Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Manasis pasipirso eiline diena parejes is po darbo.Parejusi sutikau ji su gelemis stovinti.Kai paklausiau kokia proga,jis paklause ar tekesiu uz jo ir istiese suzadetuviu zieda.Be zodziu suprates uzmove wub.gif Ta diena atsimenu netilo telefonas,nes skambinau i Lietuva visai savo giminei pasigirti biggrin.gif Po pasigyrimo nuvykome atsvesti i laivo restorana(plaukiamas laivas,o viduj restoranas). mirksiukas.gif
Siaip jau buvom pusantru metu pragyvene kartu 4u.gif O nuo suzadetuviu dienos,pradejom mastyti vestuviu data,kuri ivyko po 4 menesiuku.
Kolkas graziai ir laimingai gyvename.Duok Dieve,kad taip viskas ir toliau gerai klostytusi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavinga: 28 rugsėjo 2005 - 14:35
Skaitydama jūsų istorijas, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo džaiugsmeliu smile.gif
Šia vasara buvau su mama išvykusi į kelionę, kuri užtruko beveik pusantro mėnesio. Čia ir buvo lemtingas lūžis tongue.gif Šį pavasarį sukako 5 metukai kaip mes esame kartu. Tai jau kažko panašaus tikėjausi per mūsų metines blush2.gif , bet nesulaukiau...
Ir štai antra diena kai aš jau grįžusi į Lietuvą, mano brangiausias pasiūlo nuvažiuoti prie jūros. Kadangi buvo labai gražus vakaras, tai sugalvojom (tiksliau jis sugalvojęs buvo jau anksčiau...) palydėti saulę. Kai jau atvažiavo pas mane ir aš įsėdau į mašiną, pasiūlė pasiimti pasą. Kadangi mes gyvename netoli Latvijos pasienio, tai sugalvojo saulę palydėti svetimoje šalelėje biggrin.gif Nuvažiavom, saulė kaip tik pradėjo leistis, o žmonių aplinkui nesimato nei vieno!!! Na ir pradėjau aš tauškėti apie savo visus nutikimus ir ispūdžius, o gi žiūriu, kad maniškis kažko muistosi, bet nieko neįtariau... Aš toliau plepu (o per tą savo plepumą vos visko ir nesugadinau, gerai kad laiku sustojau...), o jsi taip dailiai kalba pasuko ta linkme kaip manes pasiilgo, kaip myli ir kaip suprato, kad gyventi be manes jis tikrai nenori... ir čia žiūriu kad klaupiasi ir traukia mažyte mėlyna dėutę... Vat tada aš ir supratau koks buvo šios kelionės tikslas!!! Jis kalbėjo pačius gražiausius žodžius pasaulyje, o aš stovėjau ir klausiausi. Kai užmovė žiedelį, aš pradėjau verkti iš džaiugsmo ir sutikau. Paskui mes apsikabinom ir ilgai stovėjom ant kopos, o aplinkui ošė pušys, jūra ir nebuvo nė gyvos dvasios išskyrus mus. Jaučiau kaip jis dreba, bet ne iš baimės, o iš džaigsmo, kad aš būsiu jo visą gyvenimą. Tada jaučiausi pati laimingiusia, saugiausia ir nenorėjau kad tas jausmas pasibaigtų.
O dabar mes jau planuojame savo vestuves. Ir jei viskas bus gerai, šoksime jas kita vasarą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, kadangi ispudziai dar patys svieziausi, tai bandysiu su jumis pasidalinti geromis emocijomis.
