Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 12, 15:16)

oh, shame on me... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 12, 15:29)
Kazkas nepatinka? user posted image

Praleidai zinute apie pazystamus smile.gif

niaa, viskas man patinka. aš tiesiog jaučiu baimę vis dar dėl c5 lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nepraleidai, SM sudurniavo kažko mastau.gif ją iš mokyklos žinau mirksiukas.gif buvo iš paralelinės klasės.. o KIWI - nu KIWI yra kiwi biggrin.gif biggrin.gif
dar matau Laurą B. drauguose turi, ją irgi žinau. vyras jos mano buvęs klasiokas hihihi.gif ir iš viso Tu man labai panaši į mano buvusią anglų mokytoją biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 12 lapkričio 2010 - 15:32
QUOTE(Almost @ 2010 11 12, 15:31)
niaa, viskas man patinka. aš tiesiog jaučiu baimę vis dar dėl c5  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nepraleidai, SM sudurniavo kažko mastau.gif ją iš mokyklos žinau  mirksiukas.gif buvo iš paralelinės klasės.. o KIWI - nu KIWI yra kiwi  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Priprasi, ir suo kariamas pripranta lotuliukas.gif

Nu Kiwi, tai ir yra Kiwi irnesakyk.gif lotuliukas.gif
O as su ja kartu pernai vestuves planavau ax.gif

Kai parasei, susimasciau apie kuria sneki, nes pas mane Lauru daug lotuliukas.gif
Man tu irgi kazkur matyta esi, bet sunku pasakyti kur mastau.gif Na, kad anglu tau nedesciau, tai faktas, nes vokieciu mokiausi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunflowers~: 12 lapkričio 2010 - 15:38
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 12, 15:37)

Man tu irgi kazkur matyta esi, bet sunku pasakyti kur mastau.gif Na, kad anglu tau nedesciau, tai faktas, nes vokieciu mokiausi hihihi.gif

matomai kely kur nors buvom susidūrusios žvilgsniais hihihi.gif ai, o ir šiaip, Klaipėda nedidelė, tai nestebintų, jei kokioj parduotuvėj biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 12, 15:39)
matomai kely kur nors buvom susidūrusios žvilgsniais hihihi.gif ai, o ir šiaip, Klaipėda nedidelė, tai nestebintų, jei kokioj parduotuvėj  biggrin.gif  biggrin.gif

Visko gali buti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 12, 15:50)
džiaugiuos. tik ne dėl savęs hihihi.gif vasario 28 kaip ir... nebedaug beliko laukt  biggrin.gif

aš tai akį pamerkčiau jaučiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo, nedaug tau liko smile.gif Tai ta proga į sekantį level'į peršoksi su savo automatu biggrin.gif
Ką ten tokiems merksi...kažkokie buldogo snukučiu. biggrin.gif

QUOTE(Meshkiukas @ 2010 11 12, 16:12)
tai as graziai su jais ir kalbejau,tas kur sustabde tai net nebande tartis atseit jis bijo darba prarast ir pan,o tas kur masinoj sedejo tai toks gerietis paklausinejo ka veikiu ,pasakiau kad studente ir pan. tai matyt pagailo manes  tai nerase baudos  bigsmile.gif db jau bijosiu greiti virsyt  blush2.gif

Visada būna vienas piktas, o kitas gerietis.... bigsmile.gif Kaip ir vienas kūdas kitas storas biggrin.gif
O šiaip kas dėl greičio tai aš irgi neviršyju...Laikausi pagal ženklus ir pagal savo apribojimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 12, 17:24)
Jo, nedaug tau liko  smile.gif  Tai ta proga į sekantį level'į peršoksi su savo automatu biggrin.gif
Ką ten tokiems merksi...kažkokie buldogo snukučiu.  biggrin.gif
Visada būna vienas piktas, o kitas gerietis.... bigsmile.gif  Kaip ir vienas kūdas kitas storas biggrin.gif
O šiaip kas dėl greičio tai aš irgi neviršyju...Laikausi pagal ženklus ir pagal savo apribojimus  unsure.gif

