kad isidrasintu man buti atviras. Matyt, kazkur padariau klaida ir jis jos negali pamirsti, nors... jis ir su kitais nebendrauja, draugu neturi. Labai uzdaras...