Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

QUOTE(Lijyte @ 2006 02 10, 21:10)
Mano draugas man pasipirso Romoje. Buvo labai romantiska. Pries kelias savaites mes ten nulekem praleisti savaitgalio. Vakare nuejom prie Fontana di trevi, sedejom, gerem alu, grozejomes graziais vaizdais. Tada jis is kisenes istrauke nedidele rozyte ir padovanojo wub.gif O paskui duoda saldaini Rafaelo, viskas normaliai ipakuota, net nesimate nieko kai issiemiau ta saldainuka is popierelio. Na ir viduje radau zieda clap.gif Va tada jis man ir pasipirso. Buvo nuostabu. Labai senai laukiau to. Dabar su tokia nostlgija prisimenu ta kelione heart.gif

man irgi romoj pasipirso...visa diena pravaiksciojom, pasigrozejom...o vakare nuvarem vakarieniaut i restorana..va ten ir pasipirso...visas drebejo net is jaudulio..
o as visa diena nekantravau ir laukaiu kada gi bus tas lemiamas monetas..nes kazkaip nujauciau kad tai yvyks romoj..na nes lyg tam ir kelione pasidarem sau...

QUOTE(Gagalia @ 2006 02 17, 12:23)
Aišku aš ne į temą čia, bet man taip buvo per šią valnetino dieną...  verysad.gif cray.gif Nes mes kaip ir pakalbam jau apie tai ir planuojam kitą vasarą, bet pirslybų...  schmoll.gif Ir pykstu ant jo ir myliu labai labai  blush2.gif Išvis valentino dienos vakaras gavosi taip, kad mes važinėjom po visą miestą ir ieškojom jam padangų nes prakiurdė visas... doh.gif  aggressive.gif (romantiškas mano šaunuolis!) O grįžus vakare namo taip ir praverkiau pusę nakties... cry.gif

vargsele tu! na tikiuos ateis ir tavoji diena! laikykis 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mes jau kartu sesti metai, laukiau to, oficialaus pasipirsimo ir ziedelio, man tai buvo labai svarbu

nors mes jau seniai zinom, kad norim but tik vienas su kitu, taciau jis tai padare sia vasara, pasieme ir nusiveze i trakus, jau kazka itarinejau visa savaitele, bet ta diena tiesiog ruosemes pasivazinet, pavalgyt, nei pusciausi, nei ka, netgi visai paprastai apsirengiau ax.gif ir tik po to, kai jis persirenge marskinukus, ir kai pasake, kad suns neimsim, suuodziau kaska, o kai pradejom vaziuot link Traku puses, visai susinervijau, ir sumisau, lyg nepazinociau to zmogaus daugiau nei 5 metus, ...nemoku apsakyt...

na atvaziavom i Trakus ir kad ta stresa numust nutarem pasivaiksciot po pili, pasaudem i taikinius, pasivaiksciojom,..ir svarbiausia, ..kad suprantam abu, kad abu suprantam jog abu suprantam... g.gif ..issinuomojom valtele , o vejas toks saltas pakilo, pucia, o jis irkluoja, irkluoja, ...taip juokinga pasidare blush2.gif ...ziuriu, kad kazka jis ciupina uz kisenes,...bet cia atplaukia jachta..turim pasitraukti..jis vel irkluoja tongue.gif taip juokinga..,.sustojam, as net negaliu, sulaikyt stengiuosi ta ne vietoj kilusi juoka,
jis sako, kad nesijuokciau, ir rimtu veidu ir taip graziai, pasake tuos zodzius (tikrai nesakysiu, kokius)kad negalejau nieko istarti, tik puoliau i glebi , apkabinau ir likau be zado, tai buvo tas pats zmogus, toks pat paprastas, nuosirdus ir tikrai man skirtasis wub.gif
net apsiasarojau..o jis vis praso..nors kazka pasakyti, ziedelis rankoj.. besileidzianti saule, jo sypsena ir mano dziaugsmo asaros....
Atsakyti
Sveikos, mergaites

Man pasipirso tik vakar... akvariume thumbup.gif
Va - viska pacios galit pamatyt:

"Evelinos ir Irmanto suzadetuves 4u.gif "
Filmukas is Kauno prekybos centro "MEGA" akvariumo.

