Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

Žinot, skaičiau ir rinkausi citatas, į kurias atrašyti. Taip pyktis suėmė, taip norėjau parašyt. Bet žiūriu, kad čia jau taikotės, atsiprašinėjat, tipo nesipykim, tai nebesakysiu nieko. Kai dievas dalino skonį knygoms, kažkas tikrai nespėjo į eilę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 23, 08:57)
Labas rytas,na ir rytas visur skauda,o kelione ilga laukia.  doh.gif

O i koki miesta vaziuoji?

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 23, 09:00)
Žinot, skaičiau ir rinkausi citatas, į kurias atrašyti. Taip pyktis suėmė, taip norėjau parašyt. Bet žiūriu, kad čia jau taikotės, atsiprašinėjat, tipo nesipykim, tai nebesakysiu nieko. Kai dievas dalino skonį knygoms, kažkas tikrai nespėjo į eilę  doh.gif

Matai kaip.. cia turbut i mano puse.. ax.gif na dievas visko po lygiai negalejo isdalint lotuliukas.gif tu irgi su kai kuo i eile nepataikei muset lotuliukas.gif Nes turetum zinoti, kad skoniui draugu nera.. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 23 spalio 2010 - 09:07
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:05)
O i koki miesta vaziuoji?

I Ryga.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 23, 09:09)

as kai vaziuosiu i Latvija- nusipirksiu kokia latviska knyga paskaityt tokia pacia kokia turiu lietuviska, palyginsiu kaip vercia ir isvis idomu ar virseliai skiriasi.. reikes apeit viska apziuret. Nes dabar turiu tik kelias pasaku knygeles. O tau smagu- Ryga labai grazus miestas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:12)
as kai vaziuosiu i Latvija- nusipirksiu kokia latviska knyga paskaityt tokia pacia kokia turiu lietuviska, palyginsiu kaip vercia ir isvis idomu ar virseliai skiriasi.. reikes apeit viska apziuret. Nes dabar turiu tik kelias pasaku knygeles. O tau smagu- Ryga labai grazus miestas  thumbup.gif

Taip,tik,kad su sveikata viskas butu gerai,kad neskaudetu nieko,nes ryta tai baisiai pradejau. doh.gif Tikiuosi turesiu galimybe iki kokio knygyno uzbegti. doh.gif
Atsakyti
Adzani, palauk, kada tu isvaziuoji? Jei rastum man kokia knyga nupirktum? Viena is tu sudeginta gyva arba Kabulo knygininka, tuoj surasiupavadinimus..

Radau Chirurga, koks virselis Chirurgas o kaina tik 15 lt. Turbut kainos pas mus uzkeltos normaliai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 23 spalio 2010 - 09:20
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:18)
Adzani, palauk, kada tu isvaziuoji? Jei rastum man kokia knyga nupirktum? Viena is tu sudeginta gyva arba Kabulo knygininka, tuoj surasiupavadinimus..

Uz 1.5h.,bet neprizadu ar tikrai uzeisiu,o ir latu nperdaugiausiai turiu. biggrin.gif Bet pasistengsiu. doh.gif Beje,jau gavau lapeli ,kad atejo knyga aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 23, 09:21)
Uz 1.5h.,bet neprizadu ar tikrai uzeisiu,o ir latu nperdaugiausiai turiu.  biggrin.gif Bet pasistengsiu.  doh.gif Beje,jau gavau lapeli ,kad atejo knyga aciu. smile.gif

Ok, ieskau drinks_cheers.gif brangios as nenoriu, tik jei bus tos, kuriu LT neimanoma gaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:18)
Radau Chirurga, koks virselis  Chirurgas o kaina tik 15 lt. Turbut kainos pas mus uzkeltos normaliai..

Koks baisus virselis. doh.gif Tik truputi problemyte yra,nes as ta knyga turesiu pati ieskoti,paklausti neiseis,latviu kalbos nemoku. doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:23)
Ok, ieskau  drinks_cheers.gif brangios as nenoriu, tik jei bus tos, kuriu LT neimanoma gaut smile.gif

Rusiskai teks pakalbet,nors ir laaabai sunkiai. biggrin.gif
Atsakyti
Uzsirasyk ant lapuko ir pakisk palei nosi- suras. Ziurek radau - zinosi kaip virselis atrodo - suada
Tuoj ieskau Kabulo knygininko 4u.gif
Atsakyti
Įdomu,daugumai nepatiko "Simonas ir ąžuolai",o man gera knyga smile.gif o vat "Ana,Johana.." ..nesupratau aš jos...pradėjau skaityt ir niekaip pabaigt negalėjau
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 23, 09:27)
Įdomu,daugumai nepatiko "Simonas ir ąžuolai",o man gera knyga smile.gif o vat "Ana,Johana.." ..nesupratau aš jos...pradėjau skaityt ir niekaip pabaigt negalėjau

Man Anos Hanos ir Johanos istorija patiko, bet man rasymo stilius labai nepatiko, toks kazkoks kaimietiskas labai pasirode blush2.gif
Papildyta:
ziurek, latviai daugiau isverte Tess Gerritsen knygu - tai man ir paziurek ta Suada ( Kabulo knygininko isvis pas juos nera) ir si detektyva :
knyga
Viskas 4u.gif busiu labai dekinga. Jei rasi abi - geriau Suada smile.gif
Atsakyti