Tiesa pasakius, pas mus kaip pas arabus viskas suplanuota buvo atvirksciai ax.gif pasipirsta dar nebuvo, o jau organizavom tevu susitikima, nes geresnes progos kaip Collinso koncertas mastem, jog gali ir nebebuti (mano tetis melomanas ir siaip visi prie muzikos rolleyes.gif ). Taigi likus savaitei iki susitikimo as jau pradejau nervintis, vis galvojau, kad kol neturim ka svarbaus jiems pasakyti, tai gal nebutina ju pazindinti, bet bilietai buvo nupirkti ir jau niekur nedingsi. Apie tai, kas ivyko diena pries koncerta, as net nesvajojau. O ir vaikinas mano ne is tu romantiku, kurie eiles kasnakt deklamuoja, taigi nieko ispudingo ir nesitikejau blush2.gif
O buvo taip: pradesiu nuo to, jog dirbu as tokioje tarnyboje, kad kartais tenka padeti kolegoms ir dalyvauti operacijose, kur vyksta kratos, apziuros ir pan., o juk moteri turi apziureti tik tos pacios lyties atstove mirksiukas.gif Taigi as 5dieni po darbo priplanavusi kruva reikalu: 4val. atvaziuoja durininkas, uzbaigti istatyti duris, reikia nupirkti ta ta ta ir dar ta, sutvarkyti buta, juk sekancia diena tevai atvaziuoja, o juk buto paziureti atvaziuoja. Zodziu, tik mintyse planuoju kaip su draugu leksim ten ir ten...ir skambutis i darbini telefona, girdziu virsininko balsa, sako: "Uzeik trumpam". Ieinu i kabineta, ten sedi keli bendradarbiai, virsininkas sako: "Tau siandien teks vaziuoti i operacija, prase is musu skyriaus poros kolegu, kad padetu". Nu galvoju sakes, kodel siandien, nu kodel? kodel mane? kas per operacija? Sako, nieko nezinom, vietoje papasakos ka reix daryti, 15.30 isvaziuojat. Parasau vaikinui, jis man paskambina visas ituzes, kodel neatsisakiau, kaip dabar suspes viska ir pats darbais apsikroves, nevalges laksto. Zodziu, sedziu, parinuosi, salimais sedintys kolegos ramina, kad truks gal kokia valandele ir viskas. Nu ka, apsiraminu ir susitaikau, kad duru istatyti nespes, butas bus netvarkytas ir viska tex suspeti padaryti 6dieni. Isvaziuojam su kolega. Tiesa, operacija vyxta Trakuose. Vaziuojam, plepam, juokiames, dar atsimenu pasakiau, kad tas juokas cia blogai baigsis biggrin.gif Jam ten skambina kolega is veiksmo vietos, sako vaziuokit ten ir ten. As klausiu kuris cia skambina, jis sako: aj, nezinau, nauju ten prieme kazkokiu, net vardu neatsimenu. As jam pritariu, kad prieme tiek nauju, jog nebezinau su kuo sveikintis, o su kuo ne. Zodziu, pasukam link Uzutrakio dvaro. Sakau, ten va zirgynas yra tam dvare, bet jau issikele biski kitur( as megstu jodineti, tai daznai bunu ten). Rodau kolegai kelia kur vaziuoti, kad nenuklystumem, sakau: tikiuosi cia ne zirgyna supakavo tongue.gif Ir ziuriu ant kalnelio trys zirgai su raiteliais ir masina stovi, o kai nelabai matau is toli be akiniu, sakau kolegai: *****, mano zirgyna supakavo! privaziuojam, islipam, o ten mano Brangiausiasis ant vieno is zirgu sedi. As issiziojusi, ka tu cia darai, mazdaug. Jis sypsosi, sako: sesk ant zirgo. Gerai kad nors ne su sijonu buvau ta diena mirksiukas.gif Kolega dingo net nepastebetas, liko man issiziojusiai sesti ant zirgo. Na ka, jojam. Jojom link Uzutrakio dvaro, as jau pradejau atsigauti, atgaminti visus kolegu zodzius, tai juokiausi visa kelia, negalejau patiketi, kad cia viskas taip vyxta. Pasukus link paciu rumu, pamaciau visur aptverta "stop" juosta, maniskis sako: cia jau Brazius ranka prikiso turbut. As sakau: jo turbut rumus pradejo tvarkyti, mat maciau, kad ten sveciavosi neseniai ir jam netiko ten esanti situacija. Bet iskart pasitaisiau: ne nesamone ant ziemos, kad pradetu darbus. Jojam toliau. Ziuriu fakelai palei kelia stovi uzdegti, is uz kampo, kur atsiveria visas ezero vaizdas i Traku pili, matosi stalas, balta staltiese, raudonos zvakutes, baltos rozes, butelis sampano, dvi taures, groja Enya(musu muzika). Mane palydi prie stalo, atsisedu, gaunu sampano taure, vis dar neina atsitoketi, vaizdas fantastiskas, per ezera Traku pilis matosi(kas ten buve galit isivaizduoti vaizda nuo T. rumu), o Maniskis jau klaupiasi ant keliu...ir istraukia tokia skulpturele maza is molio: ant supyniu sedi angeliukas ir velniukas apsikabine, o prie jo prikabinti zodziai: "kartais angeliukas, o kartais velniukas- tokia ta kasdienybe; sutark su jais abiem ir laime neaplenks taves". O tada jau seke rimtoji dalis, su graziais zodziais is Maniskio, mano keliomis asarelemis, mano kalba(nes negaliu pasakyti tik TAIP, turiu ir as pasisakyti blush2.gif ) ir ziedelio uzmovimu ant pirsto. Po tokios dalies beliko skaniai pasibuciuoti, gurkstelti sampano ir ziureti abiems i toli, i Traku pili, i ezera.
