jungiuosi prie tu, kurioms per viena plovima iskrenta daugiau nei 200 plauku
Sveikos
slenka man jie jau seniai, keli metai, tik paskutini pusmeti ypac stipriai. kazkada turejau labai storus ir tvirtus plaukus, kas pasikeite dabar-nezinau. gal tai, kad dziovinu su fenu, tiesinu su tiesintuvu ir plaunu kas antra diena
bet eit susigarbanojus kreivai ir nevienodai ar eiti riebaluota ar slapia galva- irgi negaliu
prisiskaiciau daugybe forumu ir nusipirkau cemeryciu vandens. 2 buteliuku uzteko 3 savaitem. nakciai itindavau i saknis, ryte plaudavau. po triju sav. plauku isslinkdavo tikrai maziau
dabar jos baigesi ir 3 plovimus ju nenaudojau, atrodo, kad slinkimas stipresnis nei buvo
tai va ir susiduriau su beda, cemeryciu pirkt neberandu, o kosmetinio zibalo isbandyt irgi neteko, nes visam Kaune rast neimanoma
zodziu radus planuoju uzsipirkt daug daug ir naudot kad ir visa gyvenima, nes tikrai gresia nuplikimas, slenka ilgi ilgi plaukai....
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 02, 13:21)
Sveikos
slenka man jie jau seniai, keli metai, tik paskutini pusmeti ypac stipriai. kazkada turejau labai storus ir tvirtus plaukus, kas pasikeite dabar-nezinau. gal tai, kad dziovinu su fenu, tiesinu su tiesintuvu ir plaunu kas antra diena
bet eit susigarbanojus kreivai ir nevienodai ar eiti riebaluota ar slapia galva- irgi negaliu
prisiskaiciau daugybe forumu ir nusipirkau cemeryciu vandens. 2 buteliuku uzteko 3 savaitem. nakciai itindavau i saknis, ryte plaudavau. po triju sav. plauku isslinkdavo tikrai maziau
dabar jos baigesi ir 3 plovimus ju nenaudojau, atrodo, kad slinkimas stipresnis nei buvo
tai va ir susiduriau su beda, cemeryciu pirkt neberandu, o kosmetinio zibalo isbandyt irgi neteko, nes visam Kaune rast neimanoma
zodziu radus planuoju uzsipirkt daug daug ir naudot kad ir visa gyvenima, nes tikrai gresia nuplikimas, slenka ilgi ilgi plaukai....
cemeryciu vandens tikrai yra eurovaistnese
QUOTE(micefee @ 2010 11 01, 18:37)
Nebūtinai. Man viskas gerai ir su skydliauke, ir su hormonais, o plaukai vis tiek slenka.
gal perdaug trinat kai plaunat? nes man irgi labai daug issisukuoja po plovimo arba kai kasas i virsu sukuoju.
QUOTE(Diamond'e @ 2010 11 02, 15:04)
as irgi maciau , pilna pristatyta tikrai joks deficitas
o kosmetinio zibalo pirkau kauno urmo bazei 14sandeli kazkokios svaros prekes ar kazkas panasaus , didelis skyrius pilna visokiu dzintars , sulsenu , zibalu ir t.t.
QUOTE(Tresor @ 2010 11 01, 19:07)
Tai kad nebraukiu stipriai, pas mane po darbo svarkas visas aplipes plaukais buna
Veliasi po plovimo tiktais, tai aisku sukuojant iskrenta nemazai tikrai..Svarbiausiai, kad krenta sveiki plaukai kokiu 5-7cm, o mano plaukai ilgi, sakyciau iskristu ilgi, tai suprasciau..
Nusipirkau Dermavita pradesiu gerti, anksciau geriau Pantogara tikrai buvo apstoje slinkti, bet deja skrandis neprieme..
Papildyta:
Kokosu aliejus kiek girdejau ir skatina plauku augima bei maitina juos, o su rozmarinu tai plaukams dar geriau
As daugiau nei pora menesiu ir naudojau, tai paskui nusibodo tepliotis, galvoju naudos nera vistiek..
Nusipirkau Dermavita pradesiu gerti, anksciau geriau Pantogara tikrai buvo apstoje slinkti, bet deja skrandis neprieme..
Papildyta:
Kokosu aliejus kiek girdejau ir skatina plauku augima bei maitina juos, o su rozmarinu tai plaukams dar geriau
o jus kai sukuojat plaukus bunat apsirengus svarka? tai gal jie nukrenta ant svarko ir lieka, paskui tik pamatot. Pas mane irgi ilgi krenta po 3 cm net plaukai, bet tai yra todel kad nusauseja galai ir nutrupa sukuojant. Man irgi nuo vitaminu pykina, labai blogai jauciuos kai jie pradeda veikti
Papildyta:
QUOTE(dangerous @ 2010 11 01, 19:20)
anksciau nuo 200 iki 300, dabar maziau, iki 200... tikiuosi, kad jau mazes, nes slenka jau 4 menesiai 
net suskaiciuojat
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 11 01, 19:25)
Po vieno plovimo tiek?
