Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Kaip smagiai padiskutavot.
Papildyta:

g.gif o čia apie ką? g.gif
[/quote]
Apie ta pati, apie ka daugiau gi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2011 05 07, 08:09)
Uoj,negaliu lotuliukas.gif ,pažiūrėjau į niką- saulegraz@ ,o nemėgsta geltonos spalvos lotuliukas.gif
Nors šiaip tokias išvadas kaip kvepalų nemėgimas pagal spalvą man sunkoka suprasti,pvz. ką bendra be spalvos turi
user posted image
ir
user posted image
g.gif

Man tai ju net spalva skirtinga, apie koki cia bendruma sneketi?
O prie ko cia tas nickas ir kvepalai?
MAN asmeniskai, VISI kevaplai, kurie yra tamsiai geltoni SMIRDA, (nesvarbu kokia firma)..ir jais tikrai netroksciau kvepeti.
http://fashionindie..../CHANEL_No5.jpg
http://www.perfume-n...O_COUTURE_W.jpg
http://www.bargainor...ncome-Poeme.jpg
https://www.perfumer...y_for_women.jpg
Sudejau pvz., gal dabar jum bus aiskiau, ka turejau minty? O cia kad pradejo diskutuoti, teorijas isvezdineti ir pan. Na, bet gal nors nuotaika kazkam pakeliau, nors tiek gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraz@: 12 gegužės 2011 - 17:41
na, kad teigti, jog visi smirda, reikia būti visus išbandžius g.gif
Atsakyti
O kuo smirda kevaplai unsure.gif ?Ir kiek jų iš viso yra g.gif
Atsakyti
user posted image
Niekaip nesuprantu kas mane šiuose taip pykina. Įkvepiu ir bemaž atrodo nualpsiu, net kvapą užima unsure.gif Taip troškiai susmirsta blush2.gif Niekada dar nesu jautųsi nieko panašaus. Jų uostyti ėjau su gera nuotaiką, maniau, kad bus super pagal natas ir še tau boba devintinės unsure.gif Po kažkiek laiko pabandžiau vėl, na maža ką maniau, bet vėl tas pats... Daugiau nebebandysiu, nebent po šimto metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 12, 19:05)
na, kad teigti, jog visi smirda, reikia būti visus išbandžius  g.gif

As ir sakau, kad DAUG MAZ visu kvapai vienodi. Isbandziusi esu tiek, kiek MAN uzteko padaryti isvadas, o del kvapu nera ko gincytis, nes tai neissemiama tema...kas tinka vienam, netinka kitam, kas ant vienos odos kvepia vienaip ant kitos 100% kitaip, taip kad....
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 05 12, 19:24)
O kuo smirda kevaplai unsure.gif ?Ir kiek jų iš viso yra g.gif

Jei tau visi patinka ir tinka, tai kas cia per klausimas? As manau, jei kvapas netinka, tai ir sakoma, kad smirda, juk nesakai, kad s....kvepia (cia kaip pvz.) O kiek ju yra, tai pasiskaiciuok, jei jau labai idomu, yra nemazai puslapiu, kur kvepalai isvardinti abeceles tvarka ir pasiskaiciuosi, kai nebus ka veikti, KIEK JU YRA biggrin.gif Ir cia galesi parasyti I TEMA. Manau pasipildys sarasas, kuriais kvepeti NETROKSTI.
P.S. jei nerasi atsakymo apie ''smirdancius'' kvepalus, tai gal is viso tokiu nera? Nes visu skoniai apie kvapus skirtingi...
Papildyta:
QUOTE(rolandas. @ 2011 05 07, 15:09)
aha,ir man  drinks_cheers.gif ...todel greit nuleidziu vandeni ir papursiu ambipur

Vat is taves butent tokios zinutes ir tikejausi. Man asmeniskai neidomu kokiais kvapais gaivini savo....ne i tema...
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2011 05 07, 08:38)
Originaliausias kvepalų atsirinkimo būdas ant Lietuvėlės mūsų  lotuliukas.gif