Tiesa, po to teko vel grizti su zirgais atgal i ten is kur atjojom. Man tai kaifas, tik Maniskiui truputi skaudejo tongue.gif
Zodziu, esu dar dabar lengvam soke.
Tiesa, sitas musu zingsnis buvo uzfiksuotas tiek kamera, tiek fotiku, kadangi viska suruosti padejo Maniskio du biciuliai tai jie "slapstesi" iki galo uz rumu kolonu ir viska fiksavo. Gal tokio realybes sou ir nenorejau, bet suprantu, jog Maniskiui reikejo padejeju cool.gif ir jie man visai netrukde, uztat dabar turim graziu fotkiu is tu akimirku.
Taigi sekancia diena, kai supazindinus tevus ir belaukiant patiekalu, pradejau pasakoti apie vykusia operacija 5dieni, mano mama net issigando, galvojo jau kazkas blogo atsitiko ir kai pradejom rodyti fotkes, kurias dare alia mano kolegos, nelabai dar susigaude, kas ivyko, nes kaip ir as isijaute, kad tikrai vyko kazkokia operacija tongue.gif zodziu, sunku net atpasakoti, nes kiekviena smulkmena labai svarbi ir brangi wub.gif
Tai stai kokia ta mano istorija, tikiuosi kaip ir pradzia, taip ir pabaiga bus tokia pat grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2005 10 24, 13:24)
Tunacka super tavo istorija
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciux mergaites ax.gif is tikruju man tie super pasipirsimai niekada neimponavo, aisku grazu buvo paziureti kad kiti taip sugeba, bet tikrai nebuciau supykusi, jeigu viskas butu vyke paprasciau..nors zinoma labai malonu, jog Maniskis sugebejo mane taip nustebinti rolleyes.gif
Atsakyti
Planuoju pasipiršti. Mano mergina tam skiria labai daug dėmesio, sakyčiau, net šiek tiek sureikšmina smile.gif

O aš net nežinau, kokie yra pasipiršimo papročiai. Pvz., kiek žinau iš filmų, yra dovanojamas žiedelis. Bet argi praktiškai įmanoma parinkti žiedą neatsiklausus merginos nuomonės - juk gali nepatikti žiedo ornamentas ir pan. Gėda prisipažinti, bet neatsimenu žiedo dydžio, nors jau esu vieną jai dovanojęs (parduotuvėje matavosi).
Ar jums dovanojo žiedą, kai piršosi?

Dėl vietos. Žinau, kad ją labai jaudina mintis apie priklaupimą ant kelio (kreipia į tai dėmesį filmuose). Restorane to nenorėčiau daryti - viešai pirštis ne mano charakteriui. Gamtoje dabar vėsoka. O kur tada?
Kokioje aplinkoje jums pasipiršo?

