Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

taip pat Guerlain Incolence Fui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 01 18, 23:55)

drinks_cheers.gif Įsiminė kaip patys nemaloniausi iš pernai uostytų kvepalų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 18 sausio 2012 - 22:00
QUOTE(dzestina @ 2012 01 18, 22:55)

Bet gerai laikosi.. Išsipylė miniukas spintoj, tai kol kvapą išnaikinau doh.gif
Atsakyti
Aqua Allegoria Gentiana Guerlain scare.gif Pats baisiausias kada nors uostytas kvapas bijau.gif Padovanojo man juos teta, sako toks jaunatviškas kvapas. Aha, tikrai...
Tačiau moteris, kuri nupirko juos iš manęs, taaaaip džiaugėsi, dar ilgai rašinėjo man kokia yra dėkinga už šiuos nuostabius kvepalus ir pasakojo kaip tobulai ji kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 01 18, 23:55)
taip pat Guerlain Incolence  doh.gif

Man šie irgi nepatiko, kvepėti jais ko gero niekada nenorėsiu schmoll.gif
Atsakyti
Negaleciau kvepintis Flower by Kenzo, gavau kristianoj dovanu megineli - is karto meciau siuksliu dezen unsure.gif

Atsakyti
gurmaniška trijulė:
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia,
L'Artisan Parfumeur Havana Vanille,
La Perla Love Frills Dark Extacy
wacko.gif wacko.gif wacko.gif

nesuprantu, ką veikia pirmieji mėlynojoj linijoj tarp visų tų vasarkvapių. o kiti du - tai kažkoks kakavinis-šokoladinis košmaras wacko.gif

Robert Piguet Bandit wacko.gif nekenčiu odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 02 15, 21:28)
1. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia,
nesuprantu, ką veikia mėlynojoj linijoj tarp visų tų vasarkvapių

2. Robert Piguet Bandit wacko.gif nekenčiu odos smile.gif

1. Ir man toks klausimas sukosi galvoje, kodėl taip ne į temą juos apiformino. Tik nekvėpintinais nepavadinčiau smile.gif. Visai mieli. Iš karto nusipirkus atrodė saldūs, o dabar jau paišosi prie lengvesnių, sakyčiau visgi vasarkvapis, tik labiau vakarinis. Žiemai atrodė tinkami, bet šaltyje man iš jų lenda anyžiai rėžiančiai, šilumoje jie būdavo tykūs ir savo vietoje. Be to, šioje linijoje ir Arancia di Capri gerokai saldi, gerokai gurmaniška-karameliška smile.gif. Kai Arancia pauosčiau ir Mandorlo nebeatrodė išsišokančiai.

2. Dėl Bandit tai pritariu drinks_cheers.gif (man ne oda, man ten aldehidai dusinantys). Nesugebėjau net parašyti nuomonės apie juos. Geros negaliu, nes melas būtų gryniausias, o blogas atsiliepimas irgi nesigauna. Pauosčiau ir pamiršau, mėginukas kaip naujas voliojasi.
Apskritai man su RP nelabai pakeliui - kiek teko uostyti Piguet kvepalų, vertas turėti man būtų tik Fracas. Bet jam nepasisekė - tuberozomis visokiomis formomis apsirūpinusi bet 10 metų į priekį. Dėl daugumo kitų niekaip nesuprantu masinio susižavėjimo kaip kvepalais, nebent juodom bonkytėm... Dar viena SM manija, kuri irgi kaip žmonės sako praeis?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 02 16, 09:44)
Arancia di Capri gerokai saldi, gerokai gurmaniška-karameliška smile.gif
Dėl Bandit tai pritariu  drinks_cheers.gif
Dėl daugumo kitų niekaip nesuprantu masinio susižavėjimo kaip kvepalais

smile.gif Arancia di Capri man vandeningai sūrūs g.gif
Bandito net uostyti negaliu schmoll.gif
Su kitais Piguet nepakeliui, o Calypso LABAI atsibodo, jei dar naudočiau - turbūt pereičiau į nemėgstančiųjų pusę, tai palieku jį ramybėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 16, 09:06)
smile.gif  Arancia di Capri man vandeningai sūrūs  g.gif

paspaminsiu, bet kad žodžių nėr - sūūūūūūūūūrūs? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 02 16, 10:11)
paspaminsiu, bet kad žodžių nėr - sūūūūūūūūūrūs?  swoon.gif

Jes biggrin.gif Ir dėl to nelabai mėgstu, o dukrai labai patinka - jai irgi sūrūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 16 vasario 2012 - 08:16
QUOTE(eglegle @ 2012 02 16, 09:16)
Jes biggrin.gif Ir dėl to nelabai mėgstu, o dukrai labai patinka - jai irgi sūrūs  smile.gif

Man irgi labai patinka, taip patinka, kad neturiu, nes atomikas suėjo labai greitai biggrin.gif . Po truputį dairausi, vasarai reikės prigriebti į savo mėlynųjų vandenų kolekciją. Tik kaip dabar vėl gaut su saldžiais karameliškais apelsinais, bet be druskos lotuliukas.gif .
Ot tos nosys nosytės...
Atsakyti