QUOTE(Prula @ 2010 11 12, 20:51)
Man taip įdomu paliko, jus čia vis minit, kad viršijat tuos kelis km/h, tai kiek tas keli?
Mano situacijoj kažkaip srautas bent jau Minijos g. juda mažiausiai 60-65km/h (leistinas 50), tai važiuodamas 65 jau gaunasi nebe keli km viršaus. Taip ir blaškausi tarp minčių visad, spaust kaip visi, ar ne
Ir policijos sustabdyta visgi likčiau kalta, tiesiog tikiuos, kad tokios situacijos nebus
Ir visai norėčiau, kad srautas judėtų leistinu greičiu 
Mano situacijoj kažkaip srautas bent jau Minijos g. juda mažiausiai 60-65km/h (leistinas 50), tai važiuodamas 65 jau gaunasi nebe keli km viršaus. Taip ir blaškausi tarp minčių visad, spaust kaip visi, ar ne

Tom trim pagrindinėm gatvėm, iš kurių viena Minijos, važiuoju 60 km vidurine juosta, apie 55km - pirmąja, jei kur trečiąja - ne daugiau, nei 65; jei matau, kad tiek yra per mažai ir kažkam trukdau, pasitraukiu į antrąją

QUOTE(denaxa @ 2010 11 12, 21:57)
Kaip supratau,tai tu tikriausiai is Klaipedos? Klaipedoj apsilankom atostogu metu,tai ten isvis pasaka,visi taip ramiai vazineja,nieks niekam netrukdo,ir is pradziu pasirode kad labai letai,bet paskui pripratom leistinu greiciu vazineti
O Vilniuj kiek kitaip viskas,srautas virsija greiti mazdaug 10-20km,priklausomai nuo to koks leistinas.

Matai, kaip skirtingai atrodo