tai ir buvo vienas kudas o tas kur masinoj sedejo toks burbulis smile.gif
na matai tuscia beveik gatve buvo naktis,dar nuo kalno vaziavau taip ir gavosi blush2.gif bet db sakiau vsio,jeigu 50 greitis tai ne daugiau 55 vaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau baigės man baimė, kadangi perdažinėjo mašiniuką, baigės prieš porą sav technikinė bedažant, antradienį pasiėmiau ir be TA važinėjau iki šiandien. Ties policija nutirpdavo visi galai, bet visa laimė nestabdė thumbup.gif Liko tik nuvažiuot dėl vieno rato galinio stabdymo, nes prastokai stabdo, gal reiks cilindriuką pakeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 11 12, 20:04)
bet db sakiau vsio,jeigu 50 greitis tai ne daugiau 55 vaziuosiu  biggrin.gif

Bet šalies keliuose vairavimo kultūra tokia, kad jei mieste pavyzdingai važiuoji 50 km/h greičiu, tai visi į tave beveik kaip įfool.gif žiūri ir vos ne užpypint pasiruošę (juolab, jei yra tik viena juosta, skirta važiuoti ta kryptimi), nes visi įpratę ant 60 km/h važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2010 11 12, 20:40)
Bet šalies keliuose vairavimo kultūra tokia, kad jei mieste pavyzdingai važiuoji 50 km/h greičiu, tai visi į tave beveik kaip įfool.gif žiūri ir vos ne užpypint pasiruošę (juolab, jei yra tik viena juosta, skirta važiuoti ta kryptimi), nes visi įpratę ant 60 km/h važiuoti.

Kai laikiau vairavimo egza B kat.,virsijau greiti man leistina,75km/h paspaudziau,issigandau ir pradejau mazinti,egzaminatorius ir klausia,kodel stabdau? Taigi sakau man negalima daugiau kaip 70 vaziuot,o jis tada ir sako,kad vaziuot reikia su srautu,tokiu paciu greiciu kaip visi vaziuoja,ir trukdyti eisma yra labai rimtas pazeidimas.Vnz.,vaziuoji srauto greiciu draugiskai kartu su visais ir nesuki sau galvos ax.gif . Juolab,jei yra tik viena juosta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 11 12, 21:54)
Kai laikiau vairavimo egza B kat.,virsijau greiti man leistina,75km/h paspaudziau,issigandau ir pradejau mazinti,egzaminatorius ir klausia,kodel stabdau? Taigi sakau man negalima daugiau kaip 70 vaziuot,o jis tada ir sako,kad vaziuot reikia su srautu,tokiu paciu greiciu kaip visi vaziuoja,ir trukdyti eisma yra labai rimtas pazeidimas.Vnz.,vaziuoji srauto greiciu draugiskai kartu su visais ir nesuki sau galvos ax.gif . Juolab,jei yra tik viena juosta 4u.gif

Na, taip, bet jeigu srautas viršyja greitį, o aš to daryti visai nenoriu? biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai aš irgi visada stengiuosi važiuoti su srautu, bet, žinoma, neviršyti leistino greičio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2010 11 12, 20:02)
O jeigu rimtai, tai aš irgi visada stengiuosi važiuoti su srautu, bet, žinoma, neviršyti leistino greičio. smile.gif

Bet ar taip įmanoma? Bent jau Klp važiuoja tas srautas tikrai ne ant 50km/h schmoll.gif Aš tai spausdama viršaus >10km/h vis abejoju, judėt toliau su srautu, ar tą srauto judėjimą iš paskos kažkiek sulėtint biggrin.gif Bet kai pagrindinės gatvės po 2 juostas į abi puses, stengiuos užsiimt pirmąją, ir baisingai neviršyt tik todėl, kad tie išbėgantys tamsoj juodi pėstieji mane baigia iš proto išvest ph34r.gif Minijos g. (klaipėdietės žinos) ruože tarp Kalnupės ir Naikupės g. sankryžų jau antrą kartą man prieš akis (ne perėjoj) išnyra lazdele pasiramsčiuodama senolė... savižudė, ne kitaip huh.gif
Atsakyti