QUOTE(arune @ 2010 11 03, 09:10)
Labas rytas, saulytės
Kaip gerai, kad tave jau poryt operuos, ir kaip reikia viską žinot, kad per mmm negalima. To nežinojau, niekas niekada neklausė. Šiaip jau po operacijos gali paklaust, ką jie mano apie tą darinuką, vizualiai jie jau nuspėja panašiai, mano antros operacijos atveju pasakė. O gal geriau tikrojo atsakymo sulaukt. Manau, pirmadienį tave išleis, o atsakymo dar teks palūkėt keletą dienų.
Geriau neklausti pradinės versijos, nebent patys trykš noru pasakyti, kad viskas gerai.Vizualiai gali apsirinti.
Papildyta:
QUOTE(Žiba @ 2010 11 02, 21:42)
Sveikos,
Patricija, gražus papuošalas, aš kaip prie meno, tai man tokie labai patinka

Toks nuo dūšios atrodo
Aš tai kariauju su savo vaikūzais, dičkė į mokyklą neeina - atosotogose, vidurinis - irgi tuo pačiu atsotogauja nuo darželio, o mažius ropoja iš paskos ir cypauja
Dar šunia mano visa pilvota, tuoj tuoj sporgs

Pas mumi neliūdna, tik kartais norisi visiškos tylos, tada sėdu į mašiną ir dumiu kur akys mato, jei sesuo trumpam išleidžia

Labai mėgstu ir aš gyvūnus, ypač šunis. Tiesa katę irgi turim, tik ji labiau lauke būna, tik nakvoja name. Žiemai kai atsiaugina kailį, tai labai pūkuota, graži.
Toks gražus ir saulėtas ruduo šiemet, man taip gražu, tik va kažkaip persišaldžiau kaklą truputį, tai negalėjau sukioti kelias dienas
Tiesa norėjau paklausti, ar jums būna švitinimo kokie liekamieji reiškiniai... Man atrodo ta vieta, kurią švitina, ilgam laikui lieka silpna vieta. Man asmeniškai po akies švitinimo labai ilgai galvą skaudėjo toj pusėj kur švitino, o dabar va kai pašalu, tai ir vėl paskausta kartais...
Rasų lanka 
Viskas bus gerai, kaip man vienas daktaras pasakė po operacijos - kaip galvosi taip ir bus
Kokia didelė tavo šeimyna

Šaunuoliai
Ir dar augintinių pagausėjimo laukiate.Oho.
O kur meno kūriniai? Priimame apžiūrai visomis formomis.Pas mus tokių meninkių yra

, kad aš apžiūrėjusi jų darbelius albumėlyje norėjau nagus iš pavydo nusigraužti.Man , kad greitai gautusi , aš tokia tiap liap, savo mezginių iš blogosios pusės niekam nerodau