Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

Jeigu valysi su spec.krapstuku - taip vadinamuoju burbuliuku:), net ir noredama per giliai neikisi jo i ausyte ir nepadarysi vaikuciui "meskos" paslaugos, kai nuo dazno krapstuku kaisiojimo i ausyte uzsikemsa siera.
Atsakyti
valau su vaikams skirtais krapstukais su storesniu galu. tokie tikrai per giliai neilis
Atsakyti
Valau su spec. krapštukais ir neprisigalvoju jokių niekų. Jie tam ir skirti, ojei visko bijosi, tai taip ir ligą sau gali įsivaryt. blink.gif Juk mama geriausiai žino, kas tinka jos vaikui.
Atsakyti
As valau su paprastais ausu krapstukais dukrytei labai patinka valyt ausytes priesingai nuo noses.
Atsakyti
Aš visai mažytei dukrytei valiau su storesniais vaikiškais ausų krapštukais, dabar tai su paprastais, bet aišku giliai nekišu.
Atsakyti
Su paprastais krapštukais.
Atsakyti
As ausytes valau su spiceliai kudikiams skirtais krapstukais smile.gif
Atsakyti
ir as valau su spec. vaikiskais krapstukais, gyliai nekisu smile.gif
Atsakyti
kol visai maza buvo tai valiau su palutes kampuciu, o dabar kai paaugo tai su ausu krapstukais skirtais kudikiams, valau tik kas matosi, giliai i vidu nelendu
Atsakyti
mum pati gydytoja pasiule ta valytuva-istraukeja nusipirkti.Tai mes su juo ir darbuojames,nes vaikelis po triju sav.naktim sunkiai kvepuoja-snopuoja tieiog.
Atsakyti
QUOTE(cnopka @ 2007 07 28, 21:13)
mum pati gydytoja pasiule ta valytuva-istraukeja nusipirkti.Tai mes su juo ir darbuojames,nes vaikelis po triju sav.naktim sunkiai kvepuoja-snopuoja tieiog.

snargliatraukis- thumbup.gif daiktas, juros vandenelio papurski, ir su juo viskas puikiausiai issitraukia, jei jau daug per nakti prisigamina, o siaip vatyte ryte ir vakare pavalau ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Kai dar ligoninej gulejom mama pirmiausia nupirko Rhynomer aspiratoriu, bet kad man oro pritruksta greit tai patogiau is vatytes tokius suktukus pasidarius ir i ramuneles pamirkius nosyte isvalyti. Tuo paciu ir maziau kutena nei sausa vatyte, ir snargliukai jei kur buna padziuve atmirksta ir greiciau nosyte buna svari thumbup.gif Labai mano dukriukui nepatinka kai isvis prie nosytes tenka mamytei prisiliesti, bet kartais ner kur detis kai reikia..
Zinoma geriausiai kai vaikiukai sveiki ir del tokiu dalyku nereikia galvos sukti biggrin.gif
Atsakyti