QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 03, 21:50)
Ex.... kaip baltai pavydziu jau breketuotoms....

laukiu tos dienos kaip sventes, nors gal butent po jos ir prasides didysis pragaras
Man asmeniškai tai pragaras buvo 3-5 dienomis, tada jau rimtai galvojau, kad durna buvau jog tokiom kančiom pasiryžau, bet dabar jau lygiai savaitė kaip sudėti, kaip tik šiuo metu jubiliejų galiu švęst ir nesigailiu nė kiek, ir lūpų nebebraižo taip ir valgyt galiu, o ir dantukai matos, kad po truputį judėt pradeda
QUOTE(*Miurielė* @ 2010 11 04, 09:48)
Suprantu, kad niekur nedingsim, reiks rauti, kitaip ir nesigaus visko į vieną gražią eilę sudelioti, nesibaidau tos minties, reikia - tai reikia
Na, jei mums sėkmingai pavyktų dantis gražiai ištiesinti, tai tokios mūsų foto prieš ir po būtų gera reklama tai įstaigai

ir paskata kitiems norintiems
Ojj, patikėk, tie breketai dar ne tokius dalikėlius ištaiso

internete tokių šypsenų kaip iš baisiausio siaubo filmo prisižiūrėjau, bet ir tokius dantis kuo puikiausiai ištiesina, kad net keista, jog tai įmanoma
QUOTE(ajaja @ 2010 11 04, 10:51)
<...>tiktai mano isivaizdavimu turetu buti ziauriai nepatogu su jais, nes liezuvis yra ziauriai jautrus. nenoriu gasdinti, bet parasysiu is savo patirties, man gydymo eigoj ant apatinio kruminio danties zieda uzmove ir kazkoks nenuslifuotas buvo is vidaus. tik is kabineto isejus pajutau, kad jauciu kazkoki kaubureli, grizau ir gydytojas ji paslifavo, palietus liezuviu truputuka jauciau, bet vos vos nelyguma. o tas "nelygumas" po to toki diskomforta sukele, kad jau ta pati vakara galvojau sienom lipsiu. atrode visa ta liezuvio puse dega, atrode skauda ne tik liezuvi, bet ir ausi, ir gerkle. <...>
Oho, nu siaubas. Pas mane ant 4 dantų tie žiedai, viršūs jų gan aštrūs, vienoj pusėj vienas žiedas kažkoks nevykęs man atrodo, tai pačioj pradžioj atrodė, kad liežuvį pjauna. Stengdavaus patraukt kuo toliau nuo to žiedo, bet per keletą dienų apsipratau ir diskomforto baisaus nebejaučiu, net negalvojau, kad gali taip būt, būčiau anksčiau pasiskaičius tai būčiau bijojus breketus dėtis