ot nzn dabar dar ju nenesiosiu, vaikstau su rudeniais, nes nera salta. galvoju kojiniu reikes kai bus -20
Man nereikejo. Pamenu, praeita ziema 25 laipsniu saltyje laukem kelto Smiltynej. Rimtai manem, kad galus atiduosim. Salo visi imanomi galai, tik mano kojos buvo siltuteles su plona kojinyte ir Emu.
Man nereikejo. Pamenu, praeita ziema 25 laipsniu saltyje laukem kelto Smiltynej. Rimtai manem, kad galus atiduosim. Salo visi imanomi galai, tik mano kojos buvo siltuteles su plona kojinyte ir Emu.
o tai ką siūlai? imt spaudžiančius ir laukt, kol prasitampys? aš jau geriau storesnę kojinę pasimausiu, nei su besiremenčiais pirštais vaikščiosiu.
be to, man žiemą kojom nebūna per karšta
o aš jau paskaičiusi Heaven Sent atsiliepimo, kad jai, nešiojančiai 37,5-38 youth4 kaip tik, pagalvojau, kad apsišoviau.
Ryt poryt turėčiau sulaukt savo EMU.
o tai ką siūlai? imt spaudžiančius ir laukt, kol prasitampys? aš jau geriau storesnę kojinę pasimausiu, nei su besiremenčiais pirštais vaikščiosiu.
Jei nezinot Emu batu specifikos, tai neleiskit putu. Emu turi remtis pirstai, nes neisvengiamai prasivaikscios. O jums cia maziausiai kazkas kazka siule.
pasiemiau katik Emu youth4, mano peda 23,5cm, nesioju 36dydzio batus. Sie EMU man kaip tik, be kojines gal biski platoki, su kojine pats tas. Gerai, kad mazesnio dydzio neemiau
Bet tai jūs nesuklydo rašydama 23,5 cm,kad pėda? Mano pėda 24 cm ir nešioju 38 dydį.O dukros 23 cm-nešioja 37 dydį,tai man kažkaip keista 23,5 cm pėda ir 36 dydis?
Žinau,kad tikrai emu batai prasinešioja greitai ir jei didoki,tai panešiojus visai bus nepatogu.O kojinės manau storesnės, tokiuose batuose nelabai reiks
Jei nezinot Emu batu specifikos, tai neleiskit putu. Emu turi remtis pirstai, nes neisvengiamai prasivaikscios. O jums cia maziausiai kazkas kazka siule.