Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

na man irgi labai slenka plaukai,kai plaunu galva arba fenuoji. Visame bute nuo manes tik plaukai,kaip nuo suns.Jokios priemones nepadeda,buvau pirkusi ampiles,tai kazkuriam laikui tik padejo ir vel pradejo slinkti.Dabar geriu vitaminus ,naudoju varnalesu sampuna ir seruma,na gal pades.
As skydliauke daznai tyriuosi ir viskas gerai,o kodel slenka nezinau
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 01, 15:56)
bet tai jus gal stipriai perbraukiat ? pirstai tarp plauku neuzstringa?
na man po plovimo ir baisu, bet tai as juos daug trinu tai matyt todel, nes paskui buna ziauriai susivele.
skaiciau kad aliejukai padeda neblogai  ir reik gerti vitaminus nesciosioms, tada plaukai pradeda gerai augti.

Tai kad nebraukiu stipriai, pas mane po darbo svarkas visas aplipes plaukais buna doh.gif Veliasi po plovimo tiktais, tai aisku sukuojant iskrenta nemazai tikrai..Svarbiausiai, kad krenta sveiki plaukai kokiu 5-7cm, o mano plaukai ilgi, sakyciau iskristu ilgi, tai suprasciau..
Nusipirkau Dermavita pradesiu gerti, anksciau geriau Pantogara tikrai buvo apstoje slinkti, bet deja skrandis neprieme..
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2010 11 01, 16:03)
Kokoso alieju giria del plauku maitinimo smile.gif
O kiek laiko naudojai rozmarinu alieju? Reiktu minimum pora menesiu reguliariai,kad galima butu ivertinti ar padeda mirksiukas.gif

Kokosu aliejus kiek girdejau ir skatina plauku augima bei maitina juos, o su rozmarinu tai plaukams dar geriau smile.gif As daugiau nei pora menesiu ir naudojau, tai paskui nusibodo tepliotis, galvoju naudos nera vistiek..
Atsakyti
Kiek jums po plovimo iskrenta plaukuciu? mazdaug...
Atsakyti
QUOTE(Giedruzele @ 2010 11 01, 20:15)
Kiek jums po plovimo iskrenta plaukuciu? mazdaug...

anksciau nuo 200 iki 300, dabar maziau, iki 200... tikiuosi, kad jau mazes, nes slenka jau 4 menesiai verysad.gif
Atsakyti
na man tai kuokstas geras,o dar sukuojant ir dar kiek randu ant rubu . Tai nemazai ir kaip minejo Tresor krenta ilgi plaukai,nes pas mane jie netrumpi
Atsakyti
QUOTE(dangerous @ 2010 11 01, 20:20)
anksciau nuo 200 iki 300, dabar maziau, iki 200... tikiuosi, kad jau mazes, nes slenka jau 4 menesiai  verysad.gif

Po vieno plovimo tiek? blink.gif Tai pas mane tada dar baika. biggrin.gif Man gal koks 20-30, bet kad ir taip 5 plaukai ant galvos, tai nebėra kam kristi. biggrin.gif Visur mano plaukų pilna, tik spėk valyti. doh.gif Nors buvau praeitą savaitę kirpykloj, tai kirpėja sakė pakaušy daug priaugusių naujų plaukų ir grynai tokio ilgio kiek laiko nedažau plaukų su cheminiais dažais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 01, 20:25)
Po vieno plovimo tiek?  blink.gif Tai pas mane tada dar baika.  biggrin.gif Man gal koks 20-30, bet kad ir taip 5 plaukai ant galvos, tai nebėra kam kristi. biggrin.gif Visur mano plaukų pilna, tik spėk valyti.  doh.gif Nors buvau praeitą savaitę kirpykloj, tai kirpėja sakė pakaušy daug priaugusių naujų plaukų ir grynai tokio ilgio kiek laiko nedažau plaukų su cheminiais dažais.  ax.gif

taip, po vieno plovimo, perskalaujant uzsikemsu vonia, paskui visus isgaudau ir suskaiciuoju, tam kad susekt mazeja slinkimas ar ne... baisu, tikrai, isretejo plaukai, oj kiap isretejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerous: 01 lapkričio 2010 - 19:27
man paciai po plovimo iskrenta koks 60 - 80... cia per visa laikotarpi iki isdziuvimo.

Anksciau iskrisdavo tik koks 10, del to ir neramu dabar. Slenka nuo rugsejo, tikiuosi per lapkriti sumazes, nes spec priemones naudoju jau 1.5 menesio.
Papildyta:
QUOTE(dangerous @ 2010 11 01, 20:20)
anksciau nuo 200 iki 300, dabar maziau, iki 200... tikiuosi, kad jau mazes, nes slenka jau 4 menesiai  verysad.gif

Gal pas jus labai daug plauku, tai yra kam kristi? smile.gif
Atsakyti
Plaukai slinko saujom, kuokstais, bijodavau ir pradeti sukuotis ar plauti galva. Isbandziau kompleksini gydyma: kiekviena diena fitoval tabletes po 1x3 (2 menesius), galva ploviau sampunu plantur39 (sampunas su kofeinu, skatina plauko augima),i savaite 1-2 kartus arba istrinu kosmetiniu zibalu arba fitoval serumu plauku saknis.
Liuks thumbup.gif , po menesio laiko- teigiamas ryskus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Lauru @ 2010 11 01, 23:44)
Plaukai slinko saujom, kuokstais, bijodavau ir pradeti sukuotis ar plauti galva. Isbandziau kompleksini gydyma: kiekviena diena fitoval tabletes po 1x3 (2 menesius), Liuks  thumbup.gif , po menesio laiko- teigiamas ryskus rezultatas.

Bet tai šiaip tai labai padauginot jūs to fitovalio. Gi po vieną kapsulę per dieną reikia gert g.gif
Atsakyti
Man tai iskrenta irgi panasiai apie 200 ir jau sunerimavau kaip reikiant, jei neapstos po tu kapsuliu eisiu konsultuotis pas gydytojus..Ant patalynes pilna plauku po nakties, rubai aplipe plaukais, net su gumute plauku nesirisu, nes baisu paskui kiek plauku iskrenta doh.gif Jei taip toliau tai isretes plaukai ir svies pakausis..
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2010 11 02, 10:08)
Bet tai šiaip tai labai padauginot jūs to fitovalio. Gi po vieną kapsulę per dieną reikia gert g.gif

Būtent. blink.gif Nebent kokias kitas gėrė, nes mini tabletes, ne kapsules. Man tai jos nepadėjo...
Atsakyti