Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

Mano pirmi įspūdžiai - kol kas nieko baisaus, tiesa maudžia, tempia, nieko atsikasti negaliu, bet vaistų dar negėriau rolleyes.gif Labai tikiuosi ne tik dantis susitvarkyt, bet ir svorio numesti per šį periodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 05, 01:17)
Aš pas jį buvau konsuktacijoje, man nepatiko.  schmoll.gif

kuo?
p.s. bet ju www - tragiskas, seniai tokiu nemacius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 04, 20:57)
Ar kuri nors naudoja tas ale balinančias pastas su breketais būdamos? Nesuprantu, turiu Velym, anksčiau patiko, bet dabar negaliu valyti, nu taip nemalonu paskui, gal dantys jautresni kokie su breketais galvoju  g.gif

aš tai naudoju ir neimu į galvą..visitiek bent jau man tai jos nelabai ką ten ir balina..o jei ir balina, tai nemanau, kad labai skirsis nuo tų vietų, kur breketai suklijuoti..vistik tos vietos neveikiamos nei kavos, nei maistinių dažų ir tt, tai kaip tik jos liks nenudažytos..
nu aš kaip visąlaik savo teorijų prisigalvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 05, 00:23)
Agha, nebesimatosi Kavytes čia  g.gif Kaži kaip jai situacija... pas mus buvo labai panašu, tai man įdomu  rolleyes.gif

sudejo jai ir apacioje breketus, nesioja laiminga. bet senai maciau jos fotkes. bet virsus jau grazus , man taip atrodo. Ji aisku rastu prie ko prikibti smile.gif gal jai asmenine zinute parasyk, nes i foruma ji jau nebelenda.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 11 05, 10:26)
sudejo jai ir apacioje breketus, nesioja laiminga. bet senai maciau jos fotkes. bet virsus jau grazus , man taip atrodo. Ji aisku rastu prie ko prikibti  smile.gif gal jai asmenine zinute parasyk, nes i foruma ji jau nebelenda.

Tiek to, šeip galvoju, gal kas negerai, kad nebeapsilanko, bet jei jau turi apačią, tai šaunu thumbup.gif
Atsakyti
As po higienos,visa patenkinta biggrin.gif Ale surado dar 2 skylutes doh.gif Kiekviena kart kai daro higiena randa,tokie jau nekokie tie mano dantys verysad.gif

Reik eit nusifotkint,seniai to nedariau,ale nieko nebus pasikeite jau.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 05, 09:11)
kuo?
p.s. bet ju www - tragiskas, seniai tokiu nemacius unsure.gif

Aš pas jį buvau labai seniai, prieš 2 kokius metus. Dar pamenu, kad su svajaaa galvojom, kad susudėsim abi kartu breketus biggrin.gif bet jai pas jį patiko, o man labai ne, tai atidėjus buvau išvis šią mintį dėtis. Pirmiausia, nepasakyčiau, kad labai malonus, aiškina kažkaip irgi neišsamiai. Mane ten baisiausiai prigąsdino, kad mano atvejis neva jau čia kažkoks baisus, kad aš galiu dėtis breketus, bet neaišku, ar man jie padės, kad tik operacija reikalinga. Tai po tokių kalbų kelis metus sėdėjau ramiai su savo dantim. O paskui vėl pamaniau, kad reikia, nuėjau pas kelias gydytojas ir susidėjau. Tiesa, nei viena daugiau nesakė, kad mano atvejis kažkoks išskirtinis ir man tik operacija padės. Taip, operacija reikalinga siekiant visiško tobulumo, bet ir su breketais puikiai viską sutvarkyt žadėjo.
-----------
Dėl tų balinančių pastų, tai aš irgi nemanau, kad gali ten kažkas skirtis, tiek ten jos ir balina. Bet vistiek tos savo velym negaliu naudoti, košmaras kažkoks. Geriua matyt nuspirksiu kokią jautriems dantims, gal smagiau bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 lapkričio 2010 - 11:02
As visa nesiojimo laika naudojau lacalut balinancia,ir nebuvo jokiu bedu smile.gif
Atsakyti
Na, mergičkos, jūs sakot, jūs žinot.. smile.gif Aš tik pasakiau, ką man sakė gydytoja.. mirksiukas.gif Iš tiesų, jei sakot, kad nesiskiria, reiktų gal ir man pabandyt nusipirkt kokią.. Nes pastebėjau, kad truputį pagelto dantukai, nors ir kaip jau juos valau.. O gal čia tik taip atrodo.. Šiaip ar taip, baltų aš jų niekada ir neturėjau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 11 05, 13:10)
Na, mergičkos, jūs sakot, jūs žinot..  smile.gif  Aš tik pasakiau, ką man sakė gydytoja..  mirksiukas.gif  Iš tiesų, jei sakot, kad nesiskiria, reiktų gal ir man pabandyt nusipirkt kokią.. Nes pastebėjau, kad truputį pagelto dantukai, nors ir kaip jau juos valau.. O gal čia tik taip atrodo.. Šiaip ar taip, baltų aš jų niekada ir neturėjau..  verysad.gif

tai vat..man paskutiniu metu irgi atrodo, kad pagelto dantys, nors ir valau, ir balinančią naudoju pastą..ir po kavos iškart išsivalau dantis..
o taip pavydžiu žmonėm su baltais gražiais dantukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 11 05, 12:32)
tai vat..man paskutiniu metu irgi atrodo, kad pagelto dantys, nors ir valau, ir balinančią naudoju pastą..ir po kavos iškart išsivalau dantis..
o taip pavydžiu žmonėm su baltais gražiais dantukais  smile.gif

Tai aš irgi pavydžiu, bet ką jau padarysi, kad neduota.. smile.gif Užtat po nuėmimo būtinai balinsiu.. smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Prisiskaiciau visko as cia, daug pripliurpet biggrin.gif

Skalavimo skysti as tai vis pakeiciu i kita, kad neatsibostu biggrin.gif
O pasta naudoju enwey ar kaip ten rasosi biggrin.gif

Sakau labas neseniai prisijungusioms 4u.gif

Valgau as ne viska, nes skauda man kietesni maista kandant, net ir noredama neatsikasciau doh.gif bandele pvz. turiu lauzti ranka ir mazais gabaliukais valgyti doh.gif Obuoli pjaustausi peiliu ir t.t...
Atsakyti