Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

Sveikos,registruojuosi su "Viena pries sielu medziotojus".

Laaabai miela tema,aciu Aistulia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 20, 14:19)
Registruojuos su toliau skaitoma "Gime seseliuose". smile.gif

Domins atsiliepimai.. turiu sita knyga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2010 10 20, 14:48)
Aš pavydžiu visiems, kurie dar neskaitė šios knygos. bigsmile.gif

Man irgi labai patiko drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos labai graži knygiškai katiniška tema smile.gif

o žiūriu ir almos literos leidyklos anonsas tinka.
o labiausia tai toms, kurių knygutės nukentėjusios nuo tokių "šeimos narių",ir, kad labai ant jų nerūstautų. smile.gif
http://www.almalitte.../43;book;116889

Oi pasigirsiu pagaliau padariau gerą darbą smile.gif
Nuo šiol ant nosies, pasak Norbekovo,"tampysiuos madingą santechniką" akims biggrin.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 13:08)
Tai kol kas be knygos registras. bet jaučiu griebsiu Musių valdovą arba Pribuvėjos paslaptį.  rolleyes.gif

Gal bandyk pirmiau Musių valdovą, nes Pribuvėjos abi knygas turiu, bet neskaitau, nes laukiu kol pasirodys trečia dalis tada ir skaitysiu visas iškarto.
Čia tik mano toks pasiūlymas. blush2.gif Žinoma, jei Pribuvėja neskolinta.
Pasimokiau su Dinos knyga.Po Dinos kol išėjo tęsiniai, jau ją buvau ir pamiršus, kas buvo rašoma,po to nei vėl Diną skaityt.nei su tęsiniu įsivažiuot.
Va tas pats laukiu ir Toros trečios dalies, o tada jau griebsiu iškart visas tris.

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 14:18)
a) Registruojuosi su tom pačiom knygom
G. G. Marquez "100 metų vienatvės"
J. Fowles "Juodmedžio bokštas"

cool.gif)Taip ir galvojau, atsikelsiu ryte ir bus mano "konkurentė" pralenkus mane  doh.gif  Dar paskui viena atsirado, kuri jau vejas mane, vėl su Dinos knyga  doh.gif  Net nuotaiką sugadino  verysad.gif

a) Dorifore , lauksiu atsiliepimo apie šią Markeso knygą, ir raudonuoju, nes dar neskaičius jos blush2.gif Tiesa kažkur interne te pasieškok yra šeimos medis 6ios knygos veikėjų, bus lengviau skaityti.Nes veikėjų gausa žinau niekas nesiskundė biggrin.gif

cool.gif) Tai tu čia taip dėl Irvingo paskutiniosios pergyveni, jei teisingai supratau. ax.gif Jeigu dėl jos, tai nepergyvenk. Gedimino prospekte, kai buvo kažkia šventė, tai ten daug leidyklų buvo, tame tarpe ir Alma Litterana. Na žiūrėjau, varčiau ją ir susilaikau.Nusipirkau tik Hampšyra.Žinau iš Fatimalos, kad geriausios jo knygos vėlesnės, parašytos , jau po Garpo.Galėjau ar ne už 20 lt nusipirkti, nepirkau, o ir svingeriai man nelabai.
blush2.gif
Nusprendžiau su Orvelu pažindintis nuo jo pirmosios knygos.Kaip tik iš bibliotekos pasiėmus turiu, laukia eilės.
Atsakyti
Aš šitą pas save namie turiu, per gimtadienį esu gavusi. Manau, turėtų būti nelengva, tai žadu skaityti tokiu laiku, kai galvoje bus kuo mažiau rūpesčių rūpestėlių.
Registruojuosi su Juozo Erlicko "Mano meilė stikliniais kaliošais".  4u.gif

Pradžia ir nėra lengva g.gif pati tikiuosi, kad įsivažiuosiu ax.gif
Ooo. Erlickas, lauksiu atsileipimo ax.gif

Pajauta, pažiūrėjau tavo mėgstamiausias knygas, tai man irgi patiko: R. Gary ir taip mano meilė wub.gif , "M ir M", "Sidharta", "Nutikimai". Labai ieškau Frankl knygos, žiūriu ir tau patiko. Tik jau tas "Alchemikas" tai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 20, 15:00)
  Va tas pats laukiu ir Toros trečios dalies, o tada jau griebsiu iškart visas tris.
a) Dorifore , lauksiu atsiliepimo apie šią Markeso knygą, ir raudonuoju, nes dar neskaičius jos blush2.gif Tiesa kažkur interne te pasieškok yra šeimos medis 6ios knygos veikėjų, bus lengviau skaityti.Nes veikėjų gausa žinau niekas nesiskundė biggrin.gif
cool.gif) Tai tu čia taip dėl Irvingo paskutiniosios pergyveni, jei  teisingai supratau. ax.gif Jeigu dėl jos, tai nepergyvenk.
c)  Nusprendžiau su Orvelu pažindintis nuo jo pirmosios knygos.Kaip tik iš bibliotekos pasiėmus turiu, laukia eilės.

