Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 26, 13:39)
Man po 9 dienu naudojimo jis irgi nuluzo biggrin.gif

Man irgi vienas is tu sepeteliu nuluzo doh.gif

O jus visos naudojat dantu siula? As tai pamirstu dazniausiai ir siaip man kazkaip kai breketai pas mane vidury dantu priklijuoti, tai tik labai nedaug prabruzinti galiu su tuo siulu, tai kazkaip retai ji naudoju blush2.gif
Atsakyti
As naudoju smile.gif bet pas mane irgi ne ka ten sujuo gali nuveikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 26, 13:53)
As naudoju  smile.gif bet pas mane irgi ne ka ten sujuo gali nuveikti  tongue.gif

Tai va, kad ne ka ir as nuveikiu su juo biggrin.gif
Atsakyti
taip noris su dantim ka nors kramtyt, kad negaliu lotuliukas.gif
ikelsiu tuoj foto.
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 26, 14:51)
O jus visos naudojat dantu siula? As tai pamirstu dazniausiai ir siaip man kazkaip kai breketai pas mane vidury dantu priklijuoti, tai tik labai nedaug prabruzinti galiu su tuo siulu, tai kazkaip retai ji naudoju  blush2.gif

Siula reikia prakisti pro breketo vielute, o tada jau visas tarpdantis issivalo ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Norėjau paklausti gal žinote ar yra Marijampolėje kur deda breketus? O jei ne gal kas lankėtės Kaune esančioje klinikoje žemaitės gatvėje 50?? Kiek kainavo vizitacija ir apskritai jei dėjotės kiek mokėjot už breketus? Gavau iš savo dantistės adresa ir būtų įdomu ar labai brangu. Pas mane yra iltys šėktiek išsikišę ir priekinei du su šverpla.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 26, 16:21)
Siula reikia prakisti pro breketo vielute, o tada jau visas tarpdantis issivalo ax.gif

Taip,as visada ji naudojua,nes ti,rai i tarpdanciu sprilenda ir sunkiau isvalyt dantuksu,kai jie su breketais,tai ir zaizdavau kiekviena vakara...
Atsakyti
QUOTE(pliause @ 2010 10 26, 16:31)
Sveiki. Norėjau paklausti gal žinote ar yra Marijampolėje kur deda breketus? O jei ne gal kas lankėtės Kaune esančioje klinikoje žemaitės gatvėje 50?? Kiek kainavo vizitacija ir apskritai jei dėjotės kiek mokėjot už breketus? Gavau iš savo dantistės adresa ir būtų įdomu ar labai brangu. Pas mane yra iltys šėktiek išsikišę ir priekinei du su šverpla.

Marijampoleje labai abejoju ar yra ortodontas, na nebent dirbs su mazais vaikais.

Paprastai pirmine konsultacija pas gydytoja kainuoja apie 50 Lt.
Metaliniai breketai vienam zandikauliui apie 1400 Lt. Jei noresi estetiniu papildomai 400 Lt uz 6 vnt.
Dar reikes pora rentgeno nuotrauku ~ 120 Lt, nusiimti dantu antspaudus ~ 100 lt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 26, 15:21)

QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 26, 16:01)
Taip,as visada ji naudojua,nes ti,rai i tarpdanciu sprilenda ir sunkiau isvalyt dantuksu,kai jie su breketais,tai ir zaizdavau kiekviena vakara...

Nu reikes ir man dabar dazniau zaisti su siulu, nes dabar tai issivalydavau su tuo speceliu dantu sepetuku, tada su tuo maziuku sepetuku apeidavau viska, skalavimo skystis ir miegoti blush2.gif Dantu siula tik pora kartu per savaite issitraukdavau blush2.gif
Atsakyti
Parasiau kinieciu kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 26, 17:15)
Marijampoleje labai abejoju ar yra ortodontas, na nebent dirbs su mazais vaikais.

Paprastai pirmine konsultacija pas gydytoja kainuoja apie 50 Lt.
Metaliniai breketai vienam zandikauliui apie 1400 Lt. Jei noresi estetiniu papildomai 400 Lt uz 6 vnt.
Dar reikes pora rentgeno nuotrauku ~ 120 Lt, nusiimti dantu antspaudus ~ 100 lt ir t.t.

Ačiū už atsakymą.
O ar dažnai reikia laikytis pas gydytoją užsidėjus briketus?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 26, 16:41)
Parasiau kinieciu kalba lotuliukas.gif

Viska mes supratom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pliause @ 2010 10 26, 16:44)
Ačiū už atsakymą.
O ar dažnai reikia laikytis pas gydytoją užsidėjus briketus?

Kas 1 - 2 men. tam tarpe mirksiukas.gif
Atsakyti