Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Prula @ 2010 11 12, 20:51)
Man taip įdomu paliko, jus čia vis minit, kad viršijat tuos kelis km/h, tai kiek tas keli?
Mano situacijoj kažkaip srautas bent jau Minijos g. juda mažiausiai 60-65km/h (leistinas 50), tai važiuodamas 65 jau gaunasi nebe keli km viršaus. Taip ir blaškausi tarp minčių visad, spaust kaip visi, ar ne  biggrin.gif Ir policijos sustabdyta visgi likčiau kalta, tiesiog tikiuos, kad tokios situacijos nebus  biggrin.gif Ir visai norėčiau, kad srautas judėtų leistinu greičiu  biggrin.gif

Tom trim pagrindinėm gatvėm, iš kurių viena Minijos, važiuoju 60 km vidurine juosta, apie 55km - pirmąja, jei kur trečiąja - ne daugiau, nei 65; jei matau, kad tiek yra per mažai ir kažkam trukdau, pasitraukiu į antrąją smile.gif Per tris suvirš metus nė karto manęs nėra stabdžiusi policija.

QUOTE(denaxa @ 2010 11 12, 21:57)
Kaip supratau,tai tu tikriausiai is Klaipedos? Klaipedoj apsilankom atostogu metu,tai ten isvis pasaka,visi taip ramiai vazineja,nieks niekam netrukdo,ir is pradziu pasirode kad labai letai,bet paskui pripratom leistinu greiciu vazineti lotuliukas.gif O Vilniuj kiek kitaip viskas,srautas virsija greiti mazdaug 10-20km,priklausomai nuo to koks leistinas.

Matai, kaip skirtingai atrodo bigsmile.gif O kai mes nuvažiuojam į Vilnių, mane nuolat stebina praktiškai neviršijantis greičio srautas savanorių pr. , kur atlėkus nuo Kauno ypač dar norisi pagreitint mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 11 13, 19:59)
Matai, kaip skirtingai atrodo  bigsmile.gif  O kai mes nuvažiuojam į Vilnių, mane nuolat stebina praktiškai neviršijantis greičio srautas savanorių pr. , kur atlėkus nuo Kauno ypač dar norisi pagreitint  mastau.gif

Taip,ten beveik nevirsijamas,nes nelabai ir salygu yra-gatve duobeta,daug furu,autai,trulai,daug apsisukimo vietu kurias daznai furos uzkemsa,+ du radarai ir gana daznai stovinti policija,ypac prie pirmo sviesoforo prie Nestes,tiesiai nuo Kauno atlekus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 11 13, 18:59)
Tom trim pagrindinėm gatvėm, iš kurių viena Minijos, važiuoju 60 km vidurine juosta, apie 55km - pirmąja,  jei kur trečiąja - ne daugiau, nei 65; jei matau, kad tiek yra per mažai ir kažkam trukdau, pasitraukiu į antrąją  smile.gif Per tris suvirš metus  nė karto manęs nėra stabdžiusi policija.
Matai, kaip skirtingai atrodo  bigsmile.gif  O kai mes nuvažiuojam į Vilnių, mane nuolat stebina praktiškai neviršijantis greičio srautas savanorių pr. , kur atlėkus nuo Kauno ypač dar norisi pagreitint  mastau.gif

Taigi ten fotikas yra paradžioj g.gif ar tik iš Vilniaus išvarant toj pusėj?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 13, 19:09)
Taigi ten fotikas yra paradžioj g.gif ar tik iš Vilniaus išvarant toj pusėj?

Ne, į Vilnių įvažiuojant. Yra, jo? Nu gal ir yra, neaktualu, matai, buvo, kai vis tiek važiuoji su neviršijančiu srautu . Nu bet negi tie jūsų fotikai jau griežtai nuo kelio ženkle rodomos ribos ir fotkina blink.gif Pas mus 10 km gali viršyt laisvai, nefotkina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 13 lapkričio 2010 - 19:24
Visur iki 10 nefotkina, tiksliau 9 ne, 10 fotkina.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 13, 19:24)
Visur iki 10 nefotkina, tiksliau 9 ne, 10 fotkina.

