Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rinesa @ 2010 10 29, 11:45)
Išvada. Kiek per savo amžių esu išbandžius, geriausia nuo slinkimo - svogūnas ir chna, tik aišku terlionės daug, o visos tos chemijos...  schmoll.gif

Aš pernai buvau metus visas tas chemijas ir naudojau tik ekologiškus šampūnus, natūralius aliejus, kiaušinines kaukes, bespalvę chna ir t.t. iš pradžių labai patiko (arba čia buvau sau taip įsikalbėjus). Bet paskui atsirado pleiskanų daug (ko gyvenime nesu turėjus), plaukams drėgmės trūkt pradėjo ir nežinau ar čia sutapimas, bet pradėjo slinkti labai.

Tai dabar į tokius kraštutinumus kaip 'jokios chemijos' nebesileidžiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 10 29, 11:58)
Kaži, ar įmanoma kur gauti čemeryčių vandens?  g.gif

kiekvienoje vaistineje turi buti. Kaina plius minus 5 su trupuciu lt uz buteliuka
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 10 27, 01:02)
Sveikuets merginos  4u.gif aciu uz atsakymus. skaitinejausi temas apie plaukus, ir temoje apie kosmetini zibala radau tokia priemone pamineta DZINTARS, tai nesupratau kas cia tokio blush2.gif  doh.gif  nusprendziau ir Jūsų pasiteriauti. gal kuri zinos, ir prainstruktuos kas cia tokio, kiek kainuoja, kur pirkti ir kaip naudoti... g.gif  4u.gif

Yra kosmetinis zibalas palukams, bet is Dzintars nuo plauku slinkimo dar yra aliejumas ir balzamas, Eurokose kainuoja 17 Lt., 250 ml. nusipirkau nes girdejau geru atsiliepimu ir cia forume ir ne viena pazystama bande.
reik pries kiekviena plovima itrinti galvos oda ir plauka per visa ilgi, kvapa turi... bet isplauni sampuni ir greit isgaruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 29 spalio 2010 - 21:10
Šitą Dzintars kažkada ir aš naudojau, nes prisiskaičiau čia plaukų forume visokių pagiriamųjų žodžių, bet aš nepastebėjau jokio poveikio, išskyrus nekokį kvapą bei terliojimosi "džiaugsmą" smile.gif

Man nuo slinkimo padeda kitos priemonės, vitaminai arba aliejukai smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet procedura su ultragarsu nuo plauku slinkimo? Uzmaciau ametistejoj tokia procedura,susidomejau labai,tik idomu ar padeda? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 10 19, 13:42)
Tęsiam klausimus ir patarimus dėl plaukų slinkimo  4u.gif

Jei moterims slenka plaukai reiskias kazkas negerai su skydliauke ir antinksciais, reiktu gal pasidometi.
Atsakyti
Pas mane kuokstais slenka plaukai vel doh.gif Perbraukiu pirstais ir iskrenta, o plaunant galva tai isvis baisu...Nusipirkau Alfaparf kapsules nuo plauku slinkimo, tikiuosi pades sumazinti plauku slinkima ir tuopaciu nauju plauku augima paskatins smile.gif
Kazkada bandziau plaukus trinti svogunu sultimis, tai tikrai efektas yra, bet tokia procedura geriau uzsiimti velyva pavasari kai nera dregmes, nes tokiu oro kaip dabar jaustusi kvapas nekoks ax.gif
Daug kas giria kokosu alieju, bet as dar ir rozmarinu eterinio aliejaus ilasinau papildomai, tai tik plaukai svelnesni tapo, bet slinkimui nepadejo sumazinti..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 11 01, 12:57)
Pas mane kuokstais slenka plaukai vel doh.gif Perbraukiu pirstais ir iskrenta, o plaunant galva tai isvis baisu...Nusipirkau Alfaparf kapsules nuo plauku slinkimo, tikiuosi pades sumazinti plauku slinkima ir tuopaciu nauju plauku augima paskatins smile.gif
Kazkada bandziau plaukus trinti svogunu sultimis, tai tikrai efektas yra, bet tokia procedura geriau uzsiimti velyva pavasari kai nera dregmes, nes tokiu oro kaip dabar jaustusi kvapas nekoks ax.gif
Daug kas giria kokosu alieju, bet as dar ir rozmarinu eterinio aliejaus ilasinau papildomai, tai tik plaukai svelnesni tapo, bet slinkimui nepadejo sumazinti..

bet tai jus gal stipriai perbraukiat ? pirstai tarp plauku neuzstringa?
na man po plovimo ir baisu, bet tai as juos daug trinu tai matyt todel, nes paskui buna ziauriai susivele.
skaiciau kad aliejukai padeda neblogai ir reik gerti vitaminus nesciosioms, tada plaukai pradeda gerai augti.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 11 01, 13:57)

Kokoso alieju giria del plauku maitinimo smile.gif
O kiek laiko naudojai rozmarinu alieju? Reiktu minimum pora menesiu reguliariai,kad galima butu ivertinti ar padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 11 01, 15:03)
Kokoso alieju giria del plauku maitinimo smile.gif
O kiek laiko naudojai rozmarinu alieju? Reiktu minimum pora menesiu reguliariai,kad galima butu ivertinti ar padeda mirksiukas.gif

o kur jus perkate rozmarinu losjona ar alieju?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 01, 18:38)
o kur jus perkate rozmarinu losjona ar alieju?

Eterini alieju. Kauno akropolio maximoj (firma "Meta") arba Gedimino vaistinej firma ~ "Naujoji Bermune"
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 01, 00:15)
Jei moterims slenka plaukai reiskias kazkas negerai su skydliauke ir antinksciais, reiktu gal pasidometi.

Nebūtinai. Man viskas gerai ir su skydliauke, ir su hormonais, o plaukai vis tiek slenka.
Atsakyti