Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

QUOTE(mere_popins @ 2013 01 12, 22:08)
Teorija išlaikiau iš pirmo karto smile.gif
Vairavimą laikiau šiandien ir deja nesėkmingai sad.gif neišvažiavau iš aikštelės, parkuodamasi įstrižai, sustojau per toli nuo galinės linijos, taip jaudulys apėmė, pamačiau, kad gerai įvažiavau tarp šoninių linijų, o galinės nepasižiūrėjau sad.gif
Antrą kartą laikysiu kitą šeštadienį, tikiuosi bus išlaikyta smile.gif

Bet tai ne kritine klaida, už tai tikrai neturejo nutraukti egzamino
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 13, 19:13)
Bet tai ne kritine klaida, už tai tikrai neturejo nutraukti egzamino

Kritinė, besimokant instruktorius buvo apie tai sakęs, bet iš jaudulio pamiršau. Vienai jo mokinei lygiai taip pat užsibaigė egzaminas.
Atsakyti
Pasiskaitykit kritines i nekritines klaidos Regitroje
Kritine klaida kai
41. Padėties pasirinkimas manevruojant :
41.1. KK – kliudo gairelę arba pervažiuoja aikštelės horizontalaus ženklinimo liniją

o nekritine klaida
21.Padėties pasirinkimas manevruojant:
21.1. NK (tik B1 ir B kategorija) – netvarkingai pastatė transporto priemonę;

Aš taip pat aikštelėje nedavažiavau įstrižam parkavime, užskaite kaip nekritine, gal but pervažiavot linija, tada užskaite kaip KK
Sekmes kita karta 4u.gif
Atsakyti
Tiek teorija, tiek praktika is pirmo karto. Laikiau 2006 Siauliuose. Masina pakliuvo golfas tongue.gif bet koja ant sankabos taip drebejo, kad maniau neisminsiu jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 13, 22:01)
Pasiskaitykit kritines i nekritines klaidos  Regitroje
  Kritine klaida kai
41. Padėties pasirinkimas manevruojant :
41.1. KK – kliudo gairelę arba pervažiuoja aikštelės horizontalaus ženklinimo liniją

o nekritine klaida
21.Padėties pasirinkimas manevruojant:
21.1. NK (tik B1 ir B kategorija) – netvarkingai pastatė transporto priemonę;

Aš taip pat aikštelėje  nedavažiavau įstrižam parkavime, užskaite kaip nekritine, gal but pervažiavot linija, tada užskaite kaip KK
Sekmes kita karta  4u.gif

Nė vienos linijos neparvažiavau, gali būti, kad kitas instruktorius būtų neužskaitęs kaip KK.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Viską iš pirmo, nors bent jau praktikos egzui buvau nusiteikusi skeptiškai - išlaikymo procentas mano mieste tik apie 40 proc., tai daug nesitikėjau. Tiesa, jei būtų buvęs griežtesnis egzaminuotojas, taip ir būtų buvę, atsimenu, pridariau žioplų klaidų ir aikštelėj, ir mieste. Ne baisios jos, avarijos nesukeltų, bet jei Regitra labai siekia pelno, tai mano atvejis tam būtų puikiai tikęs biggrin.gif
Atsakyti
Teorija is pirmo,praktika is antro mirksiukas.gif
Atsakyti
Teorija is pirmo, o praktika is 3 karto, siandien!! clap.gif bis.gif
Atsakyti
praktika ir teorija is 1 karto . Laikiau Kaune praeitais metais
Atsakyti
QUOTE(Ugnies_liepsna @ 2013 02 12, 19:48)
Teorija is pirmo, o praktika is 3 karto, siandien!!  clap.gif  bis.gif

Sveikinu biggrin.gif 4u.gif

Aš abu iš pirmo karto prieš 7 metus ax.gif
Atsakyti
Tiek teoriją, tiek praktika išlaikyta iš pirmo karto prieš metukus thumbup.gif

QUOTE(mere_popins @ 2013 01 12, 20:08)
Teorija išlaikiau iš pirmo karto smile.gif
Vairavimą laikiau šiandien ir deja nesėkmingai sad.gif neišvažiavau iš aikštelės, parkuodamasi įstrižai, sustojau per toli nuo galinės linijos, taip jaudulys apėmė, pamačiau, kad gerai įvažiavau tarp šoninių linijų, o galinės nepasižiūrėjau sad.gif
Antrą kartą laikysiu kitą šeštadienį, tikiuosi bus išlaikyta smile.gif

Mano draugė dėl tokios pat klaidos, tik stačiajam, kad per daug paliko vietos nuo galinės linijos, neišlaikė doh.gif
Atsakyti
Vilniuje ir praktika, ir teorija - iš pirmo karto (mokykloje 100 balų, Regitroje - be klaidų) cool.gif
Teoriją tikrai daug mokiausi, galėjau cituoti KET'ą pastraipomis, bet su praktika doh.gif Pati sau nebūčiu davusi vairuotojo pažymėjimo lotuliukas.gif Teko "praktikuotis" gatvėse, bet, kad negąsdinčiau nei savęs, nei kitų, į darbą važiuodavau 6:30, namo - ne anksčiau 20 val. Ir tai kelis kartus man papypsino, bet po 2 mėn. vairuoti tapo nebe stresu, o malonumu, tad sukau kilometrus reikia nereikia biggrin.gif Kuras tada nedaug kainavo (2005 m.), o dar draugai kokie patenkinti buvo - tik "pašvilpia" ir jau visi nuvežti parvežti iš visų tūsų ir balių ax.gif
Atsakyti