Kaip ir vienas is originaliausiu komentaru ant ''musu'' Lietuveles.
Deja, nevisi supranta tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(saulegraz@ @ 2011 05 13, 01:10)
As ir sakau, kad DAUG MAZ visu kvapai vienodi. Isbandziusi esu tiek, kiek MAN uzteko padaryti isvadas, o del kvapu nera ko gincytis, nes tai neissemiama tema...kas tinka vienam, netinka kitam, kas ant vienos odos kvepia vienaip ant kitos 100% kitaip, taip kad....

O isbandyti VISUS kvapus, as manau, kad tai nelabai imanoma g.gif Nereika cia kabinetis prie zodziu, as apie esme, o ne apie ''gilia'' prasme...
P.S. ''visi'' tai tiek, kiek man uzteko nuomonei susidaryti, nes isbandziusi tikrai nemazai, jei nezinociau, tai cia ir nerasineciau...kelis buteliukus isbandzius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraz@: 13 gegužės 2011 - 03:05
QUOTE(saulegraz@ @ 2011 05 13, 04:55)
Deja, nevisi supranta tongue.gif

Taip, tik TU viena supranti.
Nusiramink, saulėgrąžų pakramksnok, ir nebegalvok apie tuos baisiuosius kvepalus, ko gero, turi įdomesnių užsiėmimų.

Atsakyti
truputi pratesiu pokalbius ne i tema, bet kadangi taciau suglumau... o miss dior cherie kartais ne "geltoni" kvepalai? smile.gif saulegraza, o ar jus juos nenurodete temoje "megstamiausiu kvepalu penketukas" kaip trecius ar ketvirtus pagal megiamuma? g.gif kazkaip priestaraujate pati sau
Atsakyti
O jei matinis nepermatomas buteliukas, kaip žinoti, kokios spalvos kvepalai? g.gif O šiaip, jei į temą, tai mano mėgstamiausia spalva - violetinė. Tik ją mėgstu. Ne šviesiai, o tokia sodriai tamsi. Pagal ją stengiuosi rinktis kvepalus, tikrai neapsiriksiu. Nemėgstu ružavų ir salotinių - neoninių.
Atsakyti
tesiant ne i tema, labai megstu salotine spalva, tik kvepalu salotiniu nesirenku biggrin.gif traukia tamsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 13, 09:56)
truputi pratesiu pokalbius ne i tema, bet kadangi taciau suglumau... o miss dior cherie kartais ne "geltoni" kvepalai? smile.gif saulegraza, o ar jus juos nenurodete temoje "megstamiausiu kvepalu penketukas" kaip trecius ar ketvirtus pagal megiamuma? g.gif kazkaip priestaraujate pati sau

tai kad ne geltoni jie...

o šiaip tai jau seniau buvo šnekėta, kad kvepalų spalvos dažnai vienija kvapus pagal jų stilių, ir sodriai geltonos spalvos kvepalai tikrai neretai būna klasikiniai (pagal charakterį) ar tiesiog ryškūs, "charakteringi". pasakė žmogus kaip mokėjo - esmė vis tiek aiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 13 gegužės 2011 - 09:52
Kažkodėl visos užsipuolė vieną žmogų dėl tos kvepalų spalvos. Bet mano manymu, tai tikrai ta kvepalų spalva bent kažkiek atspindi kvepalus. Tarkim pažįstu keletą žmonių, kurie nė iš tolo nežiūri į žydros spalvos kvepalus, na gal tiksliau kvepalų buteliukus biggrin.gif Kadangi dauguma jų (nesakau, kad visi) yra gaivūs, lengvi, o pvz, tie žmonės labiau mėgsta "sunkesnius" kvepalus, tai ir turi tokį atrankos būdą kvepalams ax.gif
Atsakyti