Nu bet pavarai, bet gi skydelis nešviečia neįjungus šviesų
Man irgi su sviesom cirku pasitaiko,bet ne su nuosava,su darbine.kada cia is stoties i Pilaite vaziavau,na,kelias matosi gerai (o as ir siaip tamsoj neblogai matau),juk miesto vidurys,gatves apsviestos,jau Pilaitej mane kolega aplenke,o ten uz priespaskutines stoteles kelias nebeapsviestas,vaziuoju ir ziuriu,ko taip nieko nesimato,kurioj cia vietoj pesciuju salele turi buti,ir tik cinkt...ogi be sviesu vaziuoju!
Ziede kolega uzsipuoliau,sakau,lenkei mane,ko nepasakei kad be sviesu vaziuoju,o jis sako,"ai,tai as galvojau kad pas tave kas nors sugedo..."
Kita karta is Santariskiu isvaziuoju,anksti,ziema,tamsu,bet man sviesu,viska matau...stoju stotelej,is paskos kolega man ilgom mirkcioja,na,galvoju,gal as jam per mazai vietos palikau,kitoj stotelej toliau prasitraukiu,o jis vis tiek mirkcioja...
Prie Ventos sankryzos pasiveja (jam kairen,man tiesiai),pypina,atsisuku,o jis sako sviesas isijunk
QUOTE(Aga @ 2010 11 13, 22:35)
Nu ir kas. A kam man tas skydelis
QUOTE(denaxa @ 2010 11 13, 22:45)
Man irgi su sviesom cirku pasitaiko
Nu va, Denaxa irgi mane supranta
Man turbut irgi butu su šviesom problemu
,mane gelbeja tai, kad kai užvedu tai jos užsidega automatiškai
Kaip jūs susireguliavę savo automobilio veidrodėlius?
pažiūrėjau šitą video AutoFocus - Are your car mirrors adjusted correctly? ir susimąsčiau.
Nes mane tai ir instrukoriai, ir kiti dėdės mokė, kaip ten parodyta klaidingai (kad automobilio kraštas šiek tiek matytųsi)... Gal kas bandėt tą parodytą variantą kai kraštų visai nesimato?
pažiūrėjau šitą video AutoFocus - Are your car mirrors adjusted correctly? ir susimąsčiau.
Nes mane tai ir instrukoriai, ir kiti dėdės mokė, kaip ten parodyta klaidingai (kad automobilio kraštas šiek tiek matytųsi)... Gal kas bandėt tą parodytą variantą kai kraštų visai nesimato?
QUOTE(cirkininke @ 2010 11 14, 11:08)
Kaip jūs susireguliavę savo automobilio veidrodėlius?
Aš tai susireguliavusi šoninius veidrodelius taip, kad kai sedžiu tiesiai tai matau vos vos krasčiuka šono,
tai kaips supratau visiškai neturi matytis savos mašinos
Reiks persireguliuot
Aš susireguliavusi taip, kad tik smarkiai atsilošus, pasimato mažytis mano mašinos kraštelis. Užtai nėra jokių aklųjų zonų ir galvos rikiuojantis niekur nesukinėju
, nes per veidrodžius matau ne juostą už savęs, o juostas šalia savęs iki pat savo mašinos korpuso pusės ir net šiek tiek daugiau.
Dauguma nevairuojančių nesuvokia, kad jų nesimato, o kas vairuoja, dar ir atšvaitus nešioja. Pas mane ant visų rankinukų.
Man dar labai baisu, kai vairuotojai pamiršta šviesas įsijungt, ypač dabar, kai tokia prieblanda visą dieną, langai rasoja, per veidrodėlius nieko gero nematai...
Kaip tik aną savaitę važiavau ryte prieš 8 ir nepamačiau atlekiančio vairuotojo pagrindiniu keliu, jau pradėjus važiuot buvau, tai gerai, kad dar kart galvą pasukau ir spėjau sustabdyt
Kaip tik aną savaitę važiavau ryte prieš 8 ir nepamačiau atlekiančio vairuotojo pagrindiniu keliu, jau pradėjus važiuot buvau, tai gerai, kad dar kart galvą pasukau ir spėjau sustabdyt
QUOTE(Atogrąža @ 2010 11 14, 17:00)
Aš susireguliavusi taip, kad tik smarkiai atsilošus, pasimato mažytis mano mašinos kraštelis. Užtai nėra jokių aklųjų zonų ir galvos rikiuojantis niekur nesukinėju
, nes per veidrodžius matau ne juostą už savęs, o juostas šalia savęs iki pat savo mašinos korpuso pusės ir net šiek tiek daugiau.
Taip