Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau laikas?

QUOTE(sachar @ 2006 02 05, 22:30)
Na man siaip 21  blush2.gif o vaikinas tai man pirmas tai nei as turiu su kuo palyginti nei ka  ax.gif tai i nzn a jausmai tikri ar ne  blink.gif todel i metaus nuo vieno prie kito o sprendimo vis niekaip nesuandu  blush2.gif

Jei klausi ar jau laikas, tai manu, kad ne... paskaičius visas tavo žinutes ir ką jose rašai, tai manau, kad dar palauk ir susivok savo jausmuose, dar spesi, opo to gali būti jau per vėlu kai paskubėsi.

SEKMĖS 4u.gif
Atsakyti
Disziulis aciu uz patarimus 4u.gif zinau kad mano tas neapsisprendimas labai jau kvailas gali buti bet labai jau sudetinga piestaaut sau paciai ax.gif aciu yahoo.gif
Atsakyti
tiesiog, tokiuose dalykuose viskas vyksta savaimeir natūraliai... o jei apsilanko abejonės, tai tikrai nereikia niekur skubėti... kaip sakoma "neskubėk ir būsi pirmas" arba "pulsi -susikulsi"
Atsakyti
Na jeigu deka sachar as pradejau sia tema, nors man si problema gyventi kartu ar ne nebuvo iskilusi, nes pirmiausia pradejom gyvent kartu o paskui suvokiau kad neaisku kur mano daiktu yra daugiau namuose, pas drauga (dabar jau vyra) ar netgi masinoje, tai noreciau i sia diskusija inesti abejones ar draugas pas kuri atsisakoma gyventi nesupras to kaip atsisakymo su juo sieti ateiti? Luolab kad jis to nori nuo pat jusu draugystes pradzios. Siaip jau dazniausiai vaikinai labai dvejoja ar isileisti ka nors i savo buiti:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruta @ 2006 02 12, 22:51)
ar draugas pas kuri atsisakoma gyventi nesupras to kaip atsisakymo su juo sieti ateiti? Luolab kad jis to nori nuo pat jusu draugystes pradzios. Siaip jau dazniausiai vaikinai labai dvejoja ar isileisti ka nors i savo buiti:) smile.gif

Tas draugas gali ir negalvoti apie ateitį, galbūt jis galvoja tik apie dabartį.
Prisimenu, paklausiau vieno vaikino, kodėl jis nesituokia su savo drauge. Jis atsakė: O gal sutiksiu geresnę?
Tad visokių variantų būna, žmonės pradeda dėl įvairių priežasčių gyvent kartu ax.gif
Atsakyti
Na mano draugas zino visas mano abejones ir yra man pasakes, kad lauks kiek reikes, bet tikrai ranku sudejes nelaikys gun_smilie.gif jis turi planus ir zada juos siekti, todel per pastaraja savaite jis puse mano teiginiu kodel nenoriu gyvent su juo (jei ne daugiau) jau spejo suzlugdyti dry.gif na dar liko 1.5 blush-anim-cl.gif bet vis sudetingiau jam atsispirti mastau.gif
Atsakyti
kadangi mums jau buvo apie 24 metus, tai kai susitikom, tai ir pradejom gyventi kartu, net abejoniu nebuvo, kad gali buti kitaip, nors pries tai ne su vienu kartu negyvenau, tik susitikinedavome.
Atsakyti
Man atrodo,kad laikas bus tada, kai neabejosi savo noru smile.gifO jei abejoji, geriau šiek tiek palauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruta @ 2006 01 27, 12:09)
Su savo vaikinu mes jau 9 menesius kartu friends.gif beveik nuo musu darugystes pradziuos jis norejo su mani gyventi  blush2.gif
Na o as vis dar nezinau ar verta  g.gif  ...as noriu kad jis visad butu kartu, bet matyt tas jausmas nera toks didziulis  verysad.gif man jo truksta kai jo nera, pasiilgstu, bet palikti namus as nenoriu, nes nebetureciau kur grizti jei nesusiklostytu santykiai  verysad.gif  manau cia ir yra sudetingiausias klausimas  mirksiukas.gif tai kaip pasielgti? Prasau patarkit smile.gif prasau prasau prasau  help.gif

Elkis taip kaip sako sirdis 4u.gif Jeigu ir nepavyks kazka issinuomosi ir pradesi gyventi is naujo. Praeisi tikra gyvenimo mokykla, ismoksi atsakyti uz savo veiksmus.
Nekreip demesio i kaikuriu isdestytus minusus kaip:maisto ruosimas, kambariu tvarkymas,skalbimas, neva vyrui del nto l.patogu...Galiu pasakyti VISISKOS NESAMONES gaminti ,tvarkytis, pagaliau "gyventi" visa tai privalote daryti kartu. Teisingas poziuris i save formuoja aplinkiniu poziuri. Kaip pati pasistatysi taip ir gyvensit mirksiukas.gif
Beja mes pradejome gyventi kartu po 5-6 men. Keisciausia, kad nuo to momento prasidejo tikra.... draugyste wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pritariu Britvutei, gyvenimas kartu - tai nereiskia, kad dabar darysi jam valgyti, plausi kojines ir t.t. Kaip susitarsite taip ir bus ax.gif O siaip nesuprantu verklenanciu merginu, pacios apsileidzia ir paskui visoms teigia, kad kai pradedi gyventi kartu, tai jau esi kaip tarnaite. Reikia stengtis buitinius dalykus dalintis per puse ir viskas bus thumbup.gif
Bet visgi, jei dar abejoji, tai neskubek mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau gal ka ir nustebinsiu, bet as sutikau kraustytis kartu wub.gif daug nuomoniu isgirdau, daug galvojau, bet mane trikde tai kad kartais nu tiesiog perdaug pradejau apie tai galvot blush2.gif tai supratau, kad man tai labai svarbu ir tikrai noriu pameginti susikurt maza gyvenimeli su sio zmogeliuku ax.gif nezinau kaip seksis, bet pameginsiu ax.gif uztat kaip ji nustebinau didis.gif kazkada kalbejom apie naktiniku pirkima, bet sutarem, kad pirksim nebent kai gyvensim kartu flirt.gif tai nupirkai toki ciki ciki kostiumeli ipakavau i diezute ir paslepiau laiskuti giliau, ir visa tai jam iteikiau wub.gif koks jis nustebes buvo!!! thumbup.gif ir toks pasimetes tiesa pasakius, ir laimingas blush-anim-cl.gif ot dabar ieskomes butuka nuomotis blush2.gif
Atsakyti

sekmes! tikiu, kad viskas pas jus susiklostys gerai! drinks_cheers.gif
Atsakyti