QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 16:29)
matavas su nestora kojine, tai pasirode, kad net remias, tai kai susigules, su stora kojine manau bus pats tas
Nenoriu privaražyt, bet gali ir stora kojinė nelabai padėt
QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 16:35)
ot nzn

dabar dar ju nenesiosiu, vaikstau su rudeniais, nes nera salta.
galvoju kojiniu reikes kai bus -20
Gerai linamoq sakė, nereiks tau prie -20 šiltų kojinių, tikrai nereikės. Aš šalčmirė, ir pastoviai galūnėm ledinėm, ir tai, net basa koja prie -20 įšokdavau, jei trumpam kur palėkt
QUOTE(Jicky @ 2010 11 04, 17:31)
o tai ką siūlai? imt spaudžiančius ir laukt, kol prasitampys? aš jau geriau storesnę kojinę pasimausiu, nei su besiremenčiais pirštais vaikščiosiu.
be to, man žiemą kojom nebūna per karšta
Pašnekėkim gal šia tema, kai jūs EMUkus panešiosit, o ne tik pamatuosit

Prasitampo jie tikrai greitai, ir tada jau reik išmokt vaikščiot su klepsinčiais

JAu ne kartą sakiau ir apie savuosius, ir apei vaiko EMU...lygiai tas pats.
PAsikartosiu eilinį sykį. MAno koja tokia tarpinė tarp 38-39 ir siaura. Aš pirkau US8, draugė ėmė US7. Tik gavus pamatavau, man savųjų batų dydis buvo kai tik, o US7, taip rėmėsi pirštas, kad net išorėj matyt buvo
MAno EMUkai jau vieną sezoną nešioti, jų dydis viduj rašomas US8, mano koja tikrai nei paaugo, nei sumažėjo (nebe tas amžius

), į batų vidų įdėti papildomi vilnoniai, tikrai stori, vidpadžiai, ir tai man tie batai klepsi

Pabandymui daviau žmogui nešiojančiam 41 dydį (į didesniąją pusę) pamatuot net vidpadžio neišėmus, ir laba diena, jam geri buvo

Man pačiai akys ant kaktos išlipo...kad mano EMUkai nuo rašomo 39 dydžio išaugo iki 41.
DAr kai koja plati, tas dydis gal "į šonus" kompensuojas, ne taip klepsi per dideli batai, bet kai koja slidė, tai mauni ir paskęsta

Bet reziumė, vis teik į jokius kitus savo EMUkų nekeisčiau...Neberandu tokių pat su trumpai kirptu kailiuku