Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

Aistuliaaa, ačiū už temą 4u.gif Mano katė irgi mėgsta knygas tongue.gif
user posted image

Registruojuosi su tom pačiom knygom
G. G. Marquez "100 metų vienatvės"
J. Fowles "Juodmedžio bokštas"

Taip ir galvojau, atsikelsiu ryte ir bus mano "konkurentė" pralenkus mane doh.gif Dar paskui viena atsirado, kuri jau vejas mane, vėl su Dinos knyga doh.gif Net nuotaiką sugadino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 13:18)

Taip ir galvojau, atsikelsiu ryte ir bus mano "konkurentė" pralenkus mane  doh.gif  Dar paskui viena atsirado, kuri jau vejas mane, vėl su Dinos knyga  doh.gif  Net nuotaiką sugadino  verysad.gif

Luizianai taip pat buvo wink.gif man irgi su auskariukais. ką padarysi. Kas jau labai nori laimėti, nesąžiningai bando smile.gif Taip jau buvo ir bus.

Radau, gal kam patiks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 20 spalio 2010 - 12:27
Ir as registruojuosi su stikline pieno , bet labiau noriu iskart skaityt visu isgirtaji aitvara rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 20, 12:33)
Plepių top 4u.gif

Meskute5      84
adžani      48
Dorifore      48
aistuliaa      47
Fatimaallaa    47
Ingėnas      47

Is paskutines i antra. biggrin.gif Pavariau,o sakiau,kad laiko neturiu. biggrin.gif Tuoj vel isleksiu.
Atsakyti
Dekui uz tema. Registruojuosi su perskaityta J.Picoult "Trapumas". Sunki, niuri, erzinanti knyga. Erzinanti todel, kad analizuojami skaudi problema. Ir kaip ja besprestum, nera vieno teisingo sprendimo, kuris kazko neskaudintu. Finale visi herojai lieka maksimaliai iskaudinti, iskamuoti, suzlugusiais gyvenimais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 20, 13:12)
Dekui uz tema. Registruojuosi su perskaityta J.Picoult "Trapumas". Sunki, niuri, erzinanti knyga. Erzinanti todel, kad analizuojami skaudi problema. Ir kaip ja besprestum, nera vieno teisingo sprendimo, kuris kazko neskaudintu. Finale visi herojai lieka maksimaliai iskaudinti, iskamuoti, suzlugusiais gyvenimais. verysad.gif

Geras atsiliepimas unsure.gif Mano sesers globejas irgi analizavo skaudzia problema, bet ta man nepasirode niuri ir erzinanti.. gal si knyga kitokia cool.gif
Atsakyti
Sveikutes naujoj temoj 4u.gif wub.gif

Registruojuos su toliau skaitoma "Gime seseliuose". smile.gif

O siandien va ka nusipirkau. Daug tikiuos is jos rolleyes.gif
Knyga
Atsakyti
Atsakyti
Labas 4u.gif

astulia, ačiū už naują temą 4u.gif

Registrujuosi joje su Pamuko "Nekaltybės muziejumi".

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 12:18)
Mano katė irgi mėgsta knygas  tongue.gif
user posted image

Ir mano drinks_cheers.gif Kai skaitau, o katei įsinori žmogiškos šilumos, pradeda aplink ratus sukti, uostinėti knygą. Ir stengiasi ant jos užlipti tongue.gif Bet veju nuo knygos šalin, bijau, kad nesubraižytų nagais netyčia.
O kai mano mergička ruošia pamokas, tai iš viso katė mėgsta ant jos vadovėlių išsirangyti lotuliukas.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 13:18)
Geras atsiliepimas  unsure.gif Mano sesers globejas irgi analizavo skaudzia problema, bet ta man nepasirode niuri ir erzinanti.. gal si knyga kitokia  cool.gif

Man knygoje "Mano sesers globėjas" paliesta tema pasirodė nerealistiška, bent jau Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 spalio 2010 - 13:26
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 14:18)
Geras atsiliepimas  unsure.gif Mano sesers globejas irgi analizavo skaudzia problema, bet ta man nepasirode niuri ir erzinanti.. gal si knyga kitokia  cool.gif

Jos man labai panasios. Erzinanti ta prasme, kad pyktis eme ant kovojanciu mamu, kurios nemato, kaip traumuoja vaikus ir seima. Gera knyga gal ir turi buti tokia? Sukrecianti, supurtanti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 spalio 2010 - 13:27
QUOTE(Papugele @ 2010 10 20, 14:19)
O siandien va ka nusipirkau. Daug tikiuos is jos rolleyes.gif
Knyga

Ir aš noriu šitos knygos bigsmile.gif Labai lauksiu atsiliepimo 4u.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 14:20)

Gražus atsiliepimas wub.gif Noriu irgi jos, nesuprantu, kodėl aš neperskaičiau, kai parsinešiau iš bibliotekos doh.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje temoje. smile.gif Temos autorei balionėlis. 4u.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 13:18)

J. Fowles "Juodmedžio bokštas"

Aš šitą pas save namie turiu, per gimtadienį esu gavusi. Manau, turėtų būti nelengva, tai žadu skaityti tokiu laiku, kai galvoje bus kuo mažiau rūpesčių rūpestėlių.
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 14:20)

Aš pavydžiu visiems, kurie dar neskaitė šios knygos. bigsmile.gif

Registruojuosi su Juozo Erlicko "Mano meilė stikliniais kaliošais". 4u.gif
Atsakyti