Sveikos labai graži knygiškai katiniška tema
o žiūriu ir almos literos leidyklos anonsas tinka.
o labiausia tai toms, kurių knygutės nukentėjusios nuo tokių "šeimos narių",ir, kad labai ant jų nerūstautų.
http://www.almalitte.../43;book;116889
Oi pasigirsiu pagaliau padariau gerą darbą
Nuo šiol ant nosies, pasak Norbekovo,"tampysiuos madingą santechniką" akims
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 13:08)
Tai kol kas be knygos registras. bet jaučiu griebsiu Musių valdovą arba Pribuvėjos paslaptį.
Gal bandyk pirmiau Musių valdovą, nes Pribuvėjos abi knygas turiu, bet neskaitau, nes laukiu kol pasirodys trečia dalis tada ir skaitysiu visas iškarto.
Čia tik mano toks pasiūlymas.

Žinoma, jei Pribuvėja neskolinta.
Pasimokiau su Dinos knyga.Po Dinos kol išėjo tęsiniai, jau ją buvau ir pamiršus, kas buvo rašoma,po to nei vėl Diną skaityt.nei su tęsiniu įsivažiuot.
Va tas pats laukiu ir Toros trečios dalies, o tada jau griebsiu iškart visas tris.
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 14:18)
a) Registruojuosi su tom pačiom knygom
G. G. Marquez
"100 metų vienatvės"
J. Fowles
"Juodmedžio bokštas"

)Taip ir galvojau, atsikelsiu ryte ir bus mano "konkurentė" pralenkus mane

Dar paskui viena atsirado, kuri jau vejas mane, vėl su Dinos knyga

Net nuotaiką sugadino
a) Dorifore , lauksiu atsiliepimo apie šią Markeso knygą, ir raudonuoju, nes dar neskaičius jos

Tiesa kažkur interne te pasieškok yra šeimos medis 6ios knygos veikėjų, bus lengviau skaityti.Nes veikėjų gausa žinau niekas nesiskundė

) Tai tu čia taip dėl Irvingo paskutiniosios pergyveni, jei teisingai supratau.

Jeigu dėl jos, tai nepergyvenk. Gedimino prospekte, kai buvo kažkia šventė, tai ten daug leidyklų buvo, tame tarpe ir Alma Litterana. Na žiūrėjau, varčiau ją ir susilaikau.Nusipirkau tik Hampšyra.Žinau iš Fatimalos, kad geriausios jo knygos vėlesnės, parašytos , jau po Garpo.Galėjau ar ne už 20 lt nusipirkti, nepirkau, o ir svingeriai man nelabai.
Nusprendžiau su Orvelu pažindintis nuo jo pirmosios knygos.Kaip tik iš bibliotekos pasiėmus turiu, laukia eilės.