Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(mylimaa @ 2011 05 13, 15:14)
na noro pasikabineti tikrai nebuvo biggrin.gif buvo idomu ir tiek biggrin.gif galvojau smagiai diskutuojam ir tiek 4u.gif
o istikruju kiekvienas matome spalvas skitingai 4u.gif nesakau kad vieni vietoj baltos mato juoda(bei  nekalbu apie daltizma) bet apie atspalvius ir pustonius 4u.gif
man cia svelnus gintaro atspalvis:
user posted image
o cia svelni ruzava:
user posted image
tik nepatogiai pasijutai, kai pasakete kad jie ne geltoni, o man jie svelnaus gintaro atspalvio, kuri priskirciau prie geltosnos atspalvio, ir tikrai neteigiau kad jie tamsiai geltoni 4u.gif
o dabar susinepatoginau, jog galvojat kad kabinejaus ax.gif
man kaip studijavusiai daile ir dizaina, visada aktuoli tema apie spalvas, nieko blogo nepagalvokite 4u.gif

ne prie manęs, o prie saulegraz@ wink.gif juk dar ir surast reikėjo, kur ji ten tuos mėgstamiausius rašė biggrin.gif

nu ne gintaro ten atspalvis ir taškas.
http://en.wikipedia....i/Amber_(color)
http://en.wikipedia....Apricot_(color)
http://en.wikipedia....i/Peach_(color)

bet čia net ne esmė, nes ji rašė, kad būtent tamsiai geltonos spalvos kvepalai nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 13 gegužės 2011 - 15:07
oi, cia tik sutapo, ji ten nesenai parase savo kvepaliuku penketuka smile.gif ir prie jos nekibau biggrin.gif cia prisiemu kalte, kad neatidziai skaiciau, kad butent tamsiai geltoni kvepaliukai jai nepatika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 13 gegužės 2011 - 15:19
5th avenue schmoll.gif
užuodžiu per 10m, kaip man jie smirdi, ir kaip tyčia daug kas pažįstamų kvepinasi.
Atsakyti
Kaip keista, man jie vieni iš mylimiausių, tik va vasara man jie visiškai nepatinka, kažkaip net galva įskausta. Man asmeniškai jie tokie labiau rudeniniai/žieminiai.
O man turbūt baisesnio kvapo už D&G light blue nėra doh.gif . Kažkoks tualeto gaiviklio kvapas. Fee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 11 liepos 2011 - 18:42
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 11, 19:40)

O man turbūt baisesnio kvapo už D&G light blue nėra doh.gif . Kažkoks tualeto gaiviklio kvapas. Fee

Va, o man jie turbut vieni is paciu paciausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 11, 18:40)
Kaip keista, man jie vieni iš mylimiausių, tik va vasara man jie visiškai nepatinka, kažkaip net galva įskausta. Man asmeniškai jie tokie labiau rudeniniai/žieminiai.

daznas,banalus ir pavirsutiniskas.Gaivus,skaidrus,taciau ne man:)
tai kvepalai,kuriais nesikvepinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 07 16, 02:37)
daznas,banalus ir pavirsutiniskas.Gaivus,skaidrus,taciau ne man:)
tai kvepalai,kuriais nesikvepinciau smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku beveik su kiekvienu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 11, 18:58)
5th avenue  schmoll.gif
užuodžiu per 10m, kaip man jie smirdi, ir kaip tyčia daug kas pažįstamų kvepinasi.

Ir aš jų nei apsirikusi nepirkčiau unsure.gif
Atsakyti
Swarovski Aura frusty.gif poster_ban.gif toks gaslus, slykstus kvapas. Dvokia kaip viesasis tualetas...Ilgaiiiiiii nevalytas. O ir kaina kai tokiam slamstui tikrai per didele g.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonplauke_blondine @ 2011 07 21, 15:20)
Swarovski Aura  frusty.gif  poster_ban.gif  toks gaslus, slykstus kvapas. Dvokia kaip viesasis tualetas...Ilgaiiiiiii nevalytas. O ir kaina kai tokiam slamstui tikrai per didele  g.gif

nežinojau, kad jie ir kvepalus gamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 07 21, 16:21)
nežinojau, kad jie ir kvepalus gamina g.gif

pries pora menesiu pirmus isleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonplauke_blondine @ 2011 07 21, 17:36)
pries pora menesiu pirmus isleido  smile.gif

pirmas blynas prisvilo biggrin.gif
Atsakyti