Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(LiLady @ 2010 11 04, 22:41)
Bet tai jūs nesuklydo rašydama 23,5 cm,kad pėda?  g.gif Mano pėda 24 cm ir nešioju 38 dydį.O dukros 23 cm-nešioja 37 dydį,tai man kažkaip keista 23,5 cm pėda ir 36 dydis? g.gif
Žinau,kad tikrai emu batai prasinešioja greitai ir jei didoki,tai panešiojus visai bus nepatogu.O kojinės manau storesnės, tokiuose batuose nelabai reiks mirksiukas.gif

pas mane visi batai 36 dydzio, jei buna mazi 36 tai 37 buna per dideli,gal netiksliai kojos pada pasimatuoju ax.gif nes kazkada matavau bato viduj tai 23cm. Man mano koja neaiski isvis biggrin.gif
Atsakyti
oj kokios diskusijos biggrin.gif mano peda apie 24cm (batai dauguma 38, kai kurie 37 ar 37.5) ir youth 4 pats tas. va pabuvau biski namie, kad vilna pasispaustu ir ne taip veltusi, tai sakyciau net pralaisvejo. o kaip malonu su nuoga koja rolleyes.gif biggrin.gif faina, kad nereiks ziema storu kojiniu kaip seniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 04 lapkričio 2010 - 20:55
Prablaskysiu: sakykit ar sitie EMu irgi silti, kaip tie visi klasikinai ir koki dydi 38 kojai imt, kad butu taio kaip reika? Patarkit prasau 4u.gif Man jie tokie truputi kitokie....
http://www.6pm.com/e...kimba-mid-black

user posted image
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 16:29)
matavas su  nestora kojine, tai pasirode, kad net remias, tai kai susigules, su stora kojine manau bus pats tas

Nenoriu privaražyt, bet gali ir stora kojinė nelabai padėt doh.gif

QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 16:35)
ot nzn  biggrin.gif  dabar dar ju nenesiosiu, vaikstau su rudeniais, nes nera salta.
galvoju kojiniu reikes kai bus -20  rolleyes.gif

Gerai linamoq sakė, nereiks tau prie -20 šiltų kojinių, tikrai nereikės. Aš šalčmirė, ir pastoviai galūnėm ledinėm, ir tai, net basa koja prie -20 įšokdavau, jei trumpam kur palėkt mirksiukas.gif

QUOTE(Jicky @ 2010 11 04, 17:31)
o tai ką siūlai? imt spaudžiančius ir laukt, kol prasitampys? aš jau geriau storesnę kojinę pasimausiu, nei su besiremenčiais pirštais vaikščiosiu.
be to, man žiemą kojom nebūna per karšta biggrin.gif

Pašnekėkim gal šia tema, kai jūs EMUkus panešiosit, o ne tik pamatuosit mirksiukas.gif Prasitampo jie tikrai greitai, ir tada jau reik išmokt vaikščiot su klepsinčiais doh.gif JAu ne kartą sakiau ir apie savuosius, ir apei vaiko EMU...lygiai tas pats.
PAsikartosiu eilinį sykį. MAno koja tokia tarpinė tarp 38-39 ir siaura. Aš pirkau US8, draugė ėmė US7. Tik gavus pamatavau, man savųjų batų dydis buvo kai tik, o US7, taip rėmėsi pirštas, kad net išorėj matyt buvo doh.gif
MAno EMUkai jau vieną sezoną nešioti, jų dydis viduj rašomas US8, mano koja tikrai nei paaugo, nei sumažėjo (nebe tas amžius lotuliukas.gif ), į batų vidų įdėti papildomi vilnoniai, tikrai stori, vidpadžiai, ir tai man tie batai klepsi doh.gif Pabandymui daviau žmogui nešiojančiam 41 dydį (į didesniąją pusę) pamatuot net vidpadžio neišėmus, ir laba diena, jam geri buvo doh.gif Man pačiai akys ant kaktos išlipo...kad mano EMUkai nuo rašomo 39 dydžio išaugo iki 41.
DAr kai koja plati, tas dydis gal "į šonus" kompensuojas, ne taip klepsi per dideli batai, bet kai koja slidė, tai mauni ir paskęsta doh.gif Bet reziumė, vis teik į jokius kitus savo EMUkų nekeisčiau...Neberandu tokių pat su trumpai kirptu kailiuku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 11 05, 11:43)
akys ant kaktos išlipo...kad mano EMUkai nuo rašomo 39 dydžio išaugo iki 41.
DAr kai koja plati, tas dydis gal "į šonus" kompensuojas, ne taip klepsi per dideli batai, bet kai koja slidė, tai mauni ir paskęsta  doh.gif Bet reziumė, vis teik į jokius kitus savo EMUkų nekeisčiau...Neberandu tokių pat su trumpai kirptu kailiuku  hihihi.gif

O vaikams tai ner blogai, neisauga is batu tikriausiai pora metu lotuliukas.gif

GAl kas pakomentuos tuos mano emukus, "kitokius"
Atsakyti
Atsiprasau uz panasu klausima kaip ir dauguma biggrin.gif bet koki dydi emu imti jei nesioju 38d normaliu batu? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 11 05, 16:02)
Atsiprasau uz panasu klausima kaip ir dauguma biggrin.gif bet koki dydi emu imti jei nesioju 38d normaliu batu? 4u.gif  4u.gif

US7.
Atsakyti
Labas vakaras,

Tarkite savo zodi, tos kurios nusimano ir skiria originalus nuo fake, cia originalai? ax.gif Pirkciau, bet tik tikruosius UGG bigsmile.gif
help.gif Skelbima radau SM, kaip tik mano dydis, bet baisu "prasauti" doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
o ugg irgi taip susiguli kailis kaip emu? as vis del ddzio blaskausi. jau beveik buvau apsisprendus kad imsiu 7 o dabar vel pasimeciau doh.gif
Atsakyti

Sveikutes,
Gal kuri buvote susidurus su BEARPAW ugsais.
Kokia Jusu nuomone?
Juos pardavineja parduotuves ESTE IR DANIJA.

Soriukas jei jau buvo kalbeta apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2010 11 05, 19:56)
o ugg irgi taip susiguli kailis kaip emu? as vis del ddzio blaskausi. jau beveik buvau apsisprendus kad imsiu 7 o dabar vel pasimeciau  doh.gif

Ugg su kailiu, EMU daugeliu su atveju su vilna. Ugg kazkiek susiguli, bet maziau.
Atsakyti
Teko gyvai matyti Emu su avikailiu. Tai galiu pasakyti, kad nesulyginamai geresni uz Emu su vilna.
Atsakyti