Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(veitina @ 2010 10 29, 13:43)
buvau radusi recepta, ekologijos skyrelyje, ten kur gaminasi kosmetika pacios smile.gif tuoj paziuresiu tongue.gif

ooo.. reiks ir man po ten pasidairyti bigsmile.gif o jei atrasi tai imesk receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pamišusidėlaudinių @ 2010 10 29, 00:28)
opapa.. o cia tai naujiena...    blink.gif unsure.gif
Vat ir zinok dabar kuom tiketi... tiksliau, ar tikrai galima tiketi tais eko.priemoniu gamintojais.. O jus veitina ir xena - nebandet muilo riesutu? Kazi kaip su tais butu.. Turiu is Vokietijos ju parsivezus dar pries kokius 5 metus, galeciau kada prie progos duot po viena porcija pabandyt.

manau kad viskas gerai su tais eko skalbikliais. tik mano mašina jų neišskalauja schmoll.gif dėl to ir lieka oda sudirginta, nes koks bebūtų eko, visgi jis - skalbiklis, o ne kūno kremas. o va ūkiškas muiliukas, kad ir piktas labai odai, iš skalbinių visiškai išsiskalauja.
eko skalbikliams visada nustatau programą "skalavimas su švaraus vandens sensorium". tai kol mašino tą jos manymu švarų vandenį pasiekia, kokią valandą papildomai skalauja doh.gif bet ir paskui dar jaučiasi tas muilas ant skalbinių.
o muilo riešutai man kaip ir veitinai netiko. kad dėmių neišima, man nebuvo labai svarbu, bet vat kad paspalvino baltus - tai faktas doh.gif ir dar mašinos bugnas labai nuo jų apsinšė, tai vieną dieną kaip užsmirdo doh.gif tai kol išskalavau su citrinos rugštim, jokios ekologijos gamtai neliko schmoll.gif
bet kas po jų gerai - skalbiniai labai minkštučiai.
idomu ir man kaip su tais kaštonais, pas mus dar nuo praeitų metų kruva jų žaislų dėžėj tongue.gif
Atsakyti
Kastonu muilo receptas:

1. nulupti kelis kastonus, sutrinti ju minkstima;
2. ipilti truputi vantens;
3. ismaisyti, nugrezti vandens pertekliu;
4. nulidyti muilo gabalelius;
5. padeti isdziuti.

nezinau kiek laiko reikia dziovinti, bet turbut, kol sukietes normaliai smile.gif

Itariu sauskelnems butu buve visai faina plauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 10 29, 13:59)
Kastonu muilo receptas:

1. nulupti kelis kastonus, sutrinti ju minkstima;
2. ipilti truputi vantens;
3. ismaisyti, nugrezti vandens pertekliu;
4. nulidyti muilo gabalelius;
5. padeti isdziuti.

nezinau kiek laiko reikia dziovinti, bet turbut, kol sukietes normaliai smile.gif

Itariu sauskelnems butu buve visai faina plauti smile.gif

ir viskas?.. Jokiu kitu imantrybiu?.. bigsmile.gif geras, reiks butinai pabandyt jei tik atrasiu kastonu bigsmile.gif nes vargsus siemet uzpuole mikrodrugiai beje, vienintelis budas ju atsikratyt ( jei prie namu turit grazu kastona ir nenorit jo prarast) tai degint nukritusius lapus ax.gif
Atsakyti
Bandom visais budais ta savo kastoneli apsaugot, man vasara labai gerai ten savo masina paslet nuo saules ir pauksciukai turi ant ko pakakot lotuliukas.gif tikiuosi kitais metais galesiu isbandyt kastonu muiliuka thumbup.gif tik kad sauskelniu ko gero nebeteks su juo plauti tongue.gif

zinokit sianakt vel prisiuvau savo mazei sauskelniu, siuvau is PULo, turiu triju spalvu pulo, tai visu triju ir siuvau, tik galvoju kokio velnio mums tiek ju reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veitina: 29 spalio 2010 - 15:03
QUOTE(veitina @ 2010 10 29, 15:59)
zinokit sianakt vel prisiuvau savo mazei sauskelniu, siuvau is PULo, turiu triju spalvu pulo, tai visu triju ir siuvau, tik galvoju kokio velnio mums tiek ju reikia doh.gif  lotuliukas.gif

