Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau laikas?

smile.gif tai as ir mastau daug, gal net perdaug wacko.gif bet tie apmastymai tai visai nepadeda apsisprest tik dar sunkiau, nes jausmai su protu nesusikalba mastau.gif
Atsakyti
Jei draugas nuomuoja buta, tai gal galima pas ji laikinai pagyventi - ta prasme issityrineti kaip ten kas.

siaip as sakyciau - ale, eik ir gyvenk - nerizikuojantys negeria sampano. bet tiktai rupi galimas variantas, kad paskui nebus kaip is to draugo patogiai iseit, reikalui esant...

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 01 vasario 2006 - 10:28
Padrasina tokie zodziai happy.gif taip pagalvojus rodos bedos ir ner didziules blush-anim-cl.gif: o jug cia gan rimtas sprendimas fear.gif
Atsakyti
As, tavo vietoje, pakol kas neiskeisciau savo laisves i gyvenima kartu. Juk jei jis turi savo buta, ir taip galima pasilikti nakvoti, sveciuotis, kiek nori, neuzsikraunant tokiu isipareigojimu kaip valgio ruosimas, bedra buitis. Zinoma, visos mes skirtingos. Kitoms laisve maziau svarbi nei galilmybe nuolat tureti ta vieninteli salia wub.gif Be to, nemazai priklauso ir nuo tavo amziaus. O siaip tai pasistenk nemastyti tiek daug, nes tai juk atima tiek energijos, geriau pabandyk susirasyti viska ant popieriaus: + ir - ir tada veikti arba atideti ta veikima dar kuriam laikui wink.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linxma @ 2006 02 01, 16:34)
As, tavo vietoje, pakol kas neiskeisciau savo laisves i gyvenima kartu. Juk jei jis turi savo buta, ir taip galima pasilikti nakvoti, sveciuotis, kiek nori, neuzsikraunant tokiu isipareigojimu kaip valgio ruosimas, bedra buitis. Zinoma, visos mes skirtingos. Kitoms laisve maziau svarbi nei galilmybe nuolat tureti ta vieninteli salia  wub.gif Be to, nemazai priklauso ir nuo tavo amziaus. O siaip tai pasistenk nemastyti tiek daug, nes tai juk atima tiek energijos, geriau pabandyk susirasyti viska ant popieriaus: + ir - ir tada veikti arba atideti ta veikima dar kuriam laikui wink.gif Sekmes  4u.gif

O man gyvenimas kartu neatime laisves...
jauciuosi laisva ir gyvendama kartu, einu su draugem susitikti, einam kartu pasisedeti i kavines ir pan.
Na kiekviena skirtingai irgi supranta laisve...
Atsakyti
na, nezinau mergickos. labai jau jus cia racionaliai: pliusai minusai.. nuo kada meile patapo racionali? smile.gif as pasikartosiu: jei nedegi beprotisku noru su juo leisti dienas ir naktis bei nebesupranti kokio velnio dar kartais griztu namo nakvoti - kraustaisi. bet jei kirba abejones.. tai dar ne laikas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės:)
As su dabaritniu vyru (tada dar vaikinu) nusprendėm kartu gyventi tada, kai nusibodo tie važinėjimai namo. Būni kur nors, o tave turi parvežti ir pats važiuoti namo, nors taaaip norisi būti kartu! Miegoti vienoj lovoj. Skaičiavau dieneles kada jau pagaliau galėsim įsikraustyti į mūsų jaukų kampelį (bute darėm remontą, tai teko palaukti porą mėnesių). Nė karto nepasigailėjau, kad apsigyvenau kartu su juo, nes mūsų santykiai dar labiau sutvirtėjo, labiau pažinau žmogų, po pusmečio pastojau, susituokėm, turim dukrytę, ir jei laiką atsuktume atgal, nei jis, nei aš nieko nepakeistume!
smile.gif
Mano nuomonė, prieš vestuves pagyventi kartu -BŪTINA, nes tik tada išlenda visi žmogaus trūkumai ir pliusai:).
p.s. Nieko nėra ma,onaus ryte pabusti šalia mylimo žmogaus....
Atsakyti
As ir manaukad pies vestuves rektu pagyvent kartu blush-anim-cl.gif tikrai nesituokciau nepagyvenus, nes tik tokiu atveju geriau gali zmogu pazint o jei nesusieisit tai bent skirybos pigesnes mirksiukas.gif bet ar verta riziuot kai nesi isitikines ar tikai nori rimtu santykiu ir isipaeigot kazkam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 02 05, 13:55)
As ir manaukad pies vestuves rektu pagyvent kartu  blush-anim-cl.gif tikrai nesituokciau nepagyvenus, nes tik tokiu atveju geriau gali zmogu pazint o jei nesusieisit tai bent skirybos pigesnes  mirksiukas.gif bet ar verta riziuot kai nesi isitikines ar tikai nori rimtu santykiu ir isipaeigot kazkam?  g.gif

Sachar, ar galėčiau paklausti kiek tau metų?
klausiu, nes man atrodo, kad tavo neapsisprendimas kyla dėl to, kad esi dar labai jauna...
Atsakyti
QUOTE(Alinos @ 2006 02 05, 13:36)

p.s. Nieko nėra ma,onaus ryte pabusti šalia mylimo žmogaus....

Visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif
Man tai teikia tiek džiaugsmo, vidinio pasitenkinimo ax.gif
Atsakyti
Na man siaip 21 blush2.gif o vaikinas tai man pirmas tai nei as turiu su kuo palyginti nei ka ax.gif tai i nzn a jausmai tikri ar ne blink.gif todel i metaus nuo vieno prie kito o sprendimo vis niekaip nesuandu blush2.gif
Atsakyti
pabusiu kategoriska. jeigu jau sakai kad
QUOTE(sachar @ 2006 02 05, 22:30)
  tai i nzn a jausmai tikri ar ne  blink.gif

tikrai nesikraustyk!!!! patikek, dar spesi smile.gif
Atsakyti