Sveikos mergaitės,
Na nutariau ir aš prisiminti ir papsakoti, kaip maniškis man pasipiršo

.
O tai atsitiko trupiti daugiau nei po metu draugystės, 2005 m vasario 12 d. kadangi valentino diena isėjo pirmadieni, tai jis nusprendė pažymėti šią gražią diena šeštadieni,nors aš apie tai nieko nenutuokiau

Atvažiavo pas mane ir sako apsirenk ką nors ir važiuojam prie jūros pasivaikščioti. As apsirengiau labai paprastai, kelnės, megztukas, paltas ir pirmyn...
Na visų pirma nuvažiavome prie jūros, buvo labai graži diena...Vaikščiojom po palanga, kurioje tą savaitgali buvo labai romantiška, nes labai daug porelių iš visos lietuvos ten tikriausiai buvo suvažiavusios Šv.Vakentino dienelės švesti

, vaikštinėjo visi susikabine oi
Kadangi buvo šeštadienis nutarėm pasilepinti ir pasilikti palangoje...Na nuvažiavome i viešbuti "Meduza" kuriame ketinome nakvoti ir apie kuri galvojau, kad atsitiktinai čia atsiduriau, tačiau......Tada viskas ir prasidėjo

, labai nustebau kad administratorė jau mūsų laukė ir nuvedė tiesiai i liukso kambarį...Paskui pasakė, kad mūsų laukia speciali meilės dienos vakarienė restorane, kambarys buvo papuoštas širdelėmis,žvakėmis, šampanu ir t.t....Oi kiek ten visko gražaus buvo
Tada jau pradėjau kažka suvokti, buvo labai nejauku, kad restorane, kur visi su vakariniais rūbais, aš su megstuku ir kelnėmis sėdžiu, oi kaip buvo nejauku....Bet vakarui įpusėjus ir išgėrus vyno taurę atsipalaidavau

Mes valgėme, mūms griežė smuiku, jaučiaus kaip pelenė patekus į rūmus...Kai gryžo į kambarį, ten per visa siena langas įdėtas, ir atsidarius jį truputi girdisi jūros ošimas atsiklaupė ant kelių ir paprašė tapti jo žmona...

Aš buvau tokia pasimetus, nes man tai buvo išties netikėta, šiaip jis nėra labai romantiškas

, tai nuo po tokio jo veiksmo tylėjau kokia pora minučiu, kol ištariau "TAIP". Naktis buvo nuostabi, pro tą didžiulį langą latėsi kaip krenta didelės baltos snaigės, o tokia rami žiemos gamta tiesiog kerėjo.....Niekada to nepamiršiu.............