Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 06, 23:04)
tai kad jau seniau ji buvo rašiusi, kad anyžių kvapo nemėgsta apskritai. ir forume jai patvirtinom, kad Anice - tikri anyžiai. dėl to ir nesuprantu, kokia dar pagunda...
nieko sau  biggrin.gif

biggrin.gif Nes kaip sako, kol savo nosim ar akim neįsitikini, tol netiki biggrin.gif Dabar tikrai žinau, kad nors ir bandau surinkti visą Etro kolekciją, Anice tarp jų nebus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 06, 22:07)
Dar vienas neidomus, vulgarus kvapas, kuriuo kvepeti tikrai netrokstu  biggrin.gif

user posted image

Vajej, o aš gavau prieš porą dienelių ir įsimylėjau, ech, koks puikus kvapas pasirodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 05 07, 09:00)

g.gif o čia apie ką?  g.gif

Uoj,negaliu lotuliukas.gif ,pažiūrėjau į niką- saulegraz@ ,o nemėgsta geltonos spalvos lotuliukas.gif
Nors šiaip tokias išvadas kaip kvepalų nemėgimas pagal spalvą man sunkoka suprasti,pvz. ką bendra be spalvos turi
user posted image
ir
user posted image
g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2011 05 07, 00:06)
Kiek as esu uosciusi, tai dauguma tu tokiu tamsiai geltonu (ar kaip ta spalva pavadinti) kvapai man labai nepatinka karsta.gif nesvarbu kokia firma, bet kvapas panasiai vienodas doh.gif

Originaliausias kvepalų atsirinkimo būdas ant Lietuvėlės mūsų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2011 05 07, 02:06)
Kiek as esu uosciusi, tai dauguma tu tokiu tamsiai geltonu (ar kaip ta spalva pavadinti) kvapai man labai nepatinka karsta.gif nesvarbu kokia firma, bet kvapas panasiai vienodas doh.gif

Jei butu renkamas auksiniu minciu top 10, sitas neabejotinai gautu first.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2011 05 07, 02:06)

aha,ir man drinks_cheers.gif ...todel greit nuleidziu vandeni ir papursiu ambipur
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2011 05 07, 17:09)
aha,ir man  drinks_cheers.gif ...todel greit nuleidziu vandeni ir papursiu ambipur

hihihi.gif tiko cia i tema biggrin.gif Ir as tokiu kvepaliu neitin pageidauciau "kvepeti" blush2.gif
Atsakyti
Išmėginau mega_shok.gif
user posted image

Šlykštu. Salkano kraujo kvapas dar plius toks lyg metalo priekvapis. Kažkas siaubingo. Tiesa, pirmą minutę pagalvojau: "ko čia visi tiek prieš tą kvapą nusiteikę, visai neblogai kvepia", kažkuri nata net labai gražiai skleidėsi, švelniai, vos pudriškai, o tada ir prasidėjo.. blink.gif Veuuu... Pirmas kvepalas, kurį bėgau nusiplauti, net dabar lengvai drebina pagalvojus unsure.gif Nesu nusiteikusi prieš animalistinius kvapus, jie mane netgi žavi ir patinka, bet čia jau per daug..

Tiesa, reklama savo taip pat padarė, nebūčiau žinojus, gal nebūtų tokios stiprios reakcijos, o dabar visi vaizdai ir kvapai susipynė ir gavosi dar baisiau už Etro Anice biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 05 07, 23:58)
Šlykštu. Salkano kraujo kvapas dar plius toks lyg metalo priekvapis. Kažkas siaubingo.

Panaši reakcija buvo ir man. Bet aš dar turėjau kantrybės pratestuoti juos antrąkart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 05 07, 10:09)
Uoj,negaliu lotuliukas.gif ,pažiūrėjau į niką- saulegraz@ ,o nemėgsta geltonos spalvos lotuliukas.gif
Nors šiaip tokias išvadas kaip kvepalų nemėgimas pagal spalvą man sunkoka suprasti,pvz. ką bendra be spalvos turi
user posted image
ir
user posted image
g.gif

Na jau, Vanille-Tonka yra modernaus geltonumo, o va No5 yra senamadiško geltonumo biggrin.gif Ir visų tokio geltonumo kvepalų kvapas yra "panašiai vienodas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 05 08, 19:37)
Na jau, Vanille-Tonka yra modernaus geltonumo, o va No5 yra senamadiško geltonumo biggrin.gif Ir visų tokio geltonumo kvepalų kvapas yra "panašiai vienodas" biggrin.gif

Ale ot ir ne user posted image abu turiu ,ir gyvai jų geltonumas laaabai panašus.Mano V-T testeris ax.gif ,tai gal butelka storesnio stiklo,nemodernaus...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 05 08, 19:50)
Ale ot ir ne user posted image  abu turiu ,ir gyvai jų geltonumas laaabai panašus.Mano V-T testeris ax.gif ,tai gal butelka storesnio stiklo,nemodernaus...

Vadinasi, ir kvapas jų "panašiai vienodas" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 05 08, 19:55)
Vadinasi, ir kvapas jų "panašiai vienodas" laugh.gif

user posted image

Arba" vienodai panašus",tamsiai taip geltonas...
Atsakyti