Tai pas mane tada dar baika.
Man gal koks 20-30, bet kad ir taip 5 plaukai ant galvos, tai nebėra kam kristi.
Visur mano plaukų pilna, tik spėk valyti.
Nors buvau praeitą savaitę kirpykloj, tai kirpėja sakė pakaušy daug priaugusių naujų plaukų ir grynai tokio ilgio kiek laiko nedažau plaukų su cheminiais dažais. 
pas mane ant kilimo kuostai plauku susivynioja kartais guli, kai daug vaikstai...
o niekas nebandet Himalaya plauku krema? ar padejo?
[quote=austeja11,2010 11 02, 18:56]
o jus kai sukuojat plaukus bunat apsirengus svarka? tai gal jie nukrenta ant svarko ir lieka, paskui tik pamatot. Pas mane irgi ilgi krenta po 3 cm net plaukai, bet tai yra todel kad nusauseja galai ir nutrupa sukuojant. Man irgi nuo vitaminu pykina, labai blogai jauciuos kai jie pradeda veikti
, bet pabandziau vitamino c drazetes pakramtyti po vitaminu gerimu ir padejo 
Ne pas mane krenta plaukai 3-5cm su svoguneliu, aisku ir trupa galai dar..Sakau keista, turetu ilgi slinkti, o ne pradedantys augti plaukai..Smilkiniai isreteja...
O ar sukuoju ar ne vistiek panasiai iskrenta (beje apsirenku darbe nuo svarko plaukus, tai ir nepravaikstau visa diena su tai paciais plaukais
)
Vakar issitepiau ta ampule, tai toks malonus dilgciojimas odos, bet plaukais pirstai apsivele betepant
Na ziuresiu gal situacija pageres po ju..
Ne pas mane krenta plaukai 3-5cm su svoguneliu, aisku ir trupa galai dar..Sakau keista, turetu ilgi slinkti, o ne pradedantys augti plaukai..Smilkiniai isreteja...
O ar sukuoju ar ne vistiek panasiai iskrenta (beje apsirenku darbe nuo svarko plaukus, tai ir nepravaikstau visa diena su tai paciais plaukais
Vakar issitepiau ta ampule, tai toks malonus dilgciojimas odos, bet plaukais pirstai apsivele betepant
man irgi jau nuo vasaros slenka plaukai
bet tokiais tarpais, būna daugiau, būna mažiau... tai nusipirkau šampūną, nuo plaukų slinkimo, tikiuosi padės
dar gal reik bandyt su čemeryčių vandeniu tept 
Papildyta:
man kosmetinis žibalas padėjo kai kažkada naudojau, bet jo nenoriu daugiau naudoti, nes man jo kvapas nepakenčiamas
Papildyta:
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 02, 14:21)
Sveikos
man kosmetinis žibalas padėjo kai kažkada naudojau, bet jo nenoriu daugiau naudoti, nes man jo kvapas nepakenčiamas
Siandien girdejau reklama, kad prekybos centro OZAS vaistineje preparatui PANTOGAR 50% nuolaida ! Manau bus naudinga informacija, pati galvoju gal isbandyti, nes plaukai slenka nesusodami
QUOTE(SiVidz @ 2010 10 30, 18:18)
Šitą Dzintars kažkada ir aš naudojau, nes prisiskaičiau čia plaukų forume visokių pagiriamųjų žodžių, bet aš nepastebėjau jokio poveikio, išskyrus nekokį kvapą bei terliojimosi "džiaugsmą"
Man nuo slinkimo padeda kitos priemonės, vitaminai arba aliejukai
Man nuo slinkimo padeda kitos priemonės, vitaminai arba aliejukai
negaliu dar nieko pasakyti naudojau tik du kartus, reik bent menesi koki, nors raso 2-3.
oho
čia iki kada?
QUOTE(KRISTELA @ 2010 11 02, 21:38)
Siandien girdejau reklama, kad prekybos centro OZAS vaistineje preparatui PANTOGAR 50% nuolaida ! Manau bus naudinga informacija, pati galvoju gal isbandyti, nes plaukai slenka nesusodami 
Ale ziuriu visiems aplinkui tie plaukai slenka
man irgi tas pats
ir dar labiau nervas ima, kai matai kiek isslenka kol plauni, po to kol dziovini
o jie kai pas mane ilgi, tai atrodo ju visur pilna...Pasitrumpinau plaukus, seip man visada tai padedavo, bet dabar nepadejo ...
Siandien pradejau nuo naminiu budu: sedziu issitepus svoguno sultim. Labai tikiuosi kad pades bent kazkiek
Siandien pradejau nuo naminiu budu: sedziu issitepus svoguno sultim. Labai tikiuosi kad pades bent kazkiek
gal kuri išbandžiusi ir yra patenkinta kokia natūralia priemone? ne balzamais ir panašiai.