Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 22, 21:58)
tai aš irgi neskaitau šventųjų gyvenimų  biggrin.gif
mane sukrėtė,sukratė,apvertė viduj viską
o PZ tai iškėliau ultimatumą.pirmą per n metų
iš pradžių sunkiai jam sekėsi,o paskui negalėjau atplėšt
o perskaitęs viršelį paglostė  ax.gif
ir aptarinėjom gal mėnesį
tris kart pirkau,nei viena negrįžo paskolinta
bet negaila

Na gerai, įkalbėjai, kad eičiau anotaciją paskaityti tongue.gif
Bet žinai, galbūt ne man vienai, kartais būna tokia intuicija (juk tai moteriška), kad ne man tai ir viskas. Kad nesispjaudyčiau paskui kaip Meskute5 nuo Austen "Puikybės ir prietarų" tongue.gif
Atsakyti
tai aš ne vienintelė,kuri neprisijaukino visų išliaupsinto Simono
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 22, 22:03)
Na gerai, įkalbėjai, kad eičiau anotaciją paskaityti tongue.gif
Bet žinai, galbūt ne man vienai, kartais būna tokia intuicija (juk tai moteriška), kad ne man tai ir viskas. Kad nesispjaudyčiau paskui kaip Meskute5  nuo Austen "Puikybės ir prietarų" tongue.gif

Pabandyk persilaužt,nes aš prisiverčiau ir nesigailiu

Atostogausim,ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 22 spalio 2010 - 22:05
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 22, 22:03)
tai aš ne vienintelė,kuri neprisijaukino visų išliaupsinto Simono

O tu skaitei tos autorės "Ana, Hana ir Johana"? Labai gaila bet aš ir jos neprisijaukinau verysad.gif "Simono" net nebandžiau skaityti. Bent kol kas ta rašytoja ne man.
Papildyta:
Beje, jei kam įdomu, radau "Jonos tikėjimo" ištrauką:

http://super.lt/prod...jonos-tikejimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 spalio 2010 - 22:12
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 22, 23:08)

Papildyta:
Beje, jei kam įdomu, radau "Jonos tikėjimo" ištrauką:

http://super.lt/prod...jonos-tikejimas

Manyčiau įdomi knyga. g.gif Reikės ieškot bibliotekoje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 22, 22:04)
Atostogausim,ane?  mirksiukas.gif

Aham drinks_cheers.gif
Bet kartu ir mokysimės mokysimės mokysimės, kaip pasakė tokis Vladimiras Iljičius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 22, 22:13)
Aham drinks_cheers.gif
Bet kartu ir mokysimės mokysimės mokysimės, kaip pasakė tokis Vladimiras Iljičius lotuliukas.gif

ką taip mokysitės?
mes skaitymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 23:19)
Taigi as ir parasiau - kiekvienas turi savo nuomone  blush2.gif
O Pajauta cia bande papasakot mum kad mes neizvelgiam anglisko humoro ir kad dar reikia moket skaityt tokias knygas.. nu atsiprasau. Net nenoriu izvelgt nieko. Ir atsiet nemoku skaityt TOKIOS knygos.. na man nieko nera toje knygoje.  4u.gif

Na aš nenorėjau tavęs visai įžeisti 4u.gif , ko tu supykai , ne visi gi supranta tą anglišką humorą. Ne viską ir aš suprantu ir nesidedu proto bokštu, tai neįsidžeidžiu taip greit kaip jus, kad šudeliu klasiką pavadino. Na nesinervuokit, nes po to vaikelis neramus bus.

Skaitykit šiuo metu tik šviesias ir linksmas knygas. mirksiukas.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 23:25)
Tai va butent- jei ta knyga butu visi isgyre- gal as buciau prisivertus ir perskaicius ja. Ir gal kazka ir izvelgciau. Bet toli grazu dauguma nieko joje nemate.. todel ir numeciau, nes manes netrauke ji jau nuo kokio 5 psl..
Papildyta:
lotuliukas.gif  thumbup.gif

na aš turbūt ėjau "ne su minia".
Nesakau, kad tai buvo kažkas ohho, bet man tos visuomenės snobizmo pašiepimas patiko.
be to tų knygų skirtingi leidimai yra, tai sakė, kad naujesnio vertimas prastesnis.Dar nuo vertėjo gal priklauso kaip viską perteikia.Aš būtent ir senesnio ieškojau kai užsimaniau paskaityti.

O aš
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 22, 22:20)
ką taip mokysitės?
mes skaitymą mirksiukas.gif

Skaitymas, diktantai. Va paskutiniame matematikos teste kažkokių klaidų privelė doh.gif , reikia išsiaiškinti. Manau, kad pervargo mokytis. Atostogų jau labai ir reikėjo.
Nebeoftopinkim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 22, 22:24)
ne visi gi supranta tą anglišką humorą.

