Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(Vijone @ 2010 11 07, 11:44)
dar tik dabar pradejau dometis UGG batais, tai iskyla milijonai klausimu blush2.gif Kaip supratau jei vienu dydziu dydinti...Jei nesioju 37 dydi, tai reiktu US imti 6, ar taip?
Ir dar paasikinkit kuo GREENFIELD skiriasi KENLY, man tik truputi skiriasi dizainas, ar dar yra kazkokiu esminiu skirtumu?

dėl dydžio teisingai galvojat, reiktų jums US6.. pagrindinis skirtumas tarp Greenfield ir Kenly, manau yra tas, jog Greenfield yra ilgesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 07 lapkričio 2010 - 13:28
Mergaites su 38 dydzio koja.. imt 7 didi situ EMU ?
http://www.6pm.com/e...matilda-black~1
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 07, 13:29)

turiu tokius,nesioju 38-38,5 siaip,emiau us7,ir va pora savaiciu panesiojau ir reiktu mazesniu,bet nezinau,kaip su us 6 butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 11 07, 20:39)
turiu tokius,nesioju 38-38,5 siaip,emiau us7,ir va pora savaiciu panesiojau ir reiktu mazesniu,bet nezinau,kaip su us 6 butu g.gif

Mano 38 emiau 8 tai 7 manau butu buves pats tas dydis, dabar kitus pasiemiau 7,ziuresiu kaip bus
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 07, 14:29)

As mamai 6 dydi emiau, jos koja 37-37,5, zieminiai kartais 38 buna, koja plati. Tai batai pats tas, nespaudzia.
Atsakyti
QUOTE(ragvel @ 2010 11 03, 14:20)
migliux

per /www.shoe-store.net

P.S. ten perkant dar gavau 20 dolcu nuolaidu kupona

Ar šiame tinklaplapyje ugg orginalai? ar reikia tiesiog iš ugg tinklalapio užsakinėt, kad dėl orginalų būti tikrai.
Vienžo merginos, iš kur labiau apsimoka užsakinėt ugg orginalus ? ir dar........gal kuri turit laimę nešioti 42 dydį, kokį ugg dydį užsakinėjot? rolleyes.gif
Atsakyti
merginos,o koks padas originaliu uggu kietas,ar guminis? ax.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2010 11 08, 10:30)
Ar šiame tinklaplapyje ugg orginalai? ar reikia tiesiog iš ugg tinklalapio užsakinėt, kad dėl orginalų būti tikrai.
Vienžo merginos,  iš kur labiau apsimoka užsakinėt ugg orginalus ? ir dar........gal kuri turit laimę nešioti 42  dydį, kokį ugg dydį užsakinėjot?  rolleyes.gif

zuikelisc,
taip, ten originalai. svetaine sertifikuota ugg australia puslapyje.
siaip kainos daug maz visur vienodos (originalu) apie 200 zaliu. nebent klasikiniu kai kur bus akcija. Bet problema bus su persiuntimu, daug kur jis brangus.
sioje svetaineje siuntimas 28 dolcu, bet is jav i lietuva keliavo kazkur 4-5 dienos. plius kaip sakiau, yra nuolaidu kuponas (10 proc. nuo kainos). tad siuntimas fakt.nieko nekainavo.
aisku nemazai teko primoketi lietuvoje.
kai kurie perka per tarpininkus, na gal nuo bendros sumos ir sutaupytum 5-7 proc. bet reiketu laukti, derinti viska ir pan. cia kaip kam.

Papildyta:
QUOTE(Mešqtė @ 2010 11 08, 10:33)
merginos,o koks padas originaliu uggu kietas,ar guminis?  ax.gif dekui

ziurint koks modelis smile.gif.
mane tai suzavejo tai, kad uggai lengvuciai, o juk tai zieminiai batai.
o kietas.. nu nzn.. nesilanksto kaip guminiai botai smile.gif. bet as gavau ne klasikinius, tad nzn kaip kitur.
Atsakyti
QUOTE(ragvel @ 2010 11 08, 09:48)
zuikelisc,
taip, ten originalai. svetaine sertifikuota ugg australia puslapyje.
siaip kainos daug maz visur vienodos (originalu) apie 200 zaliu. nebent klasikiniu kai kur bus akcija. Bet problema bus su persiuntimu, daug kur jis brangus.
sioje svetaineje siuntimas 28 dolcu, bet is jav i lietuva keliavo kazkur 4-5 dienos. plius kaip sakiau, yra nuolaidu kuponas (10 proc. nuo kainos). tad siuntimas fakt.nieko nekainavo.
aisku nemazai teko primoketi lietuvoje.
kai kurie perka per tarpininkus, na gal nuo bendros sumos ir sutaupytum 5-7 proc. bet reiketu laukti, derinti viska ir pan. cia kaip kam.

Papildyta:

ziurint koks modelis smile.gif.
mane tai suzavejo tai, kad uggai lengvuciai, o juk tai zieminiai batai.
o kietas.. nu nzn.. nesilanksto kaip guminiai botai smile.gif. bet as gavau ne klasikinius, tad nzn kaip kitur.

viskas aišku ačiū, manau užsakinėsiu per tarpininkus. Dėl dydžio dar laukiu pasisakymų. Ir dar o kiek reikėjo primokėti Lietuvoje. Tarkim batų kaina yra 280 dolcų, tai kiek apytiksliai jie man kainuotų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 08 lapkričio 2010 - 09:59
QUOTE(zuikelisv @ 2010 11 08, 08:57)
viskas aišku ačiū, manau užsakinėsiu per tarpininkus. Dėl dydžio dar laukiu pasisakymų. Ir dar o kiek reikėjo primokėti Lietuvoje. Tarkim batų kaina yra 280 dolcų, tai kiek apytiksliai jie man kainuotų? g.gif

jei per tarpininkus, tai nereikės nieko mokėt Lietuvoje mirksiukas.gif nebus muito...
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2010 10 28, 10:48)
Merginos, mano dukra šiuo metu nešioja 34 dydį. Jei pirkčiau EMU, ar 2 youth ar 3 youth reiktų?

Tik dabar gavau EMU'kus. 2YOUTH dydžio vidpaduko ilgis 21,5-22cm smile.gif
Dar gavau ir 4YOUTH, tai man su 38 koja gerokai remiasi pirštas, išsišoka. Vidpadis jų 24cm, sakyčiau tinka kojai iki 37 dydžio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 08 lapkričio 2010 - 10:53
QUOTE(ausryte.b @ 2010 11 08, 11:13)
jei per tarpininkus, tai nereikės nieko mokėt Lietuvoje mirksiukas.gif nebus muito...

na muitas nera tiek jau daug. man skaiciavo 5 proc.
problema yra su pvm 21.

na jei 280 dolcu (perkant kaip as), lietuvoje primoketum 205 litus
Atsakyti