Nu nekvepia man, oj, kaip nekvepia Miss dior cherie anei EDP, anei EDT. Suruges sampanas ir tiek.

QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 23:22)
Nu nekvepia man, oj, kaip nekvepia Miss dior cherie anei EDP, anei EDT. Suruges sampanas ir tiek. 

man jie irgi netinka visai

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 12 17, 10:29)
O kokios asociacijos Tau? man tai tokiu sampano tvaiku jie atsiduoda, kad negaliu

QUOTE(Shumeras @ 2011 11 30, 22:32)
O tai ar uostėte, garbioji? Ar kaip visi lietuviai, kur tik talentingesnis žmogus, tai vis išpeikti reikia... Pati gi sukurkit kvepalus, o tada šnekėkit.
Na, kiek teko skaityti parfumerija giliau besidominčių žmonių komentarus, tai kaip supratau, meno ten jokio. Tiesiog kompanijos Galimard siūloma akcija atrakcija iš operos "pasidaryk pats". Susakai kokių natų nori, o tau supilsto kelis variantus, išjų išsirenki labiausiai patinkantį, kurį sumiksuoja didesniu kiekiu į norimą buteliuką. Vat ir visas talentas

QUOTE(Promile @ 2011 12 18, 23:57)
Na, kiek teko skaityti parfumerija giliau besidominčių žmonių komentarus, tai kaip supratau, meno ten jokio. Tiesiog kompanijos Galimard siūloma akcija atrakcija iš operos "pasidaryk pats". Susakai kokių natų nori, o tau supilsto kelis variantus, išjų išsirenki labiausiai patinkantį, kurį sumiksuoja didesniu kiekiu į norimą buteliuką. Vat ir visas talentas

Tai čia Shumeras pokštauja

QUOTE(mylimaa @ 2011 07 22, 09:02)
man ne baubas ir tikrai nekokie iskirtinai neskanus, bet tikrai niekada nesikvepinciau versace bright crystal
man jie kvepia"pigiai" ir neidomiai. ir dar po ilgo bandymo save perlauzti(itikinejant, kad tai skanus, gaivus ir vertinami), priejau isvados, kad DG light blue tikrai ne man(man jie kvepia svaros ir valymo priemone)

versace bright crystal nepatiko ir man, kazkokie labai svelnus, o versace bright noir labai kvepia

QUOTE(mylimaa @ 2011 07 22, 08:02)
man ne baubas ir tikrai nekokie iskirtinai neskanus, bet tikrai niekada nesikvepinciau versace bright crystal
man jie kvepia"pigiai" ir neidomiai. ir dar po ilgo bandymo save perlauzti(itikinejant, kad tai skanus, gaivus ir vertinami), priejau isvados, kad DG light blue tikrai ne man(man jie kvepia svaros ir valymo priemone)

versace nieko neužuodžiu.. o DG kaip draugės mama sako tai man skudurynu atsiduoda

QUOTE(egliuchiux @ 2011 12 21, 13:55)

versace nieko neužuodžiu.. o DG kaip draugės mama sako tai man skudurynu atsiduoda

Iš paskutiniu metu testuotų jokio įspūdžio nepaliko (ne smirdukai, bet...):
Kenzo Flower Tag - atidaviau meginuką dukrai - pats tas
Guerlain Idylle Eau Sublime - šviežas gėlių vandenukas - atidarius mėginuką, net nebuvo noro ant savęs bandyti...
Iš senesnių ant savęs dabar (ir anksčiau, bet kaip bus ateity oj kaip neaišku
) neiįsivaizduoju DG Light Blue (net buvau pajutus lengvą frustraciją - visi alpsta, o man visiškai be ryšio), Versace Bright Crystal ir Dior Adict2 ir Lanvin Marry Me ir visus kitus broliukus ir sesutes šių.
Kenzo Flower Tag - atidaviau meginuką dukrai - pats tas
Guerlain Idylle Eau Sublime - šviežas gėlių vandenukas - atidarius mėginuką, net nebuvo noro ant savęs bandyti...
Iš senesnių ant savęs dabar (ir anksčiau, bet kaip bus ateity oj kaip neaišku

QUOTE(costela @ 2011 12 21, 15:26)
Oi,sitais ir as ne tai kad kvepet nenoreciau bet ir negaleciau,nepernesu to kvapo

QUOTE(vyšnytė @ 2011 12 20, 21:52)
versace bright crystal nepatiko ir man, kazkokie labai svelnus, o versace bright noir labai kvepia 

Jums patiko juodieji? tai yra ne bright noir, o crystal noir.

man irgi sie juodieji superiniai ir EDP, ir EDT. O rausvieji bright crystal - vasariskas vandenelis

QUOTE(Roxetė @ 2012 01 03, 19:10)
Jums patiko juodieji? tai yra ne bright noir, o crystal noir.

man irgi sie juodieji superiniai ir EDP, ir EDT. O rausvieji bright crystal - vasariskas vandenelis

siti man skanus ant kitu