Pvz. aš nesuprasdavau prancūziško humoro. Man visos bandomos žiūrėti prancūzų komedijos būdavo nejuokingos. Bet dabar galvoju, o gal su laiku visgi išmoksiu suprasti.
O va angliškas humoras man labai prie dūšios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 spalio 2010 - 22:30

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 23, 00:28)
Pvz. aš nesuprasdavau prancūziško humoro. Man visos bandomos žiūrėti prancūzų komedijos būdavo nejuokingos. Bet dabar galvoju, o gal su laiku  visgi išmoksiu suprasti.
O va angliškas humoras man labai prie dūšios rolleyes.gif

kažkaip į prancūzų homorą nesu atkreipus dėmesio
O Angliškas drinks_cheers.gif
man dar labai linksma knygutė Clarko atrodo "Vieneri metai mėšle", ten "traukia per dantį" prancūzus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 22, 23:36)
"Gėlių kraujo" dar neskaičiau, "Dar bent viena diena" - tokios net nesu girdėjusi.
O va "Stiklinė pieno" tai aš tikrai nei labai rimta, nei prasminga knyga nelaikau. Wassmo parašė kur kas geresnių knygų.
Va šitą norėčiau paskaityti. O ji sunkiai skaitosi?
Pyktis dėl knygų jokiu būdu negalima drinks_cheers.gif , tik padiskutuoti.
Matai, jeigu aš nesuprantu kažkokios kritikų ir žinovų visuotinai pripažintos knygos, aš  mąstau, kad čia pirmiausia galbūt mano pačios skonio, suvokimo, išprusimo bėda g.gif  Arba pripažįstu, kad knyga matyt gera, bet ji tiesiog ne mano skonio. Bet tai toli gražu nereiškia, kad ji yra š... Man nepatinka, o atsiras milijonai  žmonių, kurie ją dievina, ir jie bus visiškai  teisūs. Pigiam popsui tai negalioja.
Š... apie knygą galima pasakyti tuomet, kai ji banali, literatūrinis šlamštas.
O dar iš savo pačios patirties galiu pasakyti, kad skonis nebūtinai yra įgimtas. Jis lavėja. Kaip ir knygoms, taip pat ir muzikai, tapybai, galų gale tokiems žemiškiems dalykams, kaip parfumerija (aš į ją žiūriu irgi kaip į meną).  Labai tikiuosi, kad mano nuomonė nieko nepapiktins ir neįžeis 4u.gif Labai gali būti, kad aš visiškai neteisi smile.gif

Ingėnai, su viskuo sutinku drinks_cheers.gif thumbup.gif O ypač su paryškintu tekstu.
Nes iš patirties ir apie literatūrą ir apie muziką, tapybą, meną daug skaitant, klausant muzikos, ar domintis menu mūsų visų skonis kinta, lavėja. Anksčiau , kas man būtų pasakęs, kad su malonumu klausysiu klasikinės muzikos, tai tikrai su pirštu būčiau į smilkinį pasukiojus.
Na dar vienas dalykas viskas ateina ir su laiku. Jaunimas jei patinka, tegul tik skaito, kad ir saulėlydžius, svarbu jie draugauja"su knyga" Ir praeis daugiau laiko jie jau ieškosis klasikos.
Todėl nenorėčiau sutikti kada tai su kažkieno forume išsakyta mintim, kad "klasika visiem patinka, bet niekas neskaito".Skaito ir labai skaito ir su laiku pradeda suprasti, kad su klasika dažniausiai neapsiriksi ją nusipirkus.
Reikia dar pridurti, kad ir popsinių yra gerų knygų, kurios su laiku, gal taps ir klasika.
na tikrai negalvojau, kad aš skaitysiu "Mergina su darakono tatuiruote", O dar siaubingas viršelis doh.gif
Vis tik skandinavai, tai ne amerikonai, moka jie rašyti.

Dar "Gėlių kraują" skaičiau.Patiko, kažkiek pažintinė knyga apie kilimų audimą, apie stipria moterį.Kokią ten prasmė, tai nežinau. Tokių yra N. apie stipras moteras, kaip ir "palaužas" nelaimingas.
Stiklinė pieno, tai kiek girdėjau, tai viena iš prasčiausių knygų jos.pati neskaičiau.
"Dar bent vieną dieną".Skaičiau kažkiek patiko, bet nesukrėtė, nesujaudino.Perskaičiau ir pamiršau.Kur kas labiau įstrigo " "Antradieniai su Moriu" bei "Penki žmonės laukiantys tavęs danguje"

Aš tai jau kai man nebe "niolika " prasmių " nebeieškau.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kiek priraset vakar doh.gif As visai nepykstu del to, kad jum patinka Puikybe ir Prietarai, o man sudelis. Ne apskritai ta klasika isgirtaja pavadinau sudeliu - MAN tiesiog sudelis lotuliukas.gif nes isvis neidomu. Priimkit ir mano nuomone. Tikrai geriau paskaityt istorine knyga kokia ir kazka i galva isidet, o ne is tuscio i kiaura pilstyt blush2.gif O kaip Kuke parase kad jai Geliu kraujas knyga, kurioje ji kazka rado, knyga su prasme, tai kodel jus rasot kad kazkokios prasmes ten neizvelgiat, tai gal jus tik neizvelgiat? O kiti izvelgia kuo puikiausiai lotuliukas.gif
Zodziu nei cia mes pykstames nei ka. Skaito kas kam patinka. O i topus tu Puikybiu ir prietaru daug kas neitrauktu..aisku gal daug kas ir itrauktu.. as- nebent i nemegstamiausiu topus blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,na ir rytas visur skauda,o kelione ilga laukia. doh.gif
Atsakyti