Tu matai g.gif Nu bet susidarė įspūdis, kad ir 9 neviršijo nieks. Ir ten tas fotikas yr nuolat, pastoviai ir nejudinamai įmontuotas? Pas mum tų inkilų didžioji dalis tuščia ir važiuojant 65 dar tikrai nefotkina, nors leidžiama tik 50.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 13 lapkričio 2010 - 19:30
Nu aš tiksliai negaliu pasakyt ar įvažiuojant yra į Vilnių, išvažiuojant tai tikrai yra.
O pas jus nefotkina gal išvis jis niekad, jei 65 ne. Vilniuj skaičiau yra 41 berods fotikas, Kaune - net 1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 13, 19:34)
Nu aš tiksliai negaliu pasakyt ar įvažiuojant yra į Vilnių, išvažiuojant tai tikrai yra.
O pas jus nefotkina gal išvis jis niekad, jei 65 ne. Vilniuj skaičiau yra 41 berods fotikas, Kaune - net 1 thumbup.gif

Ne, pas mum inkilų pristatyta lyg 15, veikiančių kamerų juose tik ar trys (vietos tų trijų nuolat keičiamos, aišku), jei nepamažinau . Bet miestui su trim gatvėms ir užtenka per akis lotuliukas.gif O 65 km nefotkina net ten, kur tikrai kameros yra smile.gif
Atsakyti
Geras thumbup.gif o greitis ten ne 60 kartais? Beja, jei varai 65 pagal spidometrą, tai greitis tavo yra maždaug 60. Nes visi spidometrai mašinų rodo apie 5 daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 13, 20:34)

Yra ir isvaziuojant,ir ivaziuojant.Radarai iki 15km kazkur neima (bent jau tie kur senesni),matyt,del paskaiciuotu paklaidu,radarai irgi jas turi,beje,vairuotojo naudai smile.gif Ukmerges gatvej geroj vietoj radaras stovi,uz posukio,jo is anksto nepamatysi ir pristabdyti nespesi,va ten tai gerai pafotkina biggrin.gif Atleki is uz posukio ir plykst i akis biggrin.gif Yra man pakliuve kai vaziavau pirma juosta,o antra mane lenke ir ta lenkianti fotikas paeme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 13, 19:59)
Geras thumbup.gif o greitis ten ne 60 kartais? Beja, jei varai 65 pagal spidometrą, tai greitis tavo yra maždaug 60. Nes visi spidometrai mašinų rodo apie 5 daugiau.

apie 7 jaučiu kaip min. priklausomai nuo mašinos smile.gif

o radarai iš viso kaip kur. apskritai rodė laidą apie tas tolerancijos zonas, kiek gali važiuot tam tikrose ribose, kiek radarai dar nefotkins.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 13, 19:59)
Geras thumbup.gif o greitis ten ne 60 kartais?

Beja, jei varai 65 pagal spidometrą, tai greitis tavo yra maždaug 60. Nes visi spidometrai mašinų rodo apie 5 daugiau.

Ne, ne, Klaipėdoj tokių vietų beveik nėr, vvisur 50, o centre tai tikrai. biggrin.gif

Taip taip, užtai ir važinėju 60-65 ramiai, tvarkingai, nesiblašydama ir laikau save drausminga vairuotoja ax.gif , tik šviesas į mėn po kartą pamirštu įsijungt doh.gif Šįvakar irgi varau tamsoj jau centru, stiklą tik plaunu (nu, matos kažkaip nelabai), ir tik kai panorėjau įžiūrėt ar tikrai iš Latvijos ta mašina, važiuojanti priekyje, supratau, kad nieko aš neįžiūrėsiu, nes šviesų nėr - neįsijungiau doh.gif
Atsakyti