QUOTE(Lijyte @ 2006 02 10, 21:10)
Mano draugas man pasipirso Romoje. Buvo labai romantiska. Pries kelias savaites mes ten nulekem praleisti savaitgalio. Vakare nuejom prie Fontana di trevi, sedejom, gerem alu, grozejomes graziais vaizdais. Tada jis is kisenes istrauke nedidele rozyte ir padovanojo
O paskui duoda saldaini Rafaelo, viskas normaliai ipakuota, net nesimate nieko kai issiemiau ta saldainuka is popierelio. Na ir viduje radau zieda
Va tada jis man ir pasipirso. Buvo nuostabu. Labai senai laukiau to. Dabar su tokia nostlgija prisimenu ta kelione 

man irgi romoj pasipirso...visa diena pravaiksciojom, pasigrozejom...o vakare nuvarem vakarieniaut i restorana..va ten ir pasipirso...visas drebejo net is jaudulio..
o as visa diena nekantravau ir laukaiu kada gi bus tas lemiamas monetas..nes kazkaip nujauciau kad tai yvyks romoj..na nes lyg tam ir kelione pasidarem sau...
QUOTE(Gagalia @ 2006 02 17, 12:23)
Aišku aš ne į temą čia, bet man taip buvo per šią valnetino dieną...
Nes mes kaip ir pakalbam jau apie tai ir planuojam kitą vasarą, bet pirslybų...
Ir pykstu ant jo ir myliu labai labai
Išvis valentino dienos vakaras gavosi taip, kad mes važinėjom po visą miestą ir ieškojom jam padangų nes prakiurdė visas...
(romantiškas mano šaunuolis!) O grįžus vakare namo taip ir praverkiau pusę nakties... 

vargsele tu! na tikiuos ateis ir tavoji diena! laikykis