Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Sveiki, noriu papasakoti kaip man pasipiršo smile.gif
Mes jau kartu gyvenome, ir tą dieną kai turėjo būti mūsų draugystes 2m. sukaktis, jis mane pasiemė iš darbo, padovanojo gelių, nuvežė namo, paruošė vakarienė, žvakių šviesoje gėrėm šompana ir...maniau vakaras tuom ir baigsis:), bet žiūriu maniškis kažkoks keistas, vis muistosi, kažkoks pasimetęs.....buvo prieblanda, tik žiūriu paeme mano ranką ir uždėjo žieduką!! ir paprašė būti jo žmona!Žiedukas buvo gražus ,sidabrinis, bet pažadėjo, kad vestuviniai žiedai bus auksinis! smile.gif
Man tai labai romantška ir nepamirštama diena, buvo smagu žiūrėti, kaip jis jaudinosi...(as irgi labai jaudinausi!)
Kad tuoksimės jau buvo nutarta, bet laukem kol atšils orai, o belaukiant aš pastojau! nestuke.gif smile.gif kokia laime! tai dabar bus dviguba laime:) thumbup.gif
Atsakyti
dabar inirtingai ruosiuosi vestuvems (jos bus rugpjucio 13) ir papasakosiu, koks kelias buvo iki ju 4u.gif
mes draugavome 6 metus, ir per ta laika jau buvo klabeta pakalbeta, kad kada nors TA diena butinai ivyks. vis laukem kol baigsis mano studijos g.gif
tai va, mes turejom tokia trdicija per kiekvienas savo draugystes metines vaziuoti i juodkrante. tas pavasaris nebuvo isimtis
diena pries tai mano mieliausias mane uzpyle tokio turinio zinute "jau greitai". kadngi jis labai smagus zmogutis, tai pamaniau, kad eilini karta pokstauja tongue.gif
ta diena, kai vaziavom i juodkrante, dar karta pakartojo zinutes turini, bet as jau nustojau sukti galva.

o vat kita diena... mes atlikom gana didvyriska darba - uzlipom i negyvasias kopas. aplink ne dvasios, ir tada... mano mieliausias plumpt ant keliu ir sako - "va, mes esam taip arti dangaus, pazadek man, ir tavo zodzius dievulis isgirs". wub.gif
ziedelis buvo kiek per didelis, bet uztai labai grazus... dar metukus palaukem, kol tos studijos vis tik baigsis, ir dabar jau neužilgo turesiu dar viena ziedeli. "JAU GREITAI"
mirksiukas.gif
Atsakyti
O maniskis viena Kaledu ryta wub.gif pakviete prie juros vaziuot, as nieko neitardama, aisku, sutikau, pazadejau tevams, kad grisim sventinei vakarienei ir isvaziavom. Visa diena vaikstinejom po miesteli, o kai nuejom prie juros, kazko kalba nebesiriso, ko tik klausineju tik linksi galva ir tiek, keistas pasidare g.gif O kai buvom ant tilto beveik pacioje juroje (buvo saltoka, bet grazu) issitrauke ziedeli ir paklause, ar tekesiu uz jo. Man tai buvo didziule staigmena wub.gif pamirsau, kad salta ir siaip laikas kazaip sustojo, zinoma, atsakiau TAIP, o viesbutis ant juros kranto, pasirodo jau menesi lauke musu ir visi pazadai grizti sventinei vakarienei nuejo suniui ant uodegos. biggrin.gif
Bet jau kaip kruopsciai buvo viskas suplanuota, o as ne neitariau g.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o man mano katinelis pasipirso naujuju isvakarese,po 5 mensiuku draugystes biggrin.gif nusiveze mane i ta pacia vieta, kur vaziavom per pirma pasimatyma, atsiklaupe ir paprase tapti jo zmona.aplinkui buvo tamsu ir mus gaube tirstas rukas ax.gif buvo be galo romantiska ir man visai netiketa!
jau pirma karta susitike supratom kad esam skirti vienas kitam.iki vestuviu beliko maziau nei du menesiukai thumbup.gif
Atsakyti
mūsų pasipiršimas buųvo mūsų abiejų suplanuotas, klabėjom apie vestuves jau seniai ir planavom seniai. tasd šiurpuliukas apie kurį kalbat nebuvo visai netikėtas, ior truputi kitoks. paprasčiausiai vaikštinėjom akropoly ir pasiūlė pasimatuot žieduką..smile.gif vos neapsiverkaiu, mat labai jau tokie dalykai graudina. smile.gif po to gal savaitę vaikščiojom ir rinkomės žieduką. smile.gif tada gal kokią savaitę jo nemačiau, o tuo laiku rinkom žieduką mano mažiuliui. kai abu turėjom po žieduką, išgraviravom..per mūsų 2,5metukų šventę na mes kas mėn švenčiam, nes suispažinom 30 tai vat.. nuėjom į piceriją, nes abu dievinam picas, ir įmetėm viens kito žiedukus į didelį alaus bokalą, o po to lenktyniavos, kuris greičiau išgersim. o išgėrę vienas kitam užmovėm ir tyliai tyliai paklausė ar būsi mano žmoyte.smile.gif na ir žinoma sutikau. o tada buvo kalusimukas iš manęs ir vat, už sav švesim mūsų šventę.. gal keistas pasipiršimas, bet man jis ) pats nuostabiausias..
Atsakyti
Na mano istorija nera labai romantiska, bet ir as turejau sia dienele...
Rugseji sventeme 2 metuku draugyste... wub.gif Man ta diena buvo liudnoka (dabar nelabai pamenu del ko) , mane draugas pasieme po paskaitu ir isvaziavom pasivaiksciot.. Ziuriu kad jis mane nusiveze i juvelyrine parduotuve ir pasake: "Noriu kad issirinktum tai, kas tave amzinai priris prie manes wub.gif "
Tai kartu issirinkom zieduka, paskui namie ji graziai uzmove ir pasake: "Dabar tu mano friends.gif " ...
Vakare buvo sampano, skaniu vynuogiu ir smileysex.gif (garsiai nesakysiu).
Dabar laukiam kada as pabaigsiu moklus, o tad abus DIDELe svente wub.gif
Atsakyti
Skaitau aš Jūsų visų istorijas ir galvoju, kad laikas man parašyti pirmąją žinutę, nors šia tema jau senokai niekas nerašė... Nes man jau irgi pasipiršo clap.gif lygiai prieš šešiolika dienų...
Mano draugas gan romantiškas, jau sausio mėnesį pasiūlė draugystės metų proga važiuoti į Veneciją. Kelionės aišku labai laukėm, nuo kovo mėnesio pradėjom gyventi kartu. Jau atvažiavus, kaip yra sakoma, į romantiškiausią Europoje miestą nieko ypatinga nenujaučiau, niekada nebuvome kalbėję apie vedybas. Kai išaušo mūsų vestuvių metinės mano brangusis užsisipyrė būtinai paplaukiot su gondola. Aš tai nelabai norėjau, pinigų buvo gaila, bet pagalvojus, kad gal daugiau čia neatvažiuosim, pritariau jam, kad reikia. Jau plaukiam Grand kanale (tipo didžiausia Venecijoj gatve) pro šalį pilna tų gondolų plaukia, vandens autobusai, kateriai ir kt. vandens transportas, triukšmas. Paskuj pasukom į ramesnę "gatvelę". Jau buvau pastebėjus, kad maniškis biški jaudinas, kuisiasi po kišenes ir sako: "ar tu žinai, kad aš noriu su tavim būti visą savo gyvenimą" aš tik linkt, o po to žiūriu, kad rankoj turi dėžutę, o dėžutėj žiedas nerealaus grožio. Aišku paprašė už jo tekėti. Aš iš to susijaudinimo galėjau pasakyti tik mm. Kas įdomiausia, žiedas idealiai tiko. thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif Visą dieną vaikščiojau su ašarom akyse.
Atsakyti
niu papasakosiu ir as.tai ivyko praeitu metu kovo 4.sedejau matematikos paskaitoje,ir mano brangiausiasis pradejo rasinet zinutes,kad mane labai myli ir pan.man tai nepasirode keista,nes tai isgirstu l.daznai,taciau,kazkas keisto sirdelej suvirpejo...pradejau visa drebet...iseinu po paskaitos i koridoriu-o jis stovi su rozele....ir su asarom akyse...kazkaip tada pradejau nujaust.jis paslepe toj rozytej ziedeli,bet,matyt,galvojo kad nepastebesiu wub.gif ...pasiule nuvaziuot i nemuno sala...nuvaziavom...ejom,ejom, staiga jis priklaupia ir riedant asaromj sako-"mylejau saule, mylejau lietu, mylejau pievas ir geles,bet nieko kito sitam pasauli dar nemylejau tajp, kaip taves...pamilau tave ne dienai ir ne dviem,pamilau tave visam gyvenimui, todel noreciau paklausti-AR TEKESI UZ MANES?"nors buvau pastebejus ziedeli ir to tikejaus,apsiverkiau kartu su juo...kazkaip nesitikejau,kad jis viska padarys tajp nuostabiai... 4u.gif wub.gif ech...
Atsakyti
Leita,
Kaip juokinga, kas galvoje tą ir rašau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
tai buvo ne vestuvių metinės, o draugystės metinės. Parašiau vestuvių turbūt todėl, kad man dabar vien tik vestuvės galvoje. Dabar mums su būsimuoju tai aktualiausia tema. Vestuves galvojame švesti kitais metais, birželį. Lyg ir per anksti planuoti, ar ne? Bet galvojam artimiausiu metu nuspręsti dėl konkrečios dienos ir šventės vietos. biggrin.gif Bet tu teisi, esu nerealiai įsimylėjus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Larky @ 2005 05 26, 02:44)
Leita,
Vestuves galvojame švesti kitais metais, birželį. Lyg ir per anksti planuoti, ar ne? Bet galvojam artimiausiu metu nuspręsti dėl konkrečios dienos ir šventės vietos. biggrin.gif Bet tu teisi, esu nerealiai įsimylėjus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėl konkrečios dienos tai tikrai galite ilgai netempdami nuspręsti, tada ir laiką gersnį pasirinkti galėsite (čia jau kai nešite pareiškimus į CMB, jeigu ten irgi tuoksitės), o svarbiausia, galėsit pradėti dairytis vietos, kur norite švęsti. Nes jeigu kokioj nors sodyboj, tai ją gerokai iš anksto geriau užsakyti. Bent jau kiek mes ieškojome, tai nemažai prieinamą mums kainą sodybų dar spalio-lapkričio mėnesiais buvo užsakytos, nors mums tik rugpjūčio viduriui reikia... O Jūs kaip tik turėsite daug laisvo laiko, kad ramiai pasiruošti. Tokios pat neblėstančios meilės ir laimės Jums!!! 4u.gif
Atsakyti
O mano aukselis man pasipiršo mano gimtadienio išvakarėse... visą dieną visur vežiojo, vedžiojo, o kai nuvažiavom į mūsų pažinties vietą (prie jūros), išsitraukė žiedelį ir tiesiog pklausė: ar noriu būti jo žmona. aš iš to susijaudinimo net padoriai TAIP ištarti nesugebėjau tik labai smarkiai apsikabinau ir apsižliumbiau cry.gif Ah kaip smagu prisiminti wub.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(AsIrTu @ 2005 05 26, 11:27)
Dėl konkrečios dienos tai tikrai galite ilgai netempdami nuspręsti, tada ir laiką gersnį pasirinkti galėsite (čia jau kai nešite pareiškimus į CMB, jeigu ten irgi tuoksitės), o svarbiausia, galėsit pradėti dairytis vietos, kur norite švęsti. Nes jeigu kokioj nors sodyboj, tai ją gerokai iš anksto geriau užsakyti. Bent jau kiek mes ieškojome, tai nemažai prieinamą mums kainą sodybų dar spalio-lapkričio mėnesiais buvo užsakytos, nors mums tik rugpjūčio viduriui reikia... O Jūs kaip tik turėsite daug laisvo laiko, kad ramiai pasiruošti. Tokios pat neblėstančios meilės ir laimės Jums!!!  4u.gif

Labai ačiū AsIrTu, to paties linkiu ir Jums, smile.gif smile.gif smile.gif Sveikinu su artėjančiomis vestuvėmis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip, mes žinom, kad paskuj galim likt "ant ledo" g.gif g.gif pasistengsim tai padaryti jau šį birželį, t.y. ir datą pasirinkt, ir sodybą susirast. Tik, kad sako kitos sodybos tiek anksti nerezervuoja... sad.gif
Atsakyti