Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

QUOTE(River @ 2006 01 27, 16:27)
Sveikos mamytes!
Mano maziukui jau tuoj tuoj penki menesiukai. Kai buvo visai mazulis tai valant nosyte pradedavo guuoti, manau, kad jam visai patiko. Bet dabar nezinau kas pasidare. Visiskai neleidzia!!! Vos tik pamato, kad jau ketinu nosyte valyti is karto rodo didziuli nepasitenkinima, visaip kraipo galvyte i sonus i neleidzia niekaip. O jeigu vis tiek aktyviai bandau ten ilisti tai pradeda klykti baisiai. Tai gaila vaiko ir paskiau ilgai raminti tenka. SIaip stengiuosi kai vyras buna tada valyti, tai vienas laiko, o kitas bando valyt, bet irgi nepasakyciau kad lengva, arba kakzkaip bandom uzkalbitni ir t.t. NU zodziu kol kas nelabai kas veikia. Aisku kazkaip issivalom, bet baisaii vaiko gaila kad jis taip...r nezinau kodel, kas cia pasidare jam.
Patarkt, kaip jus tvarkotes?

visu pirma tai su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif o as manau,kad gal kazkada seniau uzgavot vaikui nosyte(netycia) valydami ir jis matyt delto dabar bijo blush2.gif musiskis irgi visais imanomais budais priesinasi,gal vaikams siaip nepatinka,kad mamos ten lenda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 05 28, 21:39)
visu pirma tai su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif o as manau,kad gal kazkada seniau uzgavot vaikui nosyte(netycia) valydami ir jis matyt delto dabar bijo blush2.gif musiskis irgi visais imanomais budais priesinasi,gal vaikams siaip nepatinka,kad mamos ten lenda... g.gif

Gal kutena ar siaip nemalonu.Juk ir mums nepatiktu,jei kas ateitu nosi isvalyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite pasakyti ar valote ausytes savo mazyliam? Esu girdejusi,kad ausu krapstukais jokiu budu negalima ju valyti ir geriau is vis prie ju nelysti, kad nesuzeistum.Kada sieros bus per daug pats kamstis iseis.Bet kad paciai negrazu geltonos ausytes,ir geda blush2.gif jei kas pamatys dar pagalvos,kad apsileidus esu,patarkite kas kaip valote?
Atsakyti
Valau tais spec. storesniais krapštukais ir tik matomą ausytės dalį (gilyn į ausį nekišu). Viskas švaru ir, manau, nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2007 06 13, 13:25)
Sveikos,
Gal galite pasakyti ar valote ausytes savo mazyliam? Esu girdejusi,kad ausu krapstukais jokiu budu negalima ju valyti ir geriau is vis prie ju nelysti, kad nesuzeistum.Kada sieros bus per daug pats kamstis iseis.Bet kad paciai negrazu geltonos ausytes,ir geda blush2.gif  jei kas pamatys dar pagalvos,kad apsileidus esu,patarkite kas kaip valote?

as tai valau su krapstukais, aisku ne su tokiais kaip patys valomes o su tokiais kur storesni galai yra, vaikiski smile.gif
Atsakyti
Valau su krapstuku tik ausytes raukslytes ir isvalau siera, kuri jau islindusi, i vidu nekisu.
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2007 06 13, 12:25)
Sveikos,
Gal galite pasakyti ar valote ausytes savo mazyliam? Esu girdejusi,kad ausu krapstukais jokiu budu negalima ju valyti ir geriau is vis prie ju nelysti, kad nesuzeistum.Kada sieros bus per daug pats kamstis iseis.Bet kad paciai negrazu geltonos ausytes,ir geda blush2.gif  jei kas pamatys dar pagalvos,kad apsileidus esu,patarkite kas kaip valote?

Sveiki, na valau su specialiais krapstukais vaikams. Ir viskas tvaroj
Atsakyti
valau su vaikiskais krapstukais ,gilyn nekisu,tik kur matyt ir raukslytes ir viskas labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kol buvo mažytė valiau su spec. krapštukais tais kur galas pastorintas, o dabar valau su tokiais mažyliukais krapštukais ie mažesni nei iprastiniai ir labai gerai prieiti išvalyti raukšlytes thumbup.gif
Atsakyti
valau tiek kiek matosi su krapstukais vaikiskais, nekisu giliai tik is isores kur matosi nesvarumai
Atsakyti
Mes valomes ausytes po kiekvienu maudyniu su spec vaikiskais krapstukais, i vidu giliai nelendu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nuo pat pradziu ausyciu walymui naudojam waikiskus ausu krapstukus.Gilyn nekisam.Tik isorej,kur matosi.
Atsakyti