Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau laikas?

QUOTE(Latte @ 2006 01 27, 14:28)
Čia iš esmės galima grįžti prie diskusijos "susimetimas už ir prieš", na žodžiu čia jau yra apie tai tiek daug pridiskutuota doh.gif
Mano patarimas negyventi kartu, kol tikrai neišsiaiškinsite dėl ateities palnų ir ar jie pas jus sutampa mirksiukas.gif Aš tikiu, kad vyrui patogiau, kai jūs kartu gyvensite ir važinėti nereikės pas tave ir valgyti bus paruošta ir daug dalykų kurie supaprastės...
Apskritai jei jau keli šį klausimą tai aš manau tu tam dar nepasiruošusi g.gif
O jei jau klausi asmeniškai manęs aš nesusimesčiau tol kol nebūtų aiškios perspektyvos su juo, o ypač, jei tu dar neturėtumei kur dėtis, jei jums nieko nesigautų unsure.gif
Čia tik mano nuomonė 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
As irgi manau, kad nereikia bijoti pasikeitimu pradejus gyventi kartu, nes kai zmogus tau labai artimas ir mylimas, tada ir indus plauti ir gaminti ir tvarkytis yra toks didziulis malonumas, nes darai tai todel, kad nori, kad jam butu malonu.. thumbup.gif wub.gif
o jei ir pati buni mylima, tai tie buitiniai dalykai gali buti be proto mieli, vat kaip man siryt buvo. As kazkaip labai jau nemegstu indu plaut, jau man geriau grindis, kilimus, ar kojines, nu indu nemegstu nors tu ka, tai kol nuejau iki kaimynes stiklainiuko atiduot, manasis indus suplove ir siuksles isnese.. nu man taip uz sirdies sueme, juk jis sveciuose pas mane, ir turi dar tvarkytis ax.gif
tai vat as budama ne kiek neabejoju, kad noreciau su juo gyventi, tik kad tas noras man gyventi netrukdo, ir taip penkias dienas is septyniu kartu praleidziam. Ir dienos musu kartu, laisvalaikis bendras, net mokomes kartu, ir ne kiek nenusibosta.. o ateis diena, kai jis liks pas mane su visam ir tiek. Zinau kad ateis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimingiausia @ 2006 03 19, 15:02)
tai vat as budama ne kiek neabejoju, kad noreciau su juo gyventi, tik kad tas noras man gyventi netrukdo, ir taip penkias dienas is septyniu kartu praleidziam. Ir dienos musu kartu, laisvalaikis bendras, net mokomes kartu, ir ne kiek nenusibosta.. o ateis diena, kai jis liks pas mane su visam ir tiek. Zinau kad ateis blush2.gif

Na as ir nebeabejoju blush2.gif na nebent tik del to ar nesipyksim mes del indu plovimo mirksiukas.gif o siaip tai manau kad kaip nors susigyvensim ax.gif
Atsakyti
tai turetų pasakyti tavo širdutė, ar nori su juo gyventi ar ne...
Atsakyti
Pritariu Saulei, kad tu pajausi, kai noresi buti su juo pastoviai. Tiesiog ateina toks momentas, kai be savo zmogucio nebegali, kai tiesiog nori girdeti jo kvepavima salia, kai tau jo pradeda trukti susitinkant ir issiskiriant. Tada ir pajauti...
Atsakyti
QUOTE(giedruta @ 2006 01 27, 12:09)
Su savo vaikinu mes jau 9 menesius kartu friends.gif beveik nuo musu darugystes pradziuos jis norejo su mani gyventi  blush2.gif
Na o as vis dar nezinau ar verta  g.gif  ...as noriu kad jis visad butu kartu, bet matyt tas jausmas nera toks didziulis  verysad.gif man jo truksta kai jo nera, pasiilgstu, bet palikti namus as nenoriu, nes nebetureciau kur grizti jei nesusiklostytu santykiai  verysad.gif  manau cia ir yra sudetingiausias klausimas  mirksiukas.gif tai kaip pasielgti? Prasau patarkit smile.gif prasau prasau prasau  help.gif

Niekas kitas uz tave pacia nenuspres, todel labai sunku patarti, kai pats zmogus nezino ko jis nori
Atsakyti
QUOTE(Saulė2 @ 2006 04 29, 16:50)
tai turetų pasakyti tavo širdutė, ar nori su juo gyventi ar ne...

visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu, atrodo, kad pagal jus pradet kartu gyvent, tas pats kas prie altoriaus eiti. Klausyti sirdutes ir pan... unsure.gif
Gal as per daug racionaliai i viska ziuriu, bet pradraugavus 9 men tikrai laikas "sumesti skudurus", kiek dar ketinat draugauti "uz rankuciu susikabinus"?Pagyvensi, pamatysi ji siek tiek kitoki, labiau pazinsi, o tada ir suprasi, ar nori su juo ateity praleisti. Nesutarsit, nepatiks - galesit vel gyventi kaip gyvene atskirai (bet jau tada ar bus prasme draugauti?).
Be to pagyvenimas "ant savo siknos" niekam nepakenke.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 13, 11:49)
Nesuprantu, atrodo, kad pagal jus pradet kartu gyvent, tas pats kas prie altoriaus eiti. Klausyti sirdutes ir pan...  unsure.gif
Gal as per daug racionaliai i  viska ziuriu, bet pradraugavus 9 men tikrai laikas "sumesti skudurus", kiek dar ketinat draugauti "uz rankuciu susikabinus"?Pagyvensi, pamatysi ji siek tiek kitoki, labiau pazinsi, o tada ir suprasi, ar nori su juo ateity praleisti. Nesutarsit, nepatiks - galesit vel gyventi kaip gyvene atskirai (bet jau tada ar bus prasme draugauti?).
Be to pagyvenimas "ant savo siknos" niekam nepakenke.

Vat cia tai nuomone, kuria palaikau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir su tokiom mintim krausciaus ir tikai jokiu svajoniu apie nesibaigiancia meile ir tt neturejau tongue.gif
Atsakyti
Sachar,
tai kaip sekasi kartu gyvent?
As taip 2 metus jau gyvenu su savo draugu, bet mums iskas isejo savaime, negalvojom, tiesiog gavom nama, ji susitvarkem ir isikelem wub.gif
Visiskai nesigailiu savo tokio sprendimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2006 07 13, 12:28)
Sachar,
tai kaip sekasi kartu gyvent?

Gal atsakymas ir pavelotas, bet gyvenasi pas mane sudetingai, o gal geriau pasakyti visai nesusigyvena unsure.gif priejau ta riba, kai noriu iseit is jo namu nesvarbu kur, bet bent jau ten kur galesiu galvoti tik apie savo bedas ir savo darbus, o ne stengsiuos prpsitaikyti ir tt... na ilga istorija kitaip pasakius blush2.gif
Atsakyti
Na nenusimink , ne viskas pasiseka . Buk stipri ir tikrai viskas susitvarkys . Sekmes tau
Atsakyti