http://s29.yousendit...D21LXG5N05FUOSF

ir nuotraukytes
http://public.fotki....uves_akvariume/
Atsakyti
"Biski" nutuokiau blush2.gif ... na, beveik buvau tikra biggrin.gif
Matai musu vestuviu data jau pries kuri laika suderinta su klebonu. Tai gi kai laimejom ta galimybe pasinerti i akvariuma jo planus atspeti nebuvo taip sunku wub.gif
Atsakyti
... dar tarp laimetoju buvo Daina ir Ramunas, Daiva ir Saulius (20 metu susituoke) ir dvi poreles, kuriu vyriskiai sugalvojo pasipirst tongue.gif
Ruta su Saulium nere penktadieni, o mes tik sekmadieni. Matyt reportazui reikejo daugiau laiko smile.gif
Papildyta:
Gaila, as nemaciau Rutos su Saulium nerianciu i akvariuma (maniskis neleido eit, nes zinojo apie ju pirslybas).
Gal gali papasakot ka rode reportaze?
Papildyta:
http://www.mega.lt/i...e5ecd80efb05858
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo pasipiršimo istoriją wub.gif Tai įvyko praėjusią vasarą Ventės rage laugh.gif stovėjome tilto gale, aplink Kuršių marios, šalia švyturys, taip gera ir gražu, atrodo visą amžinybę stovėtum taip apsikabinus ir gėrėtumeisi viskuo ką matai ir jauti wink.gif heart.gif heart.gif heart.gif tik štai žiūriu, kad brangusis man jau peršasi wub.gif nepakartojamas jausmas thumbup.gif ir dabar dar turim ant sienos pasikabinę tos vietos paveikslėlį, kuris mums primena tą nepakartojamą įvykį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhivka: 21 vasario 2006 - 21:02
man vyras pasipirso, per mano 20 gimtadieni tongue.gif kazkaip negalvojau apie joki sventima apie nieka, tik tyliaia dviese pasedeti ir viskas namie, nes man artejo ziaurus anatomijos egzaminas, tai tikrai ne baliai buvo galvoj tongue.gif grizo vyrelis mano p odarbo ir pasipirso su rozem, sake, buvo kazka suplanavews, bet usijaudino ir pamirs. tiesa ta diena buvo menesiukas, kaip mes gyvenom kartu tongue.gif
Atsakyti
O cia manoji istorija:
Gavau SMS nuo draugo su kvietimu i pasimatyma, nes seniai pasimatyme kartu nebuvom (gyvenam kartu, tai kaip ir matomes kasdien). As tai iskart sumeciau, kad kazkas ivyks. Tiesa pasakius ir pati lyg nujausdama ziedeli parupinau ta pacia diena dar pries gaunant kvietima i pasimatyma tongue.gif Mat ir Valentino diena artejo. O mes jau vestuviu data suplanave buvom, tai kaip ir beliko pasipirsti.
Tai va - sedim bare, geriam arbata, klausom gyvos muzikos, ziurim vienas i kita. Muzika nutylo, staiga draugas kazka pasake, atsistojo ir nuejo paskui dainininkus i uzkulisius. Na man aisku - uzsakys man kokia daina. Bet vos nuo kedes nenukritau, kai jis isejo i scena su gitara ir padainavo savo kurybos daina. O poto nuejom i kita sale, kur tik mums vieniems buvo graziai paruostas staliukas. Tuomet draugas ir pasipirso. Ir kol jis mane buciavo as issitraukiau savo ziedeli ir pasipirsau jam, ko jis visiskai nesitikejo ax.gif labai grazus vakaras buvo
heart.gif
Atsakyti
Kai mano maziukas man pasipirso ta minute as tapau laimingiausia pasaulio moterimi:)Tai ivyko musu keturiu metu draugystes metiniu proga.Jis buvo toks nuostabus ir taip viska suplanavo kad as is netiketumo net apsiverkiau nes buvo labaiii grazu bigsmile.gif
Dziaugiuosi kad tapsiu jo zmona. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai pas visu graziai parasyta ne pavydziu truputi, nes man pasipirso... nu...nelabai romantiskai verysad.gif

Mes jau tada puse metu gyvenom kartu ir del kazkokios priezasties susibarem. Sakiau jam kad musu santikiai stovi ant vienos linijos, nes jokiu emociju nei teigiamu nei neigiamu nesukelia. Tuo momentu mes sedejom ant nuomojamo buto virtuves grindu. Ir tada jis pasake lemtingus zodzius. doh.gif

Man dabar 21 tada buvo 20. Givendama su juo net negalvojsu apie vestuves. Labai tada issigandau. Nes nenorejau tuoktis bet ir nenorejau skirtis.

Dabar esu labai liminga kad tada padariau taip kaip sake mano sirdis. Nes be jo dabar nei vienos dienos negaliu gyventi wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
O stai ir mano istorija... Sugalvojom kelione i Paryziu. Isvaziavom, o ten toookia romatika ir taip dvelkia, bet as tai kazkaip nieko "blogo" neitariau. Mano brangusis visa diena kaip nesavas, vaiksto, delnai prakaituoja. na buvo vasara, labai karsta, galvoju cia saulute taip veikia biggrin.gif O kai uzkilom i Eifilio boksta, tai apkabino, pasake, kad be manes gyvent negali ir pasipirso... smile.gif uzmove ziedeli, tai vos is to boksto nenuvirtau!!! lotuliukas.gif
O juk galejau ir itart, dabar galvoju biggrin.gif
Atsakyti
O man pasipiršo labai labai netikėtai. Nors apie vestuves pradėjome kalbėti pačioje draugystės pradžioje, negalvojau, kad viskas įvyks taip greitai. Vasario 6 dieną atšventėm trijų mėnesių draugystės sukaktį, ramiai gražiai pasibuvom ir gyvenimas toliau tekėjo sava vaga.
Vasario 8 dieno vakarą, jau gulim lovytėj, šnekam kažką, dalinamės dienos įspūdžiais, aš nieko net nenutuokiu, kai maniškis paklausė, ar aš visada visada būsiu jo. Aš jam sakau, kad aš esu jo ir niekas nepasikeis, tada jis paėmė iš po lovos dėžutę su žiedu ir paklausė ar būsiu jo žmona. Aš, žinoma, atsakiau TAIP. O dabar jau planuojame vestuves, susituoksime nei metams nepraėjus nuo pažinties smile.gif
Atsakyti