Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Etro Anice blink.gif Netgi nedrįstu užsipurkšti ant odos, nes vien nuo atomiko pauosčius norisi lėkt į tualetą. Iškart sukelia pykinimą. Kraupu, NEKENČIU anižų blink.gif blink.gif blink.gif Kažkoks kraupumėlis, ne kvapas. Laimei atsispyriau pagundai įsigyti visą butelį. Iš Etro žinau, kad šio tikrai nebus kolekcijoj kaip ir turbūt daugiau nepirksiu Ambra kvapo, taip pat kažkas baisaus blink.gif
Atsakyti
Man iš Etro irgi labai nepatiko Anice ir dar Gomma (trintukas kažkoks)
Atsakyti
as-ne-tavo, tai turbut ir klasikine Lolita Lempicka Tau ne drauge biggrin.gif Arne?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 06, 14:30)
as-ne-tavo, tai turbut ir klasikine Lolita Lempicka Tau ne drauge  biggrin.gif Arne?

Na, kad nieko prieš ją neturiu, matyt ant mano odos jokių nepageidaujamų natų nesijaučia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 05 06, 13:31)
Etro Anice blink.gif  Netgi nedrįstu užsipurkšti ant odos, nes vien nuo atomiko pauosčius norisi lėkt į tualetą. Iškart sukelia pykinimą. Kraupu, NEKENČIU anižų  blink.gif  blink.gif  blink.gif Kažkoks kraupumėlis, ne kvapas. Laimei atsispyriau pagundai įsigyti visą butelį. Iš Etro žinau, kad šio tikrai nebus kolekcijoj kaip ir turbūt daugiau nepirksiu Ambra kvapo, taip pat kažkas baisaus  blink.gif

o kam atsispyrinėt pagundai pirkt, jei žinai, kad nekenti tokio kvapo? g.gif blush2.gif

aš tai abažaju anyžius, ir jų kvapą, ir anyžinius saldainius (ypač tuos iš sovietinių laikų su ružavais popieriukais), ir ouzo gėrimuką. niam wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 gegužės 2011 - 18:07
QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 06, 19:06)
o kam atsispyrinėt pagundai pirkt, jei žinai, kad nekenti tokio kvapo?  g.gif  blush2.gif

aš tai abažaju anyžius, ir jų kvapą, ir anyžinius saldainius (ypač tuos iš sovietinių laikų su ružavais popieriukais), ir ouzo gėrimuką. niam  wub.gif  biggrin.gif

Manau, ji nezinojo kvapo, ir norejo pirkt visa butelka, gerai, kad isigijo tiktai atomika pradziai. Jei klystu, as-ne-tavo- pataisyk 4u.gif

O Lolita lempicka- man gryni anyziai, o tavo nosela ju nesugaudo? Man grynai anyziai g.gif
Atsakyti
Guerlain Idylle , man siaubingi, labai intensyvus pakalnuciu aromatas.Gana senamadiski, nepavadinciau ju romantiskais- per sunkus . Dziaugiuos ,kad internetu neuzsisakiau viso buteliuko, o paemiau meginuka. biggrin.gif biggrin.gif

dar bjaurus kvapas juicy couture (metaliniame buteliuke) tikslaus pavadinimo nezinau, va foto
user posted image
galioja tas pats , kas idylle, intensyvus, sunkus ir senamadiski
Atsakyti
Dar vienas neidomus, vulgarus kvapas, kuriuo kvepeti tikrai netrokstu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 06, 21:07)
Dar vienas neidomus, vulgarus kvapas, kuriuo kvepeti tikrai netrokstu  biggrin.gif

user posted image

Kad nėra įdomus, galėčiau gal sutikti. Bet kuo gi ji vulgarus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 06, 20:53)
Manau, ji nezinojo kvapo, ir norejo pirkt visa butelka, gerai, kad isigijo tiktai atomika pradziai. Jei klystu, as-ne-tavo- pataisyk  4u.gif

tai kad jau seniau ji buvo rašiusi, kad anyžių kvapo nemėgsta apskritai. ir forume jai patvirtinom, kad Anice - tikri anyžiai. dėl to ir nesuprantu, kokia dar pagunda...

QUOTE(Roxetė @ 2011 05 06, 22:07)
Dar vienas neidomus, vulgarus kvapas, kuriuo kvepeti tikrai netrokstu  biggrin.gif

nieko sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 gegužės 2011 - 22:05
Kiek as esu uosciusi, tai dauguma tu tokiu tamsiai geltonu (ar kaip ta spalva pavadinti) kvapai man labai nepatinka karsta.gif nesvarbu kokia firma, bet kvapas panasiai vienodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 07, 00:04)
Anice - tikri anyžiai

O aš tikėjausi, kad ant odos kažkaip įdomiau atsiskleis... Anyžiniai saldainiai patinka, bet kvepėt vien tik anyžiais - nelabai, taip, kaip ir kvepėt vien tik, pvz., Demeter kava (kavos man užtenka tiek, kiek aš jos noriu, - CdG Kyoto) g.gif

QUOTE(saulegraz@ @ 2011 05 07, 03:06)
dauguma tu tokiu tamsiai geltonu (ar kaip ta spalva pavadinti) kvapai man labai nepatinka karsta.gif nesvarbu kokia firma, bet kvapas panasiai vienodas doh.gif

g.gif o čia apie ką? g.gif
Atsakyti