a) žinau, turiu jau tą medį, bet nesinaudoju. Jeigu dar pradėsiu nagrinėtis pagal jį, tai dar labiau užsitęs tas knygos skaitymas. Dar tik trečdalį teperskaičiau, parašysiu paskui atsiliepimą tikrai 4u.gif
cool.gif Žinok man net ne tiek, kad Irvingas, kiek noriu laimėt KNYGĄ biggrin.gif Bet jau pasidaviau, ta mergina irgi prašo visų balsuoti, jau matau, kad nepavysiu. Net FB žinutes man užblokavo rašyt lotuliukas.gif Taip, kad kurį laiką man nerašykit, nes vistiek negalėsiu biggrin.gif
c) "Dienos Paryžiuje ir Londone" skaitysi? bigsmile.gif Šitos dar neskaičiau, tai lauksiu atsiliepimo 4u.gif
Papildyta:
griebkit Smilą už 10lt bigsmile.gif
http://www.supermama...?...&p=41324883
Atsakyti
oho plepsės.. biggrin.gif
regsitruojuosi vis su tuo pačiu Pameistriu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(linamog @ 2010 10 20, 14:12)
Dekui uz tema. Registruojuosi su perskaityta J.Picoult "Trapumas". Sunki, niuri, erzinanti knyga. Erzinanti todel, kad analizuojami skaudi problema. Ir kaip ja besprestum, nera vieno teisingo sprendimo, kuris kazko neskaudintu. Finale visi herojai lieka maksimaliai iskaudinti, iskamuoti, suzlugusiais gyvenimais. verysad.gif
O velnias, ka liūdnai čia viskas nuskambėjo...

drinks_cheers.gif Aš taip pat pavydžiu tiems, kurie ją tik dabar atranda wub.gif

QUOTE(Pajauta @ 2010 10 20, 15:00)
drinks_cheers.gif Lygiai tą patį ketinu daryt biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau kaip užsinorėjau "Trapumas", kad negaliu doh.gif doh.gif Paskaičiau knygų klube "Kas viduje" ir taaaip norėčiau ją pradėt skaityt DABAR unsure.gif Bet nerandu kad kaune kas parduotų pigiau g.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Aistuliaa, tema labai graži thumbup.gif

registruojuosi su Aklumu (per savaitgalį tikiuosi perskaityt) ir dar viena, kurios nebeminėsiu blush2.gif doh.gif
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 19, 19:45)
nes sunervino tampymaisi su knyga po dvi savaites... rolleyes.gif

mane irgi nervina tai doh.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 19:48)
Mergos  clap.gif dabar beskaitydama viska supratau  biggrin.gif  tas pardavejas is Provanso 

lotuliukas.gif

QUOTE(reeva @ 2010 10 19, 20:48)
Visatos atradimo 

blink.gif vos neišgriuvau
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 19, 20:53)
Ar jau matėt  Toros trečia dalis tuoj pasirodys.Taupykit pinigėlius smile.gif

aš pirmos net nebaigiau. nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Pajauta @ 2010 10 20, 01:10)
ir stalčiun įlipti. Va kaip iš stalčiaus dar nemokam išlipti.

lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2010 10 20, 14:12)
Dekui uz tema. Registruojuosi su perskaityta J.Picoult "Trapumas".

sudomino bigsmile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 14:20)

labai fainai wub.gif noriu jos.

ai, dar prie norimų įsirašiau metus provanse doh.gif ir valgyk, melskis, mylėk (gal tiksliai parašiau)
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 20, 14:18)
oho plepsės..  biggrin.gif
regsitruojuosi vis su tuo pačiu Pameistriu  biggrin.gif

Dar vis.. g.gif as tai surijau per dvi dienas. Aisku tau mokslai, gal laiko neturi, bet nuo jos beveik neimanoma atsitraukti smile.gif

QUOTE(miaubraske @ 2010 10 20, 14:59)
Nu jau kaip užsinorėjau "Trapumas", kad negaliu  doh.gif  doh.gif  Paskaičiau knygų klube "Kas viduje" ir taaaip norėčiau ją pradėt skaityt DABAR  unsure.gif  Bet nerandu kad kaune kas parduotų pigiau  g.gif

Neieskok, cia niekas pigiau neparduos, mes va bandom jau trecia savaite po 20 lt gauti biggrin.gif kazkokiu sansu yra kitai savaitei, bet kai provansietiskas pardavejas, tai gali iki kaledu uzsitest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 14:37)
Gražus atsiliepimas  wub.gif  Noriu irgi jos, nesuprantu, kodėl aš neperskaičiau, kai parsinešiau iš bibliotekos  doh.gif

Dėkui wink.gif Paskaityk, kai bus galimybė, tau turėtų patikti.

Aš dabar norėčiau jos dar būt neskaičius... smile.gif

Pradėjau knygą
„Musių valdovas“. Bus matyt kaip ten bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 14:20)

O as is vis net jos neturiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 15:53)
Neieskok, cia niekas pigiau neparduos, mes va bandom jau trecia savaite po 20 lt gauti  biggrin.gif kazkokiu sansu yra kitai savaitei, bet kai provansietiskas pardavejas, tai gali iki kaledu uzsitest  lotuliukas.gif

Radau vln viena galvoju gal siustis g.gif Galėjau užsisakyt kai jūs užsisakinėjot doh.gif Nieko jaučiu tu poto pardavinėsi ane? bigsmile.gif jei taip tai PIRMA (turbūt) užsisakau lotuliukas.gif hi.gif
Atsakyti