Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(Mike5 @ 2011 07 22, 19:02)
Rasiau gi, kad nieko nenoriu izeisti. Ir nieko neturiu pries spuogus , pati tokia buvau. Kaip matau Jus nesate paaugle, bet rasyti taip ir neismokot, puse raidziu praleista, todel ir nepasitikit savimi, pikstat. Rasydama apie tos kvepalus, turejau omeny, kad jie neatskleidzia moters asmenybes. Vienu zodziu-kompotas.

Mokanti rašyti parašys "pykstat" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mike5 @ 2011 07 22, 18:12)
Nekenciu siuolaikiniu biudzetiniu kompoteliu tokiu, kaip obuoliukai Nina Ricci, Miss Dior Cherie, DKNY rutuliukai (situ tai vietoj oro gaiviklio baisu naudoti, viena chemija), na ir tt... Toks jausmas, kad buvo sukurti spuoguotiems paauglems, kad neerzintu mokytoju.
PS. Nieko nenorejau izeisti. Tai tik mano subjektyvi nuomone.

mano vyras Jums cia labai stipriai papriestarautu mirksiukas.gif anot jo, miss dior cherie bobuciu kvepalai lotuliukas.gif nu jam jau taip baisiai smirda lotuliukas.gifo man jie labai jaunatviski ir skanus.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 07 22, 22:12)
Mokanti rašyti parašys "pykstat"  mirksiukas.gif

Dekoju, kad pataiset. Jau kuri laika mokinuos lietuvu kalbos ir vis dar turiu problemu su raidem Y ir Ū
Atsakyti
QUOTE(Mike5 @ 2011 07 22, 19:02)
Rasiau gi, kad nieko nenoriu izeisti. Ir nieko neturiu pries spuogus , pati tokia buvau. Kaip matau Jus nesate paaugle, bet rasyti taip ir neismokot, puse raidziu praleista, todel ir nepasitikit savimi, pikstat. Rasydama apie tos kvepalus, turejau omeny, kad jie neatskleidzia moters asmenybes. Vienu zodziu-kompotas.

kaip man keista kai zmogus moko rasyt kitus pats darydamas ziaurias klaidas blush2.gif g.gif kaip ten sakoma...pries rodant kitu demes nusivalyk pirsta drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2011 07 22, 20:12)
Mokanti rašyti parašys "pykstat"  mirksiukas.gif

ir tuos kvepalus, o ne "tos" smile.gif
Atsakyti
http://pramogos.delf...e.d?id=52353855
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 30, 16:08)

ir ko gi tamstai netinka? visos ponios perka, o ji, matai, netrokšta kvepėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2011 11 30, 20:34)
ir ko gi tamstai netinka? visos ponios perka, o ji, matai, netrokšta kvepėt  biggrin.gif

noreciau pauostyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 30, 16:08)

O tai ar uostėte, garbioji? Ar kaip visi lietuviai, kur tik talentingesnis žmogus, tai vis išpeikti reikia... Pati gi sukurkit kvepalus, o tada šnekėkit.
Atsakyti
Nu pons Shumeras, vyrams šito nesuprasti bigsmile.gif Taigis pavydim tai Eglijai - jos gi veidas lygus kaip ką tik iš po lygintuvo - ji juk miega su kažkokiom spec. pagalvėm (ar išvis be pagalvių, jau nebežinau) umn.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 11 30, 22:43)
Nu pons Shumeras, vyrams šito nesuprasti  bigsmile.gif Taigis pavydim tai Eglijai - jos gi veidas lygus kaip ką tik iš po lygintuvo - ji juk miega su kažkokiom spec. pagalvėm (ar išvis be pagalvių, jau nebežinau) umn.gif  hihihi.gif

O tai kad sukūrė visiškai prancūziškus kvepalus irgi jums nedaro įspūdžio?
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 12 01, 00:55)
O tai kad sukūrė visiškai prancūziškus kvepalus irgi jums nedaro įspūdžio?

Man dar nedaro, nes neuosčiau, tad nieko pasakyt negaliu smile.gif Galiu tik turėt kažkokią abstrakčią nuomonę apie ją iš to, ką paskaitau spaudoj. Gaila, asmeniškai nepažįstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 11 30, 23:32)
O tai ar uostėte, garbioji? Ar kaip visi lietuviai, kur tik talentingesnis žmogus, tai vis išpeikti reikia... Pati gi sukurkit kvepalus, o tada šnekėkit.

Pavydžiu...visų talentų...ypač šokio unsure.gif
Atsakyti