Žinot, skaičiau ir rinkausi citatas, į kurias atrašyti. Taip pyktis suėmė, taip norėjau parašyt. Bet žiūriu, kad čia jau taikotės, atsiprašinėjat, tipo nesipykim, tai nebesakysiu nieko. Kai dievas dalino skonį knygoms, kažkas tikrai nespėjo į eilę

QUOTE(adžani @ 2010 10 23, 08:57)
O i koki miesta vaziuoji?
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 23, 09:00)
Žinot, skaičiau ir rinkausi citatas, į kurias atrašyti. Taip pyktis suėmė, taip norėjau parašyt. Bet žiūriu, kad čia jau taikotės, atsiprašinėjat, tipo nesipykim, tai nebesakysiu nieko. Kai dievas dalino skonį knygoms, kažkas tikrai nespėjo į eilę 

Matai kaip.. cia turbut i mano puse..

QUOTE(adžani @ 2010 10 23, 09:09)
as kai vaziuosiu i Latvija- nusipirksiu kokia latviska knyga paskaityt tokia pacia kokia turiu lietuviska, palyginsiu kaip vercia ir isvis idomu ar virseliai skiriasi.. reikes apeit viska apziuret. Nes dabar turiu tik kelias pasaku knygeles. O tau smagu- Ryga labai grazus miestas

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:12)
as kai vaziuosiu i Latvija- nusipirksiu kokia latviska knyga paskaityt tokia pacia kokia turiu lietuviska, palyginsiu kaip vercia ir isvis idomu ar virseliai skiriasi.. reikes apeit viska apziuret. Nes dabar turiu tik kelias pasaku knygeles. O tau smagu- Ryga labai grazus miestas 

Taip,tik,kad su sveikata viskas butu gerai,kad neskaudetu nieko,nes ryta tai baisiai pradejau.

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:18)
Adzani, palauk, kada tu isvaziuoji? Jei rastum man kokia knyga nupirktum? Viena is tu sudeginta gyva arba Kabulo knygininka, tuoj surasiupavadinimus..
Uz 1.5h.,bet neprizadu ar tikrai uzeisiu,o ir latu nperdaugiausiai turiu.

QUOTE(adžani @ 2010 10 23, 09:21)
Uz 1.5h.,bet neprizadu ar tikrai uzeisiu,o ir latu nperdaugiausiai turiu.
Bet pasistengsiu.
Beje,jau gavau lapeli ,kad atejo knyga aciu. 

Ok, ieskau

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:18)
Radau Chirurga, koks virselis Chirurgas o kaina tik 15 lt. Turbut kainos pas mus uzkeltos normaliai..
Koks baisus virselis.

Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 10:23)
Rusiskai teks pakalbet,nors ir laaabai sunkiai.

Įdomu,daugumai nepatiko "Simonas ir ąžuolai",o man gera knyga
o vat "Ana,Johana.." ..nesupratau aš jos...pradėjau skaityt ir niekaip pabaigt negalėjau

QUOTE(eliss @ 2010 10 23, 09:27)
Įdomu,daugumai nepatiko "Simonas ir ąžuolai",o man gera knyga
o vat "Ana,Johana.." ..nesupratau aš jos...pradėjau skaityt ir niekaip pabaigt negalėjau

Man Anos Hanos ir Johanos istorija patiko, bet man rasymo stilius labai nepatiko, toks kazkoks kaimietiskas labai pasirode

Papildyta:
ziurek, latviai daugiau isverte Tess Gerritsen knygu - tai man ir paziurek ta Suada ( Kabulo knygininko isvis pas juos nera) ir si detektyva :
knyga
Viskas