Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Labai nepatiko: S. Dali Dalissime,
Versace Crystal Noir,
Baucheron Miss Baucheron
Pink Diamond (nepamenu kieno blush2.gif , šių atsikračiau stebėtinai greitai, net neįsiminiau kieno blink.gif doh.gif )
Atsakyti
mano baubas - Davidoff Cool water fear.gif
Atsakyti
man ne baubas ir tikrai nekokie iskirtinai neskanus, bet tikrai niekada nesikvepinciau versace bright crystal ax.gif man jie kvepia"pigiai" ir neidomiai. ir dar po ilgo bandymo save perlauzti(itikinejant, kad tai skanus, gaivus ir vertinami), priejau isvados, kad DG light blue tikrai ne man(man jie kvepia svaros ir valymo priemone)
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 22, 07:02)
man ne baubas ir tikrai nekokie iskirtinai neskanus, bet tikrai niekada nesikvepinciau versace bright crystal ax.gif man jie kvepia"pigiai" ir neidomiai. ir dar po ilgo bandymo save perlauzti(itikinejant, kad tai skanus, gaivus ir vertinami), priejau isvados, kad DG light blue tikrai ne man(man jie kvepia svaros ir valymo priemone)

drinks_cheers.gif versace bright crystal saldus vandenelis
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 22, 06:02)

man versace bright crystal irgi labai nepatinka. Nors kiek skaiciau tai Lietuvoj vieni is populeriausiu. Vis bandydavau juose uzuost kazka skanaus, bet man jie taip rugsciai dvokia g.gif g.gif

O D&G Light Blue man is pradziu labai nepatiko, o dabar didele bonke baigiu sunaudot smile.gif man jie toks geris ir atgaiva karstomis vasaros dienomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonplauke_blondine @ 2011 07 22, 12:29)
O D&G Light Blue man is pradziu labai nepatiko, o dabar didele bonke baigiu sunaudot  smile.gif  man jie toks geris ir atgaiva karstomis vasaros dienomis  smile.gif

as juos jaukinaus jaukinaus(negaliu sakyti, kad labai per prievarta, bet...), bet su didziausiu dziaugsmu atradau didesni geri karstoms dienoms bigsmile.gif kenzo amour florale
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 22, 11:30)
as juos jaukinaus jaukinaus(negaliu sakyti, kad labai per prievarta, bet...), bet su didziausiu dziaugsmu atradau didesni geri karstoms dienoms bigsmile.gif kenzo amour florale

oi, man jie per saldus smile.gif geriau jau paprasti kenzo amour ziemai thumbup.gif
Atsakyti
saldus?man visiskai ne g.gif smile.gif
Atsakyti
Nekenciu siuolaikiniu biudzetiniu kompoteliu tokiu, kaip obuoliukai Nina Ricci, Miss Dior Cherie, DKNY rutuliukai (situ tai vietoj oro gaiviklio baisu naudoti, viena chemija), na ir tt... Toks jausmas, kad buvo sukurti spuoguotiems paauglems, kad neerzintu mokytoju.
PS. Nieko nenorejau izeisti. Tai tik mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 22 liepos 2011 - 17:14
QUOTE(Mike5 @ 2011 07 22, 16:12)
Nekenciu siuolaikiniu biudzetiniu kompoteliu tokiu, kaip obuoliukai Nina Ricci, Miss Dior Cherie, DKNY rutuliukai (situ tai vietoj oro gaiviklio baisu naudoti, viena chemija), na ir tt... Toks jausmas, kad buvo sukurti spuoguotiems paauglems, kad neerzintu mokytoju.

O JUS ERZINA SUOGUOTOS PAAUGLES? blink.gif TAI ,KAD SPOGUOTOS ,TAI GALI ANOT JUSU, VISOKIU BRUDU APSIPUSKT blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 07 22, 18:54)
O JUS ERZINA SUOGUOTOS PAAUGLES? blink.gif TAI ,KAD SPOGUOTOS ,TAI GALI ANOT JUSU, VISOKIU BRUDU APSIPUSKT blink.gif

Rasiau gi, kad nieko nenoriu izeisti. Ir nieko neturiu pries spuogus , pati tokia buvau. Kaip matau Jus nesate paaugle, bet rasyti taip ir neismokot, puse raidziu praleista, todel ir nepasitikit savimi, pikstat. Rasydama apie tos kvepalus, turejau omeny, kad jie neatskleidzia moters asmenybes. Vienu zodziu-kompotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 22 liepos 2011 - 20:12
QUOTE(Mike5 @ 2011 07 22, 18:12)

Na taip Miss Dior Cherie kaip tik ir sukurti spoguotai paauglei doh.gif blink.gif wacko.gif
Sutinku tik dėl DKNY
Atsakyti