[quote=SVETA K.,2010 10 29, 16:58]

As tai butinai atvaziociau

O galima ir nelaukti pavasario O as siandien tokia laiminga

Dukra islaike vairavimo egzamena is pirmo karto

Pries ja ,kol laukiau 3 zmones neislaike,tai visas maldas ten susakiau

Tai neveltui mokinau ja vairuoti

[/quote]
Labas
Tai , kad dabar visos gydytis pradėjome ir žiauriai bijau šalčio .
Šaunuolė tavo dukra.Gal persikvalifikuok į vairavimo mokyklos meistrus Mano draugės sūnus tris kartus laikė ir vaikinas su galva.
Papildyta:
[quote=Patriccija,2010 10 29, 19:01]
SVETA,
GABIJA ,[/b]na, tikrai nepakaks Jusu vaisiu cia pateiktu. Jau daug PRITRANUOTA i namus po ryt dienai. Vien "Norfoje" akcijinio vyno lietuvisko juoduju serbentu "Voruta" 6 butelisi yra,o kiek pašaro

prinesta. Du net istiesiami stalai.
Susitikimas gali buti ir pas mane namuose.
NBA,Edme Grek ir GABIJA juk cia pat!
Ar ne?
Palauksim atšilimo ir lekiam pas tave, jei taip moki balis daryti.Žodis ne žvirblis .Tik sulauksiam pavasario kol visoms pilvai ir kitos perpjautos kūno dalys užgis, NBA šalmo nebereikės ir bus šilta ir pumpurėliai išsprogs.
Oi Patricija na tu nepakartojama .Tikras perpetum mobile.

Įdedu tau greičio matuoklį, kad nepralėktum pro šalį
Papildyta:
[quote=arune,2010 10 29, 20:40]Na, katinukas yra okupavęs mano obuolių krepšelį, pailiustruoju nuotraukyte jums . kai mes darbuojamės, jis šalia savo krepšely snaudžia. Taigi padeda
[/quote]
Fainuolis
Aš irgi turėjau baltą katiną, bet kai pasistatėme namą jis liko buvusiame ūkiniame pastate.Nešiau pas save kelis kartus, bet išeidavo vėl atgal.sako katinas prisiriša prie vietos, o šuo prie šeimininko.
Papildyta:
[quote=SVETA K.,2010 10 29, 23:08]Del darzelio,tai nelabai dar mums sekasi.Eina nuo 9 iki 12.30,jau isvakaro pradeda tartis,kad "butinai,butinai" ateisiu ja pamaitinti pietu.Pasilieka darzelyje be asaru,tik eina visur tik uz rankos su aukletoja,viena ir kita,ir su aklyte.Eina su jais visur-sveikinti kitus darbuotojus su gimtadieniu,pas buhaltere,pavaduotoja,direktore

Bet nors tiek eina,speju i savo sporta
Siandien paklausiau,kada pasiliksi pietu miegui darzelyje? Atsake-kai tu pradesi dirbti.Sakau,tai jau greit,o ji:mamyte,gal tetukas viska apmokes,o tu visada galesi paimti savo dukryte iki pietu miego?
NBA ,oho 3 suniukai Paziuresiu musu albume
[/quote]
Gudrauja mergytė .O mano didysis anūkas tai nuo savaitės vidurio pradeda aiškinti , kad mažiuos pas "Mū", tai reiškia pas mus į kaimą.Norėjau pasidžiaugti šį savaitgalį , bet apsirgo.O kai lankė ligoninėje negalėjo patikėti , kaip močiutė neturi "niam.Turi sako ir be jokių kompromisų.Kadangi tada nieko valgomo negalėjau turėti, skolinausi saldainį iš kaimynių.
Ištryniau visas šypsenas ir vis nepraleidžia , kad šypsenų per daug.Krioksiu!