na ir man tas pats su kiekiais, dar padevetu gamykliniu uz pusdyke nusipirkau (kam siuti jei mazai naudotos puikiai atrodo, audinukas geras ir pigu, praktiskai pamegino nepatiko su vystyklais terliotis ir pardave) plius prisikirpau visa kruva doh.gif
tik kol pasigirti galesiu uztruks, nes truputuka laukiu kai kuriu audinuku ir kitu aksesuaru, spaudes negaliu dar susideti, nes mano aparatas 'mandras' ir papildomos galvutes reikia (ilgai pasakot) ir nusimezgiau dar keleta prilaikanciu blush2.gif
nu zodziu turbut turiu kokiom dviem dienom komplekta dvynukam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 29, 22:37)
na ir man tas pats su kiekiais, dar padevetu gamykliniu uz pusdyke nusipirkau (kam siuti jei mazai naudotos puikiai atrodo, audinukas geras ir pigu, praktiskai pamegino nepatiko su vystyklais terliotis ir pardave) plius prisikirpau visa kruva doh.gif
tik kol pasigirti galesiu uztruks, nes truputuka laukiu kai kuriu audinuku ir kitu aksesuaru, spaudes negaliu dar susideti, nes mano aparatas 'mandras' ir papildomos galvutes reikia (ilgai pasakot) ir nusimezgiau dar keleta prilaikanciu  blush2.gif
nu zodziu turbut turiu kokiom dviem dienom komplekta dvynukam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei gu tam mandram aparatui kur as galvoju tai tos mandros gatlutes gariunuose 50 lt kainuoja ax.gif bet as ten tik vienam koskely klausiau, nes kol nuejau iki audiniu skyriaus tai jau viskas uzdaryta buvo doh.gif o siaip buna ir paciam paviljone, kur audinius pardavineja, vienas dedule dar dirbo, tai klausiau ar turi repliu spaudems, tai sake kad pries ji prekiauja visokiais dalykais ir turi smile.gif teks vaziuot kita diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 10 29, 22:47)
jei gu tam mandram aparatui kur as galvoju tai tos mandros gatlutes gariunuose 50 lt kainuoja  ax.gif bet as ten tik vienam koskely klausiau, nes kol nuejau iki audiniu skyriaus tai jau viskas uzdaryta buvo  doh.gif  o siaip buna ir paciam paviljone, kur audinius pardavineja, vienas dedule dar dirbo, tai klausiau ar turi repliu spaudems, tai sake kad pries ji prekiauja visokiais dalykais ir turi  smile.gif  teks vaziuot kita diena  blush2.gif

na tas mandrumas tame kad as pirkau aparata kurio standartas ne toks pats kaip spaudes.ten 20 dydzio spaudes, labai mazai skiriasi bet neiseina spaudziu uzspausti o kainuoja labai pigiai laukiu kol gausiu.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 29, 20:37)

pas man tas pats, jau pusę išaugtų išdalina, ir vistiek į spintelę netelpa doh.gif ir dar planų turiu oioioi smile.gif
bet šiaip kuo daugiau tuo geriau- dabar pvz. kas antrą dieną tik skalbiu.
Atsakyti
as irgi dalinu vis, nes pilna spinta doh.gif o planu irgi dar milijonai tongue.gif vis pagalvoju, kaip bus neidomu, kai nebereiks mazei sauskelniu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

pasiuvau savo pupai prefoldą, visai laiku sakyčiau - jau visi metai jai doh.gif siuvau iš bambukinio trikotažinio froto, o kaip patogu, kodėl anksčiau nesugalvojau doh.gif dabar tai jau skalbiankėj, bet išdžius - būtinai nufotkinsiu, gražiai gavos smile.gif

tą progą jin šiandien pirmą kartą pati padarė reikaliuką į puoduką. ta prasme visai pati: užsinorėjo, priėjo, atsisėdo ir padarė. na, pėdkelnių dar nesugebėjo numaut, bet gi smulkmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 10 31, 17:10)
tą progą jin šiandien pirmą kartą pati padarė reikaliuką į puoduką. ta prasme visai pati: užsinorėjo, priėjo, atsisėdo ir padarė. na, pėdkelnių dar nesugebėjo numaut, bet gi smulkmena smile.gif

Va cia tai ivykis thumbup.gif Sveikinam 4u.gif Nugi atrodo greitu laiku tau teks pamirsti sauskelniu siuvima biggrin.gif
Atsakyti