Ką sakyti - žinau, bent tiek gerai biggrin.gif Ir dar turiu 110 procentų garantiją, kad išgirsiu "TAIP!", kas tiesiog puiku biggrin.gif
Atsakyti
Na, čia kažkokių giržtų taisyklių tikrai nėra. Gal pabandyk pasiskaityti Pasipiršimo istorijos skyrelį. Ten merginos dalinasi savo istorijom... Gal pasisemsi kokiš nors idėjų... Šiaip jei Tavo mergina tikrai sureikšmina visokius tokius dalykus, tai gal ir labai gražu būtųl, jei padovanotum jai kokį žiedelį. Na, jei ji nusiima namuose žiedus, tai gal galėtum pritaikyti momentą ir pamatuoti kokį nors nuimtą jos žieduką? smile.gif Ten skersmuo milimetrais ir duotų reikiamą dydį... Kitas variantas - kaip nors gražiai pasipiršti jai, ir tik tada važiuoti kartu žieduko rinktis. Bet jeigu čia manęs kas nors klaustų, kaip norėčiau, kad man pasipirštų, tai aš irgi visada svajojau ir kad žiedelį kaip nors gražiai man įteiktų, ir kad ant kelio priklauptų. Dabar pagalvojau, kad dar ir prie jūros labai norėčiau tuo metu būti. Nesvarbu, šalta lauke, ar karšta.... Žodžiu, čia jau fantazijos reikia wink.gif. Manau, kad tose istorijose turėtum sau naudingų dalykėlių rasti... Gali sugalvoti (jei finansai, aišku, leidžia), kokį nors romantišką savaitgalį pajūryje ar dar kur nors. O po romantiškos vakarienės (arba jos metu) ir įteikti žieduką... Kažkur esu mačiusi, kai į rožės žiedą kažkaip sugeba įkomponuoti tą žiedelį, tik gal kiek baisoka, kad jis neiškristų? Na, čia ir su floristais galima tokia proga pasitarti biggrin.gif. Šiaip tai šaunuolis, kad ieškai būdų, kaip padaryti tai labai romantiškai smile.gif. Vis tik tai, manau, kiekvienos merginos svajonė, kad jai kaip nors labai įspūdingai pasipirštų biggrin.gif.

Sekmės Tau, Dzentelmene!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na trumpai parašysiu, kaip tai vyko mūsų atvėju... Per mano gimtadienį (buvo žiema), mano tada dar būsimas vyras prisakė man kaip turėčiau apsirengti ir pasakė, jog visa kita bus staigmena... Taigi nuvažiavome į Kretingos žiemos sodą, ten yra restoranas su staliukais, gana atokiai vienas nuo kito... Jis buvo užsakęs staliuką, su vaisiais ir šampanu, labai atokioje vietoje, grojo styginių kvartetas... Na žodžiu, aš nebuvau ten buvus ir maniau jog tai gimtadienio dovana... Tada kai jis baisiai išbalęs priklaupė prieš mane, maniau širdis išlėks iš orbitų... Taigi, jis padovanojo man žiedelį, kurio negalėjo užmauti, nes tas buvo smarkiai per mažas..... O visa kita- istorija nutyli.. Tai va.... manau, kad prie progos, galėtum nudžiaut kokį jos žiedą, nunešt juvelyrui, kad išmatuotų ir žinosi koks jos pirščiuko dydis.... O dėl paties žiedo pasirinkimo, gal tiesiog apžiūrėk, kokie žiedai jai patinka... Na turiu omeny ar kuklūs, ar įspūdingi.... Gali paprašyt jos artimos draugės ar net mamos pagalbos... Bent jau mano mam tikrai įsivaizduoja, kas man patiktų, o kas ne... Taigi, sėkmės tau dideliausios...
Atsakyti
Man tai pasipiršo visai netikėtai po 5 mėnesių pažinties (o kartu jau gyvenom kokius 2-3mėn biggrin.gif greiti mes....... tongue.gif wub.gif ) Vieną vakarą po laaaabai sunkios darbo dienos, buvau prastos nuotaikos ir pavargus, jau ruošemės miegoti, o aš atrodo pykau ant viso pasaulio....Tada netikėtai gavau gražią knygelę ir man buvo liepta viską perskaityti.........teisybę sakant, tai apsalau kokių grožybių ten buvo parašyta.......patys gražiausi žodžiai, visi jausmai, eilės apie meilę, jis net gražių paveikslėlių priklijavęs buvo.... wub.gif susigraudinau skaitant, o jis visą tą laiką žiūrėjo į mane meilės kupinomis akimis...ir paskutiniame puslapyje buvo tas lemtingas klausimas.........į kurį net nesuabejojus atsakiau TAIP wub.gif tiesą pasakius nebespėjau suvokti kaip ant piršto sužibo žiedelis ir kaip taures buvo pripildytos vyno....Na o praėjus dar 6mėn. mes susituokėme ir tai buvo pati gražiausia, labiausiai laukta šventė mano gyvenime wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi maniskis visai man netiketai pasipirso. Buvom abu po egzu, tai vakare ta proga kad issilaikem nuejom i milano picerija picu pavalgyt. Buvom abu pavarge, ir kazka viens kitam leptelejom, as sedziu su asarom akyse ir matau per ruka kaip issitraukia raudona dezute. Is to strioko dar labiau asaros pasipyle. jis man zieda pries nosi laiko o as zliumbiu sau... Tikrai nesitikejau ir atsakiau zinoma taip 4u.gif
Atsakyti
o maniskis man pasipirso taip...
buvo rugopjutis... pries tai jis buvo isvaziaves padirbeti i anglija, todel nesimatem apie 2.5 menesio... grizes atvaziavo pas mano tevus, nes ta vasara as pas juos atostogavau... ir kiekviena vakara man vis kartodavo, kad nusibodo ilgai rytais drybsot lovoje ir jis nori anksti atsikelt ir isbegt pabegiot... na, kadangi as jo buvau labai pasiilgusi, nenoredavau jo isleisti biggrin.gif bet viena ryta jis isbego "pabegioti" labai ankti kol as dar miegojau... veliau jauciu, kaip mane jis zadina buciuodamas mane saltais buciniais... as pramerkiu akis ir pamatau didziausia puokste roziu tongue.gif dr gyvenime tokios nebuvau gavusi... o tada isgirdau kaip jis pradejo dainuoti musu daina... ir issitrauke dezute su ziedu... o dieve, koks jis buvo grazus... jis ji man parveze is anglijos... o tada paklause... ar tekesiu uz jo... as iasku atsakiau teigiamai... tik negalejau atsitoketi... gulejau lovoj, apsimiegojus ir apsikabinus ji ir gleby zodziu... tik jau su zieduku ant pirso lotuliukas.gif tai vat taip maniskis man pasipirso thumbup.gif
Atsakyti
na, taip tai buvo pasakiska... thumbup.gif tik dabar as kvaisa, sugalvojau nauju potyriu paieskoti ir esu Suomijoj, studijuoju... todel mes dar ne kartu... verysad.gif bet jau sakiau, kai grisiu biggrin.gif siek tiek liudnoka dabar, nors ziedukas ant rankos kiekviena diena primena, kad manes laukia sugriztant ir labai laukia biggrin.gif kiekviena diena vilioja mane, kad grizciau vis sakydamas, kad vis didina mano sugriztuviu dovanu kieki biggrin.gif atseit apsigalvosiu ir grisiu tongue.gif niu pasiilgau as jo, bet jei jau taip nusprendziau, tai turiu eit iki galo... kaip nors perziemosiu cia toj siaurej g.gif o grizus atsiimsiu biggrin.gif
Atsakyti
mano brangusis man pasipiršo birželio 15 d. šią dieną mes abu gynėmės diplominiu darbus, tad dienos gale atrodėm abu siaubinga, veidai pabalę bet abu pasipuošę su kostiumukais, brangusis iškart perspėjo kad prašom nepersirengti, aš žinoma nustebau, sužinoję savo diplominių darbų pažymius suskumbom su mano sese ir jos vyru į piceriją atšvest mūsų pažymiukų.... tuomet mano brangusis mane paėmė už rankos ir sakom važiuojam.... išvažaivom, atsivežė jis mane į Klaipėdos viešbučio dvyliktą aukštą, iš kur matosi visos klaipėdos grožybės, staliukas buvo užsakytas, šampanas gėlės, desertas, ir sužadietuvių žiedukas ..... viskas buvo tiesiog nuostabu smile